Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 4 gun kaldi ama migren haric neredeyse hicbir belirti yok

Yalniz degilmisim demek ki, tesekkurler :)
Ne demek inşallah guzel haberler alirsin kisiden kisiye degisiklik oluyor diye düşünüyorum benim bel ağrım felaket oldu her zaman herseyi hamilelige yoran ben bu sefer hep baska sebeplere bagladim yok hasta olacagim yok cok egildim cok temizlik yaptim gibisinden kendimi oyaladim ilk defa kendimde belirti aramadim hamis oldugumu öğrendim:)

Canıım öyle düşündüğün için sağol hepimizin şansı totemi bu topik. Olursa güzel olur tabi bakalım keramet varmış mı
İnşallah canim yardimci oluyorsunuz hemen herkese goz ardi edilemez

Kiz 3 gundur fazla yazamadim dedim ben yokken az yazarlar insallah oyle de oldu
Bir hafta kadar daha yazamam fazla yine az yazin

doktorda o yüzden rahim filmi dedi demek ki bu ay da olmazsa öbür ay rahim filmi mecbur oldu artık
Canim dr dediyse cektir ben aralik 18 de cektim belki tupkerde tikaniklik vardir diye ama sukur sorun cikmadi ve simdi bu ay hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik gebeyim

Ne kadar zamandir bebek istiyorsun canim :) Ilkinde hic dusunmemistim ama ikinci baya nazli cikti
4-5 aydır düşünüyorduk ama faliyete geçmemiz uzun sürdü :) ben ilk oğlumda klomen kullanınca hamile kalmıştım 2 ay önce dr gittim kist varsı doğum kontrol hapı verdi bu ay da klomen verdi o bitti progestana başladım bakalım nasip

Canim dr dediyse cektir ben aralik 18 de cektim belki tupkerde tikaniklik vardir diye ama sukur sorun cikmadi ve simdi bu ay hamile oldugumu ogrendim 6 haftalik gebeyim
bu ay bekliyorum çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa öbür ay çektiricem canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen ne kadardır bekliyordun

Cok tebrik ederim, saglikla kucagina alirsin insallah, darisi basimiza :)

bu ay bekliyorum çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa öbür ay çektiricem canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen ne kadardır bekliyordun
Canim ben 12 yasinda oglum var ikinciyi istiyorduk uzun zamandir korunmayi bikakmistik 6 yil oldu 2 cocuk istegi belki daha fazla bile olmustur ama kismet bu zamanaymis

Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı

İnşallah canim yardimci oluyorsunuz hemen herkese goz ardi edilemez

Kiz 3 gundur fazla yazamadim dedim ben yokken az yazarlar insallah oyle de oldu
Bir hafta kadar daha yazamam fazla yine az yazin

Aaa niye yazamıcan ki Çok fazla yazılmadı evet neyseki bende çok bakamadım ama yetiştiğim kadar yetiştim mevzulara özellikle VosVos35 ‘um haftasonunu yoğun geçirdi göremedim pek sende arayı açma

Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı

Başka doktora git canım Allah korusun müzminleşmesin mazallah şu an çok ağır ilaçlarda alamazsın doktoru bekleme. Sen izmirdesin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…