Valla ne bilim geldi birsey kirmizimsi turuncumsu ya hastqlancam iste belli sacmasapam birşey oldu anlamadim bu testlerden birsey
Kızlar yarın kan vermeye gidicem bakalım degerim kaç çıkıcak.Bana dua edermisin inşallah güzel bi değer çıkar korku ve endişe bastı beni
Adet habercisidir bu dediğiniz yerleşme kanaması değilse sabah kan vercem demişsinşz zaten adet olduysanuz sabaha netleşir hayırlısı olsunValla ne bilim geldi birsey kirmizimsi turuncumsu ya hastqlancam iste belli sacmasapam birşey oldu anlamadim bu testlerden birsey
Evet çıktı şükür ama malesef o yeterli deil.Beta hcg Değeriminde iyi yükselmesi gerekiyiSizin idrar testinde çıktı mı
İnan çok rahatlattn içimi sancı gelincr korkuym inşallah olmam
Nasip denecek birsey yokta bu testler neden boyle anlamadimHay Allah ya
İnşallah canım benim kafandan at olumsuz düşünceleri illede çocuk deme hayırlısı de dualarımız seninle bol bol sende et relexx rahat ol ben ağlıyodum ya sokak ortasında hastane ortasında daha bu ay otobüste hüngür hüngür ağladım ama bak o zaman hamileymişim zamanı varmış demek ki rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inş...
Hala mi bekleyeyim ":)))Sen yine de bekle canim.İlaç vs içmezsin
Yarın kan versem varsa çıkar mı?
Bekle kiz iyice sokulurse o zaman anlarsinHala mi bekleyeyim ":)))
Insan korkuyor di mi yine de, kendin aci ceksen de o iyi olsun istiyorsun, anliyorum seni, Allah nasil annelik duygusu yaratmis iste sukur, insallah cok kolay gecer hamileligin.Ben en iyisi riske atmıyım bu aylar çok tehlikeli benim için daha 1 aylık çünkü ay nasıl zaman geçiçek 9 ay rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallah ya
Cnm ben bir şey görmüyorum
Vermem sanirim canim yerlesme kanamasi bu sekilde mi oliyor ki..o kahverengi diye biliyorumAdet habercisidir bu dediğiniz yerleşme kanaması değilse sabah kan vercem demişsinşz zaten adet olduysanuz sabaha netleşir hayırlısı olsun
Ben hastalandim bu arada bu testler ne biçim birsey
Ben gordum incecik hayaleet gibiCnm ben bir şey görmüyorum(
Yaa ince bi cizgi varrrrr benim goruyorum acaba :0
EvetInsan korkuyor di mi yine de, kendin aci ceksen de o iyi olsun istiyorsun, anliyorum seni, Allah nasil annelik duygusu yaratmis iste sukur, insallah cok kolay gecer hamileligin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?