seymaka bu arada maninin devamı var: akşama babey gelende, önüne atem men seni :))
Evet duruma göre uyarlama.. sen bebeğin olunca ona söylersin bendeki şekli :) tam ninni gibi süper bişey.. ama sana kocalı hali lazım, hem de bu gece lazımAhahaha çok güzeeeelama o kısmı değiştirmek lazım “ akşama gocan gelende önüne atem men seni “ olsun
Canim sagol teskler ilgin icin ewet bende c vitamini almaya calisiyorum tabak bardakalra dikjat ediyorum evi havalanduriyorum ama yinede ne kadar koruyorum kendimi bilmiyom ama biseyler yapmaya calisiyorum canimm devam tabi ..
Evet duruma göre uyarlama.. sen bebeğin olunca ona söylersin bendeki şekli :) tam ninni gibi süper bişey.. ama sana kocalı hali lazım, hem de bu gece lazım
Daha önce adetin geçtimi cnm böyle valla bende umutlandım şimdiYarın haber veririm size şimdi kafayı toplamam lazım. Hepinize çok teşekkür ediyorum
Ateşe baca lazımAyy inşallah kuzuum sölemez olur muyum hiç valla aklıma gelir burda sölediğin, anımsarım gülümserim
Evet bu gece uzun olacak besbelli biliyoruuuummm
Ateşe baca lazım
Kitaba hoca lazım
Tey tey teyyy
Tatlı uykular canm bu hafta hepimize hayırlı olsun inşallah
Bir haftadır durup durup kanlı akıntı geliyor, doktorluk olmuşum galiba. Yerleşme bu kadar sürmez. Kimyasal olsa testte incecik de olsa çıkar. Ah bu gurbet yedi ömrümü.. oğlumu kimseye emanet edip gidemiyorum ki.. öyle ihmal ettim ki kendimi.. Allah vere de kötü bir şey olmasa...
Sende benim
Az kaldı sanki
Bu arada o kadar çok mesaj birikmiş ki okumaya çalışıyorum
Bide bu adetime 9 gun kala yapilmis bi test aslinda gorunmesi imkansiz varsa bile :)
Yaa gerçekten mii nolur nolur nolur allahimmIhtimalll cokkk yuksek canim ben ornek biri olarak yazmak istedim insallah seninkide tutar ilk ayda.
Inşallah hamilesindr hamileyzdr hepimizYaa gerçekten mii nolur nolur nolur allahimmiyice heveslendim sabırsızlıkla bekliyorum ama sanki kasigim agriyo ya
BeeeennnKizlar migreni olup da hamile kalmaya calisan var mi aranizda?
Benimde migrenim var kizlarBeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?