Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme bir hafta sürmez tatlım
Bu arada topik sahibi olarak atem totem men seni.. şekere katem men seni haydi hayırlı olsun, uğur getirsin sana da..

Ayy ne güzelmiş o öylee inşallah kuzum uğurlu gelir umudumu kaybetmek istemiyorum ama çokta bir beklentim yok bu aydan bugün adetimin 13. Günü ama ovulasyon testim hala tek çizgi zaten bu zamana kadar mikmikte olmadı amaan bir anda bin ah işittin kuzum hayırlısı olur inşallah totem topikin şansı tutar hooop hemen devrederim

Sende üşüttün mü ki acaba ya bende ne zaman üşütsem lekeli lekeli gelir sonra sökülür tabi ana nedeni de strestir bu durumun

Canımmmm tam adet olmadan niye çok iş yaptın. Dikkat et her zaman. biumutsa bu sekilde mi olmustu. Tam hatirlayamadim ama hamile oldugunu ogrenmistik. İzmir de olsam ben bakardim çocuguna valla. Tek olmak cok zor. Ben de tüp bebek yaptiricam ama kimsem yok burda. Sinir bir durum. Seni cok iyi anliyorum.
Doktora gidemeyeceksen bir kan testi yaptirsan nasil olur ?

Vosvos cum benim basima gelenleri okumussundur belki canim lekeleri bende gordum kanli akinti siddetli kasik agrisi oldum ha olucam bacaklarima vuran sanci inanki bu belirtilerle hic ama hic hamile olabiecegim sanmiyordum cunku oglumda boyle olmamisti sende hic farklibdusunme canim belki bebis vardir benim 5 gun gecince cok net cikti cift cizgi dikkat et kendine gebe olabilirsin canim insallah oylesindir tatlim.

Eşin geldiyse arayı kapatırsınız kuzum merak etme. Zaten testte piki görmemişsin henüz, kaybedilen bir şey yok bence.. tam gaz devam

Attigim fotoyu gordunuzmu kizlar birsey yok dimi yaklastirinca birsey var gibi geliyor ama benim kuruntum sanirim

İş yapmaya başlamadan test yaptım negatif çıktı canım. Sonra dip köşe temizlik, bugün de mevlit okundu, hizmet, koşturmaca.. dün gece yorgunluktan ve kas ağrısından uyuyamamıştm, bu gece rahatlama geldi bitti diye, rahat battı uyuyamıyorum yarına sökülür inşallah.. stres bitirdi bizi.. sen bari kafanı boşalt gülüm, uzman ellerde mis gibi.. herşey çok güzel olacak inşallah..

Aiy insallah ne iyi geldiniz cumleten ya
Aynen burda yazinca insan a iyi geliyor ben buraya katildigim ay gebe kaldim topigin adi dikkatimi cekmisti 2018 hamile olarak girmek isteyenlerden biri olmak istiyordum kadinlar kulubune uye oldugum ay buraya yazmaya basladigim ay hamile kalabildim insallah herkese nasip olur canimm

2 gundur bende ayni kosturmacayi yasadim. Simdi yorgunluktan uyuyamiyorum.
Canim gelsin de rahatla o zaman. Gönlünden geçen başka tabi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…