A AsyaaAyazz canım tebrik ederimmm çok sevindimKan sonucunuda bekliyoruz ne güzel gördün çifti gördünn
Ne demek inşallah guzel haberler alirsin kisiden kisiye degisiklik oluyor diye düşünüyorum benim bel ağrım felaket oldu her zaman herseyi hamilelige yoran ben bu sefer hep baska sebeplere bagladim yok hasta olacagim yok cok egildim cok temizlik yaptim gibisinden kendimi oyaladim ilk defa kendimde belirti aramadim hamis oldugumu öğrendim:)Benim de 4 gun kaldi ama migren haric neredeyse hicbir belirti yok
Yalniz degilmisim demek ki, tesekkurler :)
İnşallah canim yardimci oluyorsunuz hemen herkese goz ardi edilemezCanıım öyle düşündüğün için sağolhepimizin şansı totemi bu topik. Olursa güzel olur tabi bakalım keramet varmış mı
Canim dr dediyse cektir ben aralik 18 de cektim belki tupkerde tikaniklik vardir diye ama sukur sorun cikmadi ve simdi bu ay hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik gebeyimdoktorda o yüzden rahim filmi dedi demek ki bu ay da olmazsa öbür ay rahim filmi mecbur oldu artık
4-5 aydır düşünüyorduk ama faliyete geçmemiz uzun sürdü :) ben ilk oğlumda klomen kullanınca hamile kalmıştım 2 ay önce dr gittim kist varsı doğum kontrol hapı verdi bu ay da klomen verdi o bitti progestana başladım bakalım nasipNe kadar zamandir bebek istiyorsun canim :) Ilkinde hic dusunmemistim ama ikinci baya nazli cikti
Tesekkurler daha kan vermedim ama cnmMoon1224 canım hayırlı olsun çok sevindim
Bir Kac saat olduKız sabah değil. Eve gider gitmez yapacam :) birkaç saat sonra yani
bu ay bekliyorum çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa öbür ay çektiricem canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen ne kadardır bekliyordunCanim dr dediyse cektir ben aralik 18 de cektim belki tupkerde tikaniklik vardir diye ama sukur sorun cikmadi ve simdi bu ay hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik gebeyim
Amin amin aminMasallah alllah hayirli eylesin isteyen herkese nasip etsin benide.
Cok tebrik ederim, saglikla kucagina alirsin insallah, darisi basimiza :)Ne demek inşallah guzel haberler alirsin kisiden kisiye degisiklik oluyor diye düşünüyorum benim bel ağrım felaket oldu her zaman herseyi hamilelige yoran ben bu sefer hep baska sebeplere bagladim yok hasta olacagim yok cok egildim cok temizlik yaptim gibisinden kendimi oyaladim ilk defa kendimde belirti aramadim hamis oldugumu öğrendim:)
Benimde hiç belirtim yokBenim de 4 gun kaldi ama migren haric neredeyse hicbir belirti yok
Yalniz degilmisim demek ki, tesekkurler :)
Canim ben 12 yasinda oglum var ikinciyi istiyorduk uzun zamandir korunmayi bikakmistik 6 yil oldu 2 cocuk istegi belki daha fazla bile olmustur ama kismet bu zamanaymisbu ay bekliyorum çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa öbür ay çektiricem canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen ne kadardır bekliyordun
Tşk ederim canım çok saol :))
Senin BAT ne zaman?Benimde hiç belirtim yok
İnşallah canim yardimci oluyorsunuz hemen herkese goz ardi edilemez
Kiz 3 gundur fazla yazamadim dedim ben yokken az yazarlar insallah oyle de oldu
Bir hafta kadar daha yazamam fazla yine az yazin
Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?