Eşim de gitmiş tum sulalesine söylemis resmen. Ne guzel istemiyoruz sanıyorlardı. Artik bir de onların stresi bindi üstüme. Her dakka sorarlar. Olacağı varsa da olmaz artık çocuk falan
Flash tutunca belli oluyor. Yoksa çıkmıyorA AsyaaAyazz aynen canım foto at bakalım
Yine gittim görümcemin gelini bütün bebek eşyalarını gösterdi tek tek. Kahroluyorum artık
Ya flaşla görünen çok ince hayalet çizgi var ama. Belki de o hep vardı ve koyulaşması gerekiyordu bilmiyorumyaa cnm t'est cok net gozukuodu at bakalim istersen besoin negatifmi
Inşallah biz de bir gün öyle hazırlık yapabiliriz( bahh cnm ya cok iyi anliyorum
Resimde çıkmıyor ki@Asyaayazz resim at hadi ve kuzum
Erken gebelik testi ama bu. Koyu olması lazımdıKuzenimde tam senesinde kaldi gelismemis ve kurtaj olmustu.1 sene sonra yine ayni zamanda kaldi yine gelismedi bu kez ikizdi.
Bu kez testleri yapildi 3 ay sonra cikacaklar vardi onlari bekliyor.Rahim filmi istemediler o olmayan 1 senede mesela.
Ama sen doktorun istediyse bence zaman kaybetme.
En yuksek zamanlar canim sonucta tabii ki
Sen kendi kendini kahrediyorsun arkadasim.incecik cizgi varsa vardir tabii ki
Gec dollenmedir senin döngün ne kadar?
20-21.gunlere geliyorsa yumurtlaman oyledir kesin zaten?
Hadi ins rabbim nasip etsin kuzum 4 gunu sag salim atlat insAşılamamın 11.günü bugün üstelik adet günüm adet sancm var ödüm kopuyor dua edin nolur 4 güne ihtiyacm var 1,5 yıldır bekliyorz rabbim isteyen herkeze bizede versin nolur dua edin çok ihtiyacım var
DlnOrhn Canım sirkeli su ile gargara yapabilirsin en azindan mikrobunu kirar ve her zamanda ise yarar inan ama birsey icmeni onermem acikcasi.Kimin neye alerjisi olabilecegi vucudun neye tepki verebilecegi belli olmaz.
Şimdi tuzlu suyla gargara yaptım canım olmadı yarında sirkelş suyla yaparım salı zaten inş hastaneye gidicem doktor ona göre bir ilaç verir heralde
seymaka Hayırlı olsuuun❤Topik totemi sans getirsin insallahh :))))
Flash tutunca belli oluyor. Yoksa çıkmıyor
Ec dollwnme olmus olabilir bazi testlerde gercekten cok ince 2. cizgi cikiyorErken gebelik testi ama bu. Koyu olması lazımdı
Yarın kan versem varsa çıkar mı?Eşinin telefondan flaşı tut kendi telefonundan çeko bi şekilde görünüyorsa yeni yeni tutunuyor olabilir bence sen daha fazla test yapma kuzum istersen bekle zaten kırmızı gelmez beybiden, haftaiçi kan verirsin değerim yüksek olur hem inşallah
Hadi ins rabbim nasip etsin kuzum 4 gunu sag salim atlat ins
Flaşlı çek olmuyor muResimde çıkmıyor ki
Kan versem çıkar mı canım çok küçük olsa bileG
Ec dollwnme olmus olabilir bazi testlerde gercekten cok ince 2. cizgi cikiyor
Telefonun kamerası bulanık yapıyor ona da sinir oldumFlaşlı çek olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?