Allah yardimcimiz olsun, benim BAT'a 4 gun var, birkac gundur fena tuttu basagrim, ilac almadan duramiyorum, insallah zarari yoktur. Sende durumlar nasil?Beeeennn
Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?Benimde migrenim var kizlar
Geçen haftalarda gayet migrenim tuttu ilaçta alamadım yatarak geçirmeye çalıştım keşke öyle olsa -_-Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
Canım kan testi ver en iyisiYa bunda da çok ince silik pembe çizgi var ama neyin nesi bilmem. Fotoda çıksa atardim
Canım kan testi ver
Inşallah kanda çıkar. Çünkü erken gebelik testinde çok silik çıktı. Gidecem canım kana
Yok be baya baya oldum yani benMoon1224 Canım adetin söküldü mü ? Belki de bebişin yerleşiyordur
Sende var ama tatlim hayirlisiylaMoon1224 Canım adetin söküldü mü ? Belki de bebişin yerleşiyordur
Hadi ya. En azından oldun canım ona da şükür. Bende yok gibi ama belli de olmaz. Eğer yoksa adet de gelmiyor strestenYok be baya baya oldum yani ben
Kısmet canım. Bu testler mahfetti beni. Kan vermeye gidecem birazdanSende var ama tatlim hayirlisiyla
Hadi hayirli haberlerle insaAllah :)Kısmet canım. Bu testler mahfetti beni. Kan vermeye gidecem birazdan
Acikcasi benim zaten dun gunumdeu ama testte nasil oyle cikti anlamadim.basim agriyordu zaten o bas agriyinca kesin olurum demistim zaten :) sasirmadimHadi ya. En azından oldun canım ona da şükür. Bende yok gibi ama belli de olmaz. Eğer yoksa adet de gelmiyor stresten
Sanmıyorum ama inşallah sürpriz olur :)Hadi hayirli haberlerle insaAllah :)
Ha ben geçti sanıyordum :) bir sonraki ay hayırlı olsun canım hepimiz içinAcikcasi benim zaten dun gunumdeu ama testte nasil oyle cikti anlamadim.basim agriyordu zaten o bas agriyinca kesin olurum demistim zaten :) sasirmadim
Ben saniyorum var :))Sanmıyorum ama inşallah sürpriz olur :)
Inşallah canım benim. Çizgi çok ince ve açıktı. Belki de o kontrol çizgisi. Ama ekran beyazlaştiktan sonra gördüm geç değil bu sefer. Ama niye silik işte. Olsaydı kıpkırmızı olurdu hassas test çünküBen saniyorum var :))
Olsaydi deme var ama kucuk oldugu icin hormin seviyen dusuk anca 3 4 haftadan sonra pig yapar o zamn da ucuzlarda da belli olurdu hemen.adi ustunde hassas test erken den incede olsa cikiyor ne kadar ufak olsadaInşallah canım benim. Çizgi çok ince ve açıktı. Belki de o kontrol çizgisi. Ama ekran beyazlaştiktan sonra gördüm geç değil bu sefer. Ama niye silik işte. Olsaydı kıpkırmızı olurdu hassas test çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?