Amin inşallah :))Tşk ederim canım saol rabbim isteyen herkese nasip etsin
DlnOrhn kızlar tebrik ederim rabbim kucagınıza sag saglım almanızı nasıp etsin Zeynolin44
Evet canimAdetmi oldunMoon1224
Gunaydin şükür Allah a sen nasilsin?Günaydın kızlar nasılsınız ....
Inşallah kanda da belirli seviyenin üstünde ya da altında çıkar da net olarak var ya da yok derim. Şansıma o da kesin 5 çıkar hahaaOlsaydi deme var ama kucuk oldugu icin hormin seviyen dusuk anca 3 4 haftadan sonra pig yapar o zamn da ucuzlarda da belli olurdu hemen.adi ustunde hassas test erken den incede olsa cikiyor ne kadar ufak olsada
2 de 3 de ciksa vardir canim sen merak etmeIn
Inşallah kanda da belirli seviyenin üstünde ya da altında çıkar da net olarak var ya da yok derim. Şansıma o da kesin 5 çıkar hahaa
Hayırlısı bakalım gidecem şimdi :)2 de 3 de ciksa vardir canim sen merak etme
Hayırlısı bakalım gidecem şimdi :)
Hadi bekliyoruz valla
Yalniz degilsin :)Bat günüm 20 ocaktı yine oldum . bu ayda olmadı
Günaydın canm iyi şükür büyük günü bekliyorumGünaydın kızlar nasılsınız ....
İyim canım saol bildiğin gbiGunaydin şükür Allah a sen nasilsin?
Geçmiş olsun canım üzülme ya vardır herseyde bir hayır rabbim en kısa zamanda naip etsin inşallah...Evet canim
amin çok tesekkur ederim canım darısı 9tüm isteyenlere bugün dr kontrolüm var dua edin insallah
DlnOrhn kızlar tebrik ederim rabbim kucagınıza sag saglım almanızı nasıp etsin Zeynolin44
Canım sen çok pinpiriklisin vallahi ben onu anladım bi var bi yok kanda tabiki çıkar 4 günün geçiyor bu kadar işkence etme kendine ver kani kurtulYa çok heyecanlıyım ben elimde değil ölecem meraktantest erken gebelik testi ama çok ince silik yani. Acaba geç döllenme olduğu için mi öyle. Kanda belli olur mu ki. Çünkü bu test ilişkiden 5-6 gün sonrasında bile gösterir diyor. Size de çok soru soruyorum ama testler mahfetti beni kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?