Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de bi kontrole gitsen mi ki acaba
Bir haftadır durup durup kanlı akıntı geliyor, doktorluk olmuşum galiba. Yerleşme bu kadar sürmez. Kimyasal olsa testte incecik de olsa çıkar. Ah bu gurbet yedi ömrümü.. oğlumu kimseye emanet edip gidemiyorum ki.. öyle ihmal ettim ki kendimi.. Allah vere de kötü bir şey olmasa...

İlaç + aşı gibi şeylere de güven yok ki.. önce bizi hasta edip ilaçlar satarak zengin olma peşindeler.. Allah sonumuzu hayır etsin.. öksürük için ballı ıhlamur gibi şeyler daha makul geliyor hamilelikte, belki evde kaynatılan nane limon gibi...

Cok gecmis olsun canim ya korkma insallh bisey yoktur canim iyi dusun iyi olsun gunun gectimi leke mi geliyor vosvos sorun ne ki

Nerede yasiyorsun, yurt disinda mi?

Vallahi canim bende biraz once limonlu ihlamur ictim oglum esim ikiside oksuruk hapsirik aralarinda korkuyorum hasta olursam bebis e bisey olur diye korkuyorum o yuzden onlem aliyorum kendimce ewdekilere kaynatinca kendimde tuketiyorom keci boynuzu bekmezi oksuruye iyi geliyor onuda tuketebilirsin canim

Acaba yerleşme mi kiii İnşallah öyledir ya hala umut var. Bu havalarda mafediyor insanı stres, koşullar derken herşeyden etkilenir olduk
Yerleşme bir hafta sürmez tatlım
Bu arada topik sahibi olarak atem totem men seni.. şekere katem men seni haydi hayırlı olsun, uğur getirsin sana da..

Cok gecmis olsun canim ya korkma insallh bisey yoktur canim iyi dusun iyi olsun gunun gectimi leke mi geliyor vosvos sorun ne ki
Bat bugün hesapta ama 1 haftadır adet öncesi tarzı lekeler geliyor.. bazen açık kırmızı su gibi, bazen de sümüksü beyaz akıntı içinde kırmızı.. arada kahve lekeler.. son olarak bu akşam kahve rengi birkaç minik pıhtı.. bu adet de böyle geçti desem, benim adetim dolu dolu olur, günde 5-6 ped değiştiririm.. ara ara sancı vurup geçiyor.. haftasonu da çok iş yaptım, nasıl oldu da sökülmedi hayret

Kızlar bende çok heyecanlıyım ya s9nuc n3 olacak diye adetim 3-4 gün kaldı acaba olcakmiyim ama adet olmama yakın bir hafta boyunca belirtilerim belli oluyodu anlıyordum hem3n göğüslerim sisiyo belim ağrırdı şuana kadar hiç biri olmadı sadece bugün bi sol kasigim ağırdı sanki gaz varmış gibi

Benimde 3 4 gunum kaldi sende bendensin

Ben de ayni durumdayim, 4 gun kaldi, migren haric hicbir belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…