Bu test matkalarini dava etmek lazimYine gittim görümcemin gelini bütün bebek eşyalarını gösterdi tek tek. Kahroluyorum artık
Saol canım deniyim mi acaba bi zararı olmaz inşallah
Bu test matkalarini dava etmek lazim
Anaaaa vardir o zaman yaaaaaaaYa bunda da çok ince silik pembe çizgi var ama neyin nesi bilmem. Fotoda çıksa atardim
Canım yine de kan ver yarın sen belki vardır, idrara geç karışıyordur hcg. İnşallah gönlünden geçen gibi pozitifi görürsün. Olmazsa da üzülme, stres yapma, yolun başındasın en hayırlı olan zamanda gelir bebeğiniz inşallah.Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)
Bendende pembemsi bi akinti geldi ama bilmiyorum hastalancammi yomsa baska birseymi..bubtestler yalanciyaYa bunda da çok ince silik pembe çizgi var ama neyin nesi bilmem. Fotoda çıksa atardim
Hastada olmasın hala ?Değildir ya. Kestim umudumu artık
Rica ederim, bal-sirke-tarcin-limon suyu, zararli gibi durmuyor, annem yollamisti bana da bunu, dene istersen bi, ilac almaktan iyidir bence, Allah sifa versin insallah.Saol canım deniyim mi acaba bi zararı olmaz inşallah
StrestendirHastada olmasın hala ?
Saol canım allah razı olsun tşk ederimRica ederim, bal-sirke-tarcin-limon suyu, zararli gibi durmuyor, annem yollamisti bana da bunu, dene istersen bi, ilac almaktan iyidir bence, Allah sifa versin insallah.
Vallaha yeter artık ya olalım ya da çıksınBendende pembemsi bi akinti geldi ama bilmiyorum hastalancammi yomsa baska birseymi..bubtestler yalanciya
Yok canım sanmıyorum var olduğunu ama veririm yine deCanım yine de kan ver yarın sen belki vardır, idrara geç karışıyordur hcg. İnşallah gönlünden geçen gibi pozitifi görürsün. Olmazsa da üzülme, stres yapma, yolun başındasın en hayırlı olan zamanda gelir bebeğiniz inşallah.
Vaay super yuppi hemn bu çıktıysa kesin var hadi gozun aydin canimŞimdi çok hayalet ince çizgi var ama. Belki de yakın zamanki tuttu o yüzden öyle çıktı. Şimdi kanda çıkar mı ki 1 haftalık falan
Doktorun yaptigi kan testi yumurta dollendigi andan itibaren 6 gun sonra sonuc verebiliyormus.Şimdi çok hayalet ince çizgi var ama. Belki de yakın zamanki tuttu o yüzden öyle çıktı. Şimdi kanda çıkar mı ki 1 haftalık falan
Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)
Var var bebişşş biz inanıyoruzYok canım sanmıyorum var olduğunu ama veririm yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?