Hayir yagmur yagiyor dedin ya il olarak neredesinNeredesin
Afiyet olsun bende iciyorum :)))Eve geldim çay içiyorum :)
Saol cnm sanada afiyet olsun :)Afiyet olsun bende iciyorum :)))
:)))))Ne evmis arkadas catladik be
Maalesef erken gebelik testinde negatif canım. Yok yani
Testler bozukmus canım. Erken gebelik testi yaptım şimdi negatifA AsyaaAyazz canım tebrik ederimmm çok sevindimKan sonucunuda bekliyoruz ne güzel gördün çifti gördünn
Aaaaa valla buntestlere artik guvenilmeyecek heMaalesef erken gebelik testinde negatif canım. Yok yani
Kesin karar artık negatif. O da dönmezse :)Aaaaa valla buntestlere artik guvenilmeyecek he
Testler bozukmus canım. Erken gebelik testi yaptım şimdi negatif
2 sindede cizgi vardi ama tovbe yaaAaaaa valla buntestlere artik guvenilmeyecek he
Cok ilginc ama yaKesin karar artık negatif. O da dönmezse :)
Değildir ya. Kestim umudumu artıkİnanmıyorum bozuk testler gelmiş seni bulmuş o zaman. İnşaşlah şuan yaptığın test bozuktur
KısmetCok ilginc ama ya
OyleKısmet
Boğazlarım çok kötü ağrıyor ya öksürmekten mahfoldum randevu alıcaktım tam ege şehir hastanesine minegül diye çok iyi bir doktor amma velakin doktor izindeymiş bir hafta sonraya kaldı
Hadi yaAz önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)
AynenHadi ya( olsun nasip değilmiş canım inşallah bidaki aya olur bebeğin adet olmazsan eğer hastaneye git testler san yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?