Yerleşme bir hafta sürmez tatlım
Bu arada topik sahibi olarak atem totem men seni.. şekere katem men senihaydi hayırlı olsun, uğur getirsin sana da..
Canımmmm tam adet olmadan niye çok iş yaptın. Dikkat et her zaman.Bat bugün hesapta ama 1 haftadır adet öncesi tarzı lekeler geliyor.. bazen açık kırmızı su gibi, bazen de sümüksü beyaz akıntı içinde kırmızı.. arada kahve lekeler.. son olarak bu akşam kahve rengi birkaç minik pıhtı.. bu adet de böyle geçti desem, benim adetim dolu dolu olur, günde 5-6 ped değiştiririm.. ara ara sancı vurup geçiyor.. haftasonu da çok iş yaptım, nasıl oldu da sökülmedi hayret
Vosvos cum benim basima gelenleri okumussundur belki canim lekeleri bende gordum kanli akinti siddetli kasik agrisi oldum ha olucam bacaklarima vuran sanci inanki bu belirtilerle hic ama hic hamile olabiecegim sanmiyordum cunku oglumda boyle olmamisti sende hic farklibdusunme canim belki bebis vardir benim 5 gun gecince cok net cikti cift cizgi dikkat et kendine gebe olabilirsin canim insallah oylesindir tatlim.Bat bugün hesapta ama 1 haftadır adet öncesi tarzı lekeler geliyor.. bazen açık kırmızı su gibi, bazen de sümüksü beyaz akıntı içinde kırmızı.. arada kahve lekeler.. son olarak bu akşam kahve rengi birkaç minik pıhtı.. bu adet de böyle geçti desem, benim adetim dolu dolu olur, günde 5-6 ped değiştiririm.. ara ara sancı vurup geçiyor.. haftasonu da çok iş yaptım, nasıl oldu da sökülmedi hayret
Ayy inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar kendimi çok dinliyorum bende ama bi belittim yok gibiBen de ayni durumdayim, 4 gun kaldi, migren haric hicbir belirti yok.
Bende rahim filmi cekindim ilk ayim bakalim nolucak gercektenÇok heyecanlı değil mi yaaa :) hakkımızda hayırlısı ama bu ay daha bi ümitliyim catlatma igneside vuruldum bakalım nolcakk
Eşin geldiyse arayı kapatırsınız kuzum merak etme. Zaten testte piki görmemişsin henüz, kaybedilen bir şey yok bence.. tam gaz devamAyy ne güzelmiş o öyleeinşallah kuzum uğurlu gelir umudumu kaybetmek istemiyorum ama çokta bir beklentim yok bu aydan bugün adetimin 13. Günü ama ovulasyon testim hala tek çizgi zaten bu zamana kadar mikmikte olmadı amaan bir anda bin ah işittin kuzum hayırlısı olur inşallah totem topikin şansı tutar hooop hemen devrederim
Sende üşüttün mü ki acaba ya bende ne zaman üşütsem lekeli lekeli gelir sonra sökülür tabi ana nedeni de strestir bu durumun
Sen ne zamandan beri istiyorsun canımBende rahim filmi cekindim ilk ayim bakalim nolucak gercekten
Evet, ben de kendimi fazlasiyla dinliyorum, hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Ayy inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar kendimi çok dinliyorum bende ama bi belittim yok gibi
Hadi kizlar sizdende onsallah guzel hberleri aliriz...Benimde 3 4 gunum kaldi sende bendensin
18 ay oldu tatlim 2.gebeligim olucak nasibimde varsaSen ne zamandan beri istiyorsun canım
Aiy insallah ne iyi geldiniz cumleten yaHadi kizlar sizdende onsallah guzel hberleri aliriz...
Ihtimalll cokkk yuksek canim ben ornek biri olarak yazmak istedim insallah seninkide tutar ilk ayda.Sen ne zamandan beri istiyorsun canım
İş yapmaya başlamadan test yaptım negatif çıktı canım. Sonra dip köşe temizlik, bugün de mevlit okundu, hizmet, koşturmaca.. dün gece yorgunluktan ve kas ağrısından uyuyamamıştm, bu gece rahatlama geldi bitti diye, rahat battı uyuyamıyorumCanımmmm tam adet olmadan niye çok iş yaptın. Dikkat et her zaman.biumutsa bu sekilde mi olmustu. Tam hatirlayamadim ama hamile oldugunu ogrenmistik. İzmir de olsam ben bakardim çocuguna valla. Tek olmak cok zor. Ben de tüp bebek yaptiricam ama kimsem yok burda. Sinir bir durum. Seni cok iyi anliyorum.
Doktora gidemeyeceksen bir kan testi yaptirsan nasil olur ?
Aynen burda yazinca insan a iyi geliyor ben buraya katildigim ay gebe kaldim topigin adi dikkatimi cekmisti 2018 hamile olarak girmek isteyenlerden biri olmak istiyordum kadinlar kulubune uye oldugum ay buraya yazmaya basladigim ay hamile kalabildim insallah herkese nasip olur canimmAiy insallah ne iyi geldiniz cumleten ya
2 gundur bende ayni kosturmacayi yasadim. Simdi yorgunluktan uyuyamiyorum.İş yapmaya başlamadan test yaptım negatif çıktı canım. Sonra dip köşe temizlik, bugün de mevlit okundu, hizmet, koşturmaca.. dün gece yorgunluktan ve kas ağrısından uyuyamamıştm, bu gece rahatlama geldi bitti diye, rahat battı uyuyamıyorumyarına sökülür inşallah.. stres bitirdi bizi.. sen bari kafanı boşalt gülüm, uzman ellerde mis gibi.. herşey çok güzel olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?