Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K Kaya1333 evde herkes hastaysa hem takviye al hem gerekirse eczaneden maske al canım, kolla kendini.. neme lazım sana da bulaşmasın bu zamanda..

Ahahaha çok güzeeeel ama o kısmı değiştirmek lazım “ akşama gocan gelende önüne atem men seni “ olsun
Evet duruma göre uyarlama.. sen bebeğin olunca ona söylersin bendeki şekli :) tam ninni gibi süper bişey.. ama sana kocalı hali lazım, hem de bu gece lazım

K Kaya1333 evde herkes hastaysa hem takviye al hem gerekirse eczaneden maske al canım, kolla kendini.. neme lazım sana da bulaşmasın bu zamanda..
Canim sagol teskler ilgin icin ewet bende c vitamini almaya calisiyorum tabak bardakalra dikjat ediyorum evi havalanduriyorum ama yinede ne kadar koruyorum kendimi bilmiyom ama biseyler yapmaya calisiyorum canimm devam tabi ..

Evet duruma göre uyarlama.. sen bebeğin olunca ona söylersin bendeki şekli :) tam ninni gibi süper bişey.. ama sana kocalı hali lazım, hem de bu gece lazım

Ayy inşallah kuzuum sölemez olur muyum hiç valla aklıma gelir burda sölediğin, anımsarım gülümserim

Evet bu gece uzun olacak besbelli biliyoruuuummm

Tatlı uykular canm bu hafta hepimize hayırlı olsun inşallah

Hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin inşallah❤

Bence hala ihtimal var.Sonucta dolu dolu kırmızılık olmamış.Ne garip bi bekleyis oldu....Kan mı versen ki acaba özelde,tek gidis.Sonuc icin ararlar zaten.

Sende benim
Az kaldı sanki
Bu arada o kadar çok mesaj birikmiş ki okumaya çalışıyorum

Son 6Bugün kirpiklerimi kontrol ediyordum
Evet bazen cok atıyor sayfalaar :)

Bide bu adetime 9 gun kala yapilmis bi test aslinda gorunmesi imkansiz varsa bile :)

Bastan soyleseydin ya kör olacaktım

Allah inşallah bi kez daha tattirsin bu duyguyu bizde nasıp etsin en kısa zamanda hayırlı v3 sağlıklı bir şekilde :)) feci istiyorum ya benimde 1 seneyi gectii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…