Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bunda da çok ince silik pembe çizgi var ama neyin nesi bilmem. Fotoda çıksa atardim

Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)
Canım yine de kan ver yarın sen belki vardır, idrara geç karışıyordur hcg. İnşallah gönlünden geçen gibi pozitifi görürsün. Olmazsa da üzülme, stres yapma, yolun başındasın en hayırlı olan zamanda gelir bebeğiniz inşallah.

Şimdi çok hayalet ince çizgi var ama. Belki de yakın zamanki tuttu o yüzden öyle çıktı. Şimdi kanda çıkar mı ki 1 haftalık falan

Yok canım sanmıyorum var olduğunu ama veririm yine de

Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)

Canım sen bu testlere inanma git yrn kan ver kafan rahatlasın sen kaç günde bir regl oluyosun ki neden gecikmen olmuş olabilir kür mü uyguladın bu ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…