Bende film cekindim 3 4 ay bekleyelim olmazsa asilama yapalim dediİnşallah canm inşallah çok çektm rabbim isteeyen herkeze versn
Sirke gebelikte zararlı olabilir gülüm, araştır iyice
Biliyorum canım o niyette olduklarını ama içim kan ağlıyor işte[/QUOTE
Ben kirmizi kart i gordum bu testler ne biçim ya
Hsg mi onuda çektm skntı yoktuBende film cekindim 3 4 ay bekleyelim olmazsa asilama yapalim dedi
Canım inşallah hamilesindir sitres yapma kafandan kötü şeyleri çıkar bende test yapmadan önce sancım oluyordu inan dün öğrendim hamile olduğunu haladaa ara ara sancı gelip gidiyor kendini üzme stres yapma cnm zor ama sakin olmaya çalış vardır herleyde bir hayır benşmde bir sene olmadıAşılamamın 11.günü bugün üstelik adet günüm adet sancm var ödüm kopuyor dua edin nolur 4 güne ihtiyacm var 1,5 yıldır bekliyorz rabbim isteyen herkeze bizede versin nolur dua edin çok ihtiyacım var
Cikar 1 beya 2 degerli falan amaKan versem çıkar mı canım çok küçük olsa bile
Erken gebelik testi ama bu. Koyu olması lazımdı
Ben hastalandim bu arada bu testler ne biçim birseyTelefonun kamerası bulanık yapıyor ona da sinir oldum
Bende de sorun cikmadi ama sans yuksek dedi drum bekliyorum isteHsg mi onuda çektm skntı yoktu
Canım inşallah hamilesindir sitres yapma kafandan kötü şeyleri çıkar bende test yapmadan önce sancım oluyordu inan dün öğrendim hamile olduğunu haladaa ara ara sancı gelip gidiyor kendini üzme stres yapma cnm zor ama sakin olmaya çalış vardır herleyde bir hayır benşmde bir sene olmadı
Ben hastalandim bu arada bu testler ne biçim birsey
Ben hastalandim bu arada bu testler ne biçim birsey
Benimde goguslerim tas gibi oldu kasiklarim batiyor adetime 5 gun var catliycam artikİnan çok rahatlattn içimi sancı gelincr korkuym inşallah olmam
Ben en iyisi riske atmıyım bu aylar çok tehlikeli benim için daha 1 aylık çünkü ay nasıl zaman geçiçek 9 ay rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallah yaEki Görüntüle 2098363
Burada zarari olmayacagi soylenmis, zaten az bir miktar konuyor, yine de sen bilirsin tabi ki.
İlişkinin 8.gününden itibaren kanda çıkar tabi doktorlar kesin sonuç için adet geçmesini bekleyin diyor ki zaten sennki geçtiği için kanda %100 sonuç alırsınVaay super yuppi hemn bu çıktıysa kesin var hadi gozun aydin canim
Valla ne bilim geldi birsey kirmizimsi turuncumsu ya hastqlancam iste belli sacmasapam birşey oldu anlamadim bu testlerden birseyYok artıkSöküldün mü tamamen?Leke gb mi yoksa?
Sizin idrar testinde çıktı mıKızlar yarın kan vermeye gidicem bakalım degerim kaç çıkıcak.Bana dua edermisin inşallah güzel bi değer çıkar korku ve endişe bastı beni
Benimde goguslerim tas gibi oldu kasiklarim batiyor adetime 5 gun var catliycam artik
Hay Allah yaValla ne bilim geldi birsey kirmizimsi turuncumsu ya hastqlancam iste belli sacmasapam birşey oldu anlamadim bu testlerden birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?