YooooooooookNasıl yani hamiş değilmisin
Lekelenme seklinde acik pembe veya kahverengi oluyormus.Vermem sanirim canim yerlesme kanamasi bu sekilde mi oliyor ki..o kahverengi diye biliyorum
Kızlar yarın kan vermeye gidicem bakalım degerim kaç çıkıcak.Bana dua edermisin inşallah güzel bi değer çıkar korku ve endişe bastı beni
Evde kendin yapmadığın müddetçe hiç bir markaya güven olmaz bence. Ayrıca niyetim senin verdiğin bilgiyi baltalamak değil, kendi bildiğimi aktarmak. Söz konusu gebelik olunca fazla dikkat etmeli insan.Eki Görüntüle 2098363
Burada zarari olmayacagi soylenmis, zaten az bir miktar konuyor, yine de sen bilirsin tabi ki.
Hala ben göremedim ya inşallah vardırda varsın ben görmiyim :)Ben gordum incecik hayaleet gibi
Yani ... teşekkürler canim
Hala mi bekleyeyim ":)))
Amin insallahEvet( çok güzel bir duygu şimdiden meleğim oldu geceleri yatamıyorum midem yanıyor sürekli hamilelikten sabaha kadar mekik döküyorum koridorlarda o iyi olsun da sağlıkla bana gelişinde Allah'ım izniyle varsın öksürelim ..
Tamam canım güzel haberler alıyımda burda sevinçten yaygara koparırım heraldeKorkma canım bol bol dua et bizimde dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın bizide haberdar et haftaya mutlu başlayalım
Maalesef canım organik yok marketten alınanlar var ...Evde kendin yapmadığın müddetçe hiç bir markaya güven olmaz bence. Ayrıca niyetim senin verdiğin bilgiyi baltalamak değil, kendi bildiğimi aktarmak. Söz konusu gebelik olunca fazla dikkat etmeli insan.DlnOrhn evinde organik ev sirkesi var mı gülüm?
EvetLekelenme seklinde acik pembe veya kahverengi oluyormus.
Hâlâ rölantide gülüm.. sökülemiyor günlerdir.. hani hamile olsam düşük belirtisi zannederim, öyle bir kanlı lekelenme..VosVos35 Nasılsın canım?Regl oldun mu?Var mı bi değisiklik?
Yooooooooook
Hâlâ rölantide gülüm.. sökülemiyor günlerdir.. hani hamile olsam düşük belirtisi zannederim, öyle bir kanlı lekelenme..
Hâlâ rölantide gülüm.. sökülemiyor günlerdir.. hani hamile olsam düşük belirtisi zannederim, öyle bir kanlı lekelenme..
Sen hamilesin :)))Yarın haber veririm size şimdi kafayı toplamam lazım. Hepinize çok teşekkür ediyorum
Benim bi arkadasim hasta olunca grip asisi olmus mesela, sonuc pek iyi olmadi, o yuzden dogal yollar biraz daha guvenli sanki, tabi ki bilincli olarak kullanildiginda, sen de haklisin yani, muhakkak daha tedirgin oluyor insan bu durumda, iyice arastirmak lazim herseyi, cok dogru.Evde kendin yapmadığın müddetçe hiç bir markaya güven olmaz bence. Ayrıca niyetim senin verdiğin bilgiyi baltalamak değil, kendi bildiğimi aktarmak. Söz konusu gebelik olunca fazla dikkat etmeli insan.DlnOrhn evinde organik ev sirkesi var mı gülüm?
:)))Haydaaa nediyim artık yaa bu testlere benüzülme canım hayırlısıyla gelecek inşallah zamanı değilmiş demek sadece umutlanıp tekrar başa dönmek zor geliyor insana bende yaşadım aynısını. Kırmızılarını sağlıklı yaşaki 15 gün sonrasına bomba gibi hazır ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?