Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim kafandan at olumsuz düşünceleri illede çocuk deme hayırlısı de dualarımız seninle bol bol sende et relexx rahat ol ben ağlıyodum ya sokak ortasında hastane ortasında daha bu ay otobüste hüngür hüngür ağladım ama bak o zaman hamileymişim zamanı varmış demek ki rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inş...
İnan çok rahatlattn içimi sancı gelincr korkuym inşallah olmam

Amiiinnn sağ elin başımıza çok saol rabbim büyük bizedenasip edecek inanıyorum

Yarın kan versem varsa çıkar mı?

Bence kanda çıkabilir idrara daha geçmemiş olabilir ama deneyimli arkadaşlar daha doğru bilgi verir canım. Gebe olmayana göre tabiki değerinde azda olsa değişiklik vardır zaten varsa

Ben en iyisi riske atmıyım bu aylar çok tehlikeli benim için daha 1 aylık çünkü ay nasıl zaman geçiçek 9 ay rabbim sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallah ya
Insan korkuyor di mi yine de, kendin aci ceksen de o iyi olsun istiyorsun, anliyorum seni, Allah nasil annelik duygusu yaratmis iste sukur, insallah cok kolay gecer hamileligin.

Insan korkuyor di mi yine de, kendin aci ceksen de o iyi olsun istiyorsun, anliyorum seni, Allah nasil annelik duygusu yaratmis iste sukur, insallah cok kolay gecer hamileligin.
Evet ( çok güzel bir duygu şimdiden meleğim oldu geceleri yatamıyorum midem yanıyor sürekli hamilelikten sabaha kadar mekik döküyorum koridorlarda o iyi olsun da sağlıkla bana gelişinde Allah'ım izniyle varsın öksürelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…