Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın kan vermeye gidicem bakalım degerim kaç çıkıcak.Bana dua edermisin inşallah güzel bi değer çıkar korku ve endişe bastı beni

Korkma canım bol bol dua et bizimde dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın bizide haberdar et haftaya mutlu başlayalım

Eki Görüntüle 2098363
Burada zarari olmayacagi soylenmis, zaten az bir miktar konuyor, yine de sen bilirsin tabi ki.
Evde kendin yapmadığın müddetçe hiç bir markaya güven olmaz bence. Ayrıca niyetim senin verdiğin bilgiyi baltalamak değil, kendi bildiğimi aktarmak. Söz konusu gebelik olunca fazla dikkat etmeli insan. DlnOrhn evinde organik ev sirkesi var mı gülüm?

Maalesef canım organik yok marketten alınanlar var ...

Haydaaa nediyim artık yaa bu testlere ben üzülme canım hayırlısıyla gelecek inşallah zamanı değilmiş demek sadece umutlanıp tekrar başa dönmek zor geliyor insana bende yaşadım aynısını. Kırmızılarını sağlıklı yaşaki 15 gün sonrasına bomba gibi hazır ol

Hâlâ rölantide gülüm.. sökülemiyor günlerdir.. hani hamile olsam düşük belirtisi zannederim, öyle bir kanlı lekelenme..

Acaba yerleşme mi kiii İnşallah öyledir ya hala umut var. Bu havalarda mafediyor insanı stres, koşullar derken herşeyden etkilenir olduk

Benim bi arkadasim hasta olunca grip asisi olmus mesela, sonuc pek iyi olmadi, o yuzden dogal yollar biraz daha guvenli sanki, tabi ki bilincli olarak kullanildiginda, sen de haklisin yani, muhakkak daha tedirgin oluyor insan bu durumda, iyice arastirmak lazim herseyi, cok dogru.

:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…