Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyleydi cnm doktor2 ayn korun dedi korunmadım ilk adetim oldum 2. Ayımda yani şimdi hamileyim bende kürtaj olmuştum merak ettiklerin varsa özelden yaz canısı

Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı
Incir !!! Ye bol bol kuru incir ve zencefilli sicak su bak bakalim oksuruk kaliyormu?

Ins beraber hayirli sonuclar aliriz :)

Kız sen buralarda mısın kırmızıları gördün kayboldun çörek otuna devam mı ? Benim bugün sondu çörekotu kürüm

Kaybolmam ben kolay kolay o Ağrı mahvetmişti beni bugunde mevlid telaşı anca ilgilenebildim telefonla
Ben bu ay soğan suyu içicem ona karar verdim ilk gün yedim çörek otuda aynı anda gitmez diye devam etmedim

Başka doktora git canım Allah korusun müzminleşmesin mazallah şu an çok ağır ilaçlarda alamazsın doktoru bekleme. Sen izmirdesin heralde
Evet cnm salı günü bir özele gidicem artık doktorun izni bitene kadar eşimde öyle diyor zaten bu minegül çok iyi bir doktor o yüzden ona gidiyim diyorum doğum olana kadar tek bir doktorda kalayım

Kaybolmam ben kolay kolay o Ağrı mahvetmişti beni bugunde mevlid telaşı anca ilgilenebildim telefonla
Ben bu ay soğan suyu içicem ona karar verdim ilk gün yedim çörek otuda aynı anda gitmez diye devam etmedim

Evet o tam bir telaş oluyor atlatmışsın çok şükür Allah kabul etsin
Bencede tek bir kür devam et soğan dene bakaljm inşallah sonuç alırsın. Gerçi daha hayıt suyu vaar incir kürü vaaar umutlar tükenmez

Bebeği görene kadar kürlere devammmmm bizede umut olıuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…