Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
Geçen haftalarda gayet migrenim tuttu ilaçta alamadım yatarak geçirmeye çalıştım keşke öyle olsa -_-

Moon1224 Canım adetin söküldü mü ? Belki de bebişin yerleşiyordur

Hadi ya. En azından oldun canım ona da şükür. Bende yok gibi ama belli de olmaz. Eğer yoksa adet de gelmiyor stresten
Acikcasi benim zaten dun gunumdeu ama testte nasil oyle cikti anlamadim.basim agriyordu zaten o bas agriyinca kesin olurum demistim zaten :) sasirmadim

Acikcasi benim zaten dun gunumdeu ama testte nasil oyle cikti anlamadim.basim agriyordu zaten o bas agriyinca kesin olurum demistim zaten :) sasirmadim
Ha ben geçti sanıyordum :) bir sonraki ay hayırlı olsun canım hepimiz için

Ben saniyorum var :))
Inşallah canım benim. Çizgi çok ince ve açıktı. Belki de o kontrol çizgisi. Ama ekran beyazlaştiktan sonra gördüm geç değil bu sefer. Ama niye silik işte. Olsaydı kıpkırmızı olurdu hassas test çünkü

Olsaydi deme var ama kucuk oldugu icin hormin seviyen dusuk anca 3 4 haftadan sonra pig yapar o zamn da ucuzlarda da belli olurdu hemen.adi ustunde hassas test erken den incede olsa cikiyor ne kadar ufak olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…