Ben yatıyorum kızlar hepiniz öpüyorum allaha emanet olun mutlu haftalar herkese ....
Bir haftadır durup durup kanlı akıntı geliyor, doktorluk olmuşum galiba. Yerleşme bu kadar sürmez. Kimyasal olsa testte incecik de olsa çıkar. Ah bu gurbet yedi ömrümü.. oğlumu kimseye emanet edip gidemiyorum ki.. öyle ihmal ettim ki kendimi.. Allah vere de kötü bir şey olmasa...Sen yine de bi kontrole gitsen mi ki acaba
İlaç + aşı gibi şeylere de güven yok ki.. önce bizi hasta edip ilaçlar satarak zengin olma peşindeler.. Allah sonumuzu hayır etsin.. öksürük için ballı ıhlamur gibi şeyler daha makul geliyor hamilelikte, belki evde kaynatılan nane limon gibi...Benim bi arkadasim hasta olunca grip asisi olmus mesela, sonuc pek iyi olmadi, o yuzden dogal yollar biraz daha guvenli sanki, tabi ki bilincli olarak kullanildiginda, sen de haklisin yani, muhakkak daha tedirgin oluyor insan bu durumda, iyice arastirmak lazim herseyi, cok dogru.
Cok gecmis olsun canim ya korkma insallh bisey yoktur canim iyi dusun iyi olsun gunun gectimi leke mi geliyor vosvos sorun ne kiBir haftadır durup durup kanlı akıntı geliyor, doktorluk olmuşum galiba. Yerleşme bu kadar sürmez. Kimyasal olsa testte incecik de olsa çıkar. Ah bu gurbet yedi ömrümü.. oğlumu kimseye emanet edip gidemiyorum ki.. öyle ihmal ettim ki kendimi.. Allah vere de kötü bir şey olmasa...
Nerede yasiyorsun, yurt disinda mi?Bir haftadır durup durup kanlı akıntı geliyor, doktorluk olmuşum galiba. Yerleşme bu kadar sürmez. Kimyasal olsa testte incecik de olsa çıkar. Ah bu gurbet yedi ömrümü.. oğlumu kimseye emanet edip gidemiyorum ki.. öyle ihmal ettim ki kendimi.. Allah vere de kötü bir şey olmasa...
Sende benim
Vallahi canim bende biraz once limonlu ihlamur ictim oglum esim ikiside oksuruk hapsirik aralarinda korkuyorum hasta olursam bebis e bisey olur diye korkuyorum o yuzden onlem aliyorum kendimce ewdekilere kaynatinca kendimde tuketiyorom keci boynuzu bekmezi oksuruye iyi geliyor onuda tuketebilirsin canimİlaç + aşı gibi şeylere de güven yok ki.. önce bizi hasta edip ilaçlar satarak zengin olma peşindeler.. Allah sonumuzu hayır etsin.. öksürük için ballı ıhlamur gibi şeyler daha makul geliyor hamilelikte, belki evde kaynatılan nane limon gibi...
Yerleşme bir hafta sürmez tatlımAcaba yerleşme mi kiiiİnşallah öyledir ya hala umut var. Bu havalarda mafediyor insanı stres, koşullar derken herşeyden etkilenir olduk
Ahh ahh bide hem3n atmam b3nde testi gider gelir bakarım gün boyu b3lki değişir diye :)Negatif görecem bence o yüzden bununla az sevineyim sabah yapimilk defa yaklaştım 2. çizgiye. Hep bembeyaz olurdu orası :)
Hadi hayırlısı canısıVay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedinEki Görüntüle 2098265
Bat bugün hesapta ama 1 haftadır adet öncesi tarzı lekeler geliyor.. bazen açık kırmızı su gibi, bazen de sümüksü beyaz akıntı içinde kırmızı.. arada kahve lekeler.. son olarak bu akşam kahve rengi birkaç minik pıhtı.. bu adet de böyle geçti desem, benim adetim dolu dolu olur, günde 5-6 ped değiştiririm.. ara ara sancı vurup geçiyor.. haftasonu da çok iş yaptım, nasıl oldu da sökülmedi hayretCok gecmis olsun canim ya korkma insallh bisey yoktur canim iyi dusun iyi olsun gunun gectimi leke mi geliyor vosvos sorun ne ki
Benimde 3 4 gunum kaldi sende bendensinKızlar bende çok heyecanlıyım ya s9nuc n3 olacak diye adetim 3-4 gün kaldı acaba olcakmiyim ama adet olmama yakın bir hafta boyunca belirtilerim belli oluyodu anlıyordum hem3n göğüslerim sisiyo belim ağrırdı şuana kadar hiç biri olmadı sadece bugün bi sol kasigim ağırdı sanki gaz varmış gibi
Ben de ayni durumdayim, 4 gun kaldi, migren haric hicbir belirti yok.Kızlar bende çok heyecanlıyım ya s9nuc n3 olacak diye adetim 3-4 gün kaldı acaba olcakmiyim ama adet olmama yakın bir hafta boyunca belirtilerim belli oluyodu anlıyordum hem3n göğüslerim sisiyo belim ağrırdı şuana kadar hiç biri olmadı sadece bugün bi sol kasigim ağırdı sanki gaz varmış gibi
Çok heyecanlı değil mi yaaa :) hakkımızda hayırlısı ama bu ay daha bi ümitliyim catlatma igneside vuruldum bakalım nolcakkBenimde 3 4 gunum kaldi sende bendensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?