- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
ne güzel yine bir evladın da olmuş rabbim bağışlasın inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarızCanim ben 12 yasinda oglum var ikinciyi istiyorduk uzun zamandir korunmayi bikakmistik 6 yil oldu 2 cocuk istegi belki daha fazla bile olmustur ama kismet bu zamanaymis
Benimde öyleydi cnm doktor2 ayn korun dedi korunmadım ilk adetim oldum 2. Ayımda yani şimdi hamileyim bende kürtaj olmuştum merak ettiklerin varsa özelden yaz canısıay ne acayip şeyler var tövbe yarabbim rabbim kimseye yaşatmasın.. benim düşüğüm 5 haftalıktı bebek yoktu kese vardı sadece oda düştü kürtajlada temizlediler ama bir çok arkadaşım kesede düşmüş kürtaja gerek yoktu dediler benimde aklımda şüphe kaldı kürtajdan sonra zor hamile kalırsın diyorlar
Incir !!! Ye bol bol kuru incir ve zencefilli sicak su bak bakalim oksuruk kaliyormu?Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı
Ins beraber hayirli sonuclar aliriz :)4-5 aydır düşünüyorduk ama faliyete geçmemiz uzun sürdü :) ben ilk oğlumda klomen kullanınca hamile kalmıştım 2 ay önce dr gittim kist varsı doğum kontrol hapı verdi bu ay da klomen verdi o bitti progestana başladım bakalım nasip
İnşallahh cnm :) tüplere baktırınca hamile kalmak kolay oluyormuş ama nasip..Ins beraber hayirli sonuclar aliriz :)
Aminnnnn canim animmm rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatdirsin canimne güzel yine bir evladın da olmuş rabbim bağışlasın inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız
Kız sen buralarda mısın kırmızıları gördün kayboldun çörek otuna devam mı ? Benim bugün sondu çörekotu kürüm
Bu yüzden bu ay daha cok gerginim vede merakli :) gunler gecmiyorİnşallahh cnm :) tüplere baktırınca hamile kalmak kolay oluyormuş ama nasip..
Bir doktora görünmeden bir şey yapmak istemiyorum bilşyonmu elimde izin vermiyo adam yatağa bağlıcak nerdeyse yaIncir !!! Ye bol bol kuru incir ve zencefilli sicak su bak bakalim oksuruk kaliyormu?
Evet cnm salı günü bir özele gidicem artık doktorun izni bitene kadar eşimde öyle diyor zaten bu minegül çok iyi bir doktor o yüzden ona gidiyim diyorum doğum olana kadar tek bir doktorda kalayımBaşka doktora git canım Allah korusun müzminleşmesin mazallah şu an çok ağır ilaçlarda alamazsın doktoru bekleme. Sen izmirdesin heralde
Kaybolmam ben kolay kolayo Ağrı mahvetmişti beni bugunde mevlid telaşı anca ilgilenebildim telefonla
Ben bu ay soğan suyu içicem ona karar verdim ilk gün yedim çörek otuda aynı anda gitmez diye devam etmedim
Evet o tam bir telaş oluyor atlatmışsın çok şükür Allah kabul etsin
Bencede tek bir kür devam et soğan dene bakaljminşallah sonuç alırsın. Gerçi daha hayıt suyu vaar incir kürü vaaar umutlar tükenmez
Ne evmis arkadas catladik beKız sabah değil. Eve gider gitmez yapacam :) birkaç saat sonra yani
NeredesinÇok yağmur yağıyor burada maşallah
Eve geldim çay içiyorum :)Neredesin
Olabilir cnmYa bişey sorucaktim yumurtlama gunummus bugün gebelik olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?