- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Bu testler ama ilişki üzerinden 4-5 gün geçince çıkıyor. Eğer öyleyse kanda da çıkar miVaay super yuppi hemn bu çıktıysa kesin var hadi gozun aydin canim
KeskeeeeVar var bebişşş biz inanıyoruz
Sancı varmııKeskeeee
Kürle gününde oluyor canım. Kan vericem sabahCanım sen bu testlere inanma git yrn kan ver kafan rahatlasın sen kaç günde bir regl oluyosun ki neden gecikmen olmuş olabilir kür mü uyguladın bu ay ?
Eşim de gitmiş tum sulalesine söylemis resmen. Ne guzel istemiyoruz sanıyorlardı. Artik bir de onların stresi bindi üstüme. Her dakka sorarlar. Olacağı varsa da olmaz artık çocuk falan
Sizi oluyor geciyor amaSancı varmıı
Onlar seni istemiyor zannettikleri için, heveslen diye gösteriyorlar gülüm.. sanıyorlar ki bunları görüp aşık olacak, eve gidip bebek yapacak, 9 ay sonra doğuracak.. pozitif ol, sakın sıkma canını..Yine gittim görümcemin gelini bütün bebek eşyalarını gösterdi tek tek. Kahroluyorum artık
Olmazsa cok dedikodu döner. Duydukça da içime batarAyyyy en uyuz olduğum muhabbet. Benim eşimde taaa en başında çocuk düşünmeye başladığımızda doktora genel kontrole gidecektim teyzesine sölemiş Şeyma da doktora gidecek bakalım diye. Sonra tabi yayıldı bu mevzu epey uyuz olmuştum hala da düşündükçe deliririm. Öyle düşünme içini rahat tut kimin duasının kabul olacağı belli olmaz belki iyi dilekleri olur
Biliyorum canım o niyette olduklarını ama içim kan ağlıyor işteOnlar seni istemiyor zannettikleri için, heveslen diye gösteriyorlar gülüm.. sanıyorlar ki bunları görüp aşık olacak, eve gidip bebek yapacak, 9 ay sonra doğuracak.. pozitif ol, sakın sıkma canını..
Sirke gebelikte zararlı olabilir gülüm, araştır iyiceSaol canım deniyim mi acaba bi zararı olmaz inşallah
Cikar tabi :))Bu testler ama ilişki üzerinden 4-5 gün geçince çıkıyor. Eğer öyleyse kanda da çıkar mi
Hayırlısı o zamanCikar tabi :))
Tamam canım bakarım :) saolSirke gebelikte zararlı olabilir gülüm, araştır iyice
Eger yumurta yeni dollendiyse kan testinde cikmayadabiliyormus, yani oyle olursa da merak etme, regl olmazsan sonra tekrar yaptirirsin, cunku kan testinin basari orani ancak hamileligin 3. veya 4. haftasinda %95 oluyormus.Şimdi çok hayalet ince çizgi var ama. Belki de yakın zamanki tuttu o yüzden öyle çıktı. Şimdi kanda çıkar mı ki 1 haftalık falan
Hmm. O zaman çıkmazEger yumurta yeni dollendiyse kan testinde cikmayadabiliyormus, yani oyle olursa da merak etme, regl olmazsan sonra tekrar yaptirirsin, cunku kan testinin basari orani ancak hamileligin 3. veya 4. haftasinda %95 oluyormus.
bu ay femara kullandım iğnede vuruldum inşallah hsg ye gerek kalmazda hamile kalırım
Internetten arasirdigima göre %40 artıyormuş diğer günlere göre
Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)
Canim bi foto atsana :) vallahi dogurdum dogurucam hamile kalmadan sayende :))Hmm. O zaman çıkmaz
O da sevincini paylasmis iste :) Ama dediginde haklisin, aile gercekten ister istemez stres yaptiriyor ne yazik ki, yine de Allah istedigi zaman olur elbet :)Eşim de gitmiş tum sulalesine söylemis resmen. Ne guzel istemiyoruz sanıyorlardı. Artik bir de onların stresi bindi üstüme. Her dakka sorarlar. Olacağı varsa da olmaz artık çocuk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?