Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bu testlere inanma git yrn kan ver kafan rahatlasın sen kaç günde bir regl oluyosun ki neden gecikmen olmuş olabilir kür mü uyguladın bu ay ?
Kürle gününde oluyor canım. Kan vericem sabah

Eşim de gitmiş tum sulalesine söylemis resmen. Ne guzel istemiyoruz sanıyorlardı. Artik bir de onların stresi bindi üstüme. Her dakka sorarlar. Olacağı varsa da olmaz artık çocuk falan

Ayyyy en uyuz olduğum muhabbet. Benim eşimde taaa en başında çocuk düşünmeye başladığımızda doktora genel kontrole gidecektim teyzesine sölemiş Şeyma da doktora gidecek bakalım diye. Sonra tabi yayıldı bu mevzu epey uyuz olmuştum hala da düşündükçe deliririm. Öyle düşünme içini rahat tut kimin duasının kabul olacağı belli olmaz belki iyi dilekleri olur

Yine gittim görümcemin gelini bütün bebek eşyalarını gösterdi tek tek. Kahroluyorum artık
Onlar seni istemiyor zannettikleri için, heveslen diye gösteriyorlar gülüm.. sanıyorlar ki bunları görüp aşık olacak, eve gidip bebek yapacak, 9 ay sonra doğuracak.. pozitif ol, sakın sıkma canını..

Olmazsa cok dedikodu döner. Duydukça da içime batar

Onlar seni istemiyor zannettikleri için, heveslen diye gösteriyorlar gülüm.. sanıyorlar ki bunları görüp aşık olacak, eve gidip bebek yapacak, 9 ay sonra doğuracak.. pozitif ol, sakın sıkma canını..
Biliyorum canım o niyette olduklarını ama içim kan ağlıyor işte

Şimdi çok hayalet ince çizgi var ama. Belki de yakın zamanki tuttu o yüzden öyle çıktı. Şimdi kanda çıkar mı ki 1 haftalık falan
Eger yumurta yeni dollendiyse kan testinde cikmayadabiliyormus, yani oyle olursa da merak etme, regl olmazsan sonra tekrar yaptirirsin, cunku kan testinin basari orani ancak hamileligin 3. veya 4. haftasinda %95 oluyormus.

Eger yumurta yeni dollendiyse kan testinde cikmayadabiliyormus, yani oyle olursa da merak etme, regl olmazsan sonra tekrar yaptirirsin, cunku kan testinin basari orani ancak hamileligin 3. veya 4. haftasinda %95 oluyormus.
Hmm. O zaman çıkmaz

bu ay femara kullandım iğnede vuruldum inşallah hsg ye gerek kalmazda hamile kalırım

Kuzenimde tam senesinde kaldi gelismemis ve kurtaj olmustu.1 sene sonra yine ayni zamanda kaldi yine gelismedi bu kez ikizdi.
Bu kez testleri yapildi 3 ay sonra cikacaklar vardi onlari bekliyor.Rahim filmi istemediler o olmayan 1 senede mesela.
Ama sen doktorun istediyse bence zaman kaybetme.

Internetten arasirdigima göre %40 artıyormuş diğer günlere göre

En yuksek zamanlar canim sonucta tabii ki

Az önce yaptım erken gebelik testini negatif kızlar. Işık tutunca incecik belirsiz bir şey var gibi ama o da benim hayal görmem. Olsa koyu çıkardı zaten. Kısmet değilmiş :)

Sen kendi kendini kahrediyorsun arkadasim.incecik cizgi varsa vardir tabii ki
Gec dollenmedir senin döngün ne kadar?
20-21.gunlere geliyorsa yumurtlaman oyledir kesin zaten?

Eşim de gitmiş tum sulalesine söylemis resmen. Ne guzel istemiyoruz sanıyorlardı. Artik bir de onların stresi bindi üstüme. Her dakka sorarlar. Olacağı varsa da olmaz artık çocuk falan
O da sevincini paylasmis iste :) Ama dediginde haklisin, aile gercekten ister istemez stres yaptiriyor ne yazik ki, yine de Allah istedigi zaman olur elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…