- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Maalesef öyleyim canım :)) yaklaşık 5.5 saat var sonucu almaya daCanım sen çok pinpiriklisin vallahi ben onu anladım bi var bi yok kanda tabiki çıkar 4 günün geçiyor bu kadar işkence etme kendine ver kani kurtul
amin çok tesekkur ederim canım darısı 9tüm isteyenlere bugün dr kontrolüm var dua edin insallah
Hamilemisin cnm :)Günaydın canm iyi şükür büyük günü bekliyorum
ben cumartesi öğrendim canım 55 çıktı değerim geçen ayin 18 inde düşük yapmaya başlamıştım adet olmadım hic korunuyordu sözde esim ama şüphelendim bi baktirayim dedim 55 çıktı hemen randevu aldım düşük önleyici iğne ilaç başlatır diye bu sefer tedbirli gitmek istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagimiza yavruları tesekkur ederim canimZeynolin44 canım sen ne kadarlıksın ben sana hayırlı olsun demeyi unuttun hayırlı olsun cnm
Niye o kadar geçKan verdim saat 15.30 da çıkacak
4 haftalıkmış daha :) inşallah sıkıca tutunmuştur bu seferben cumartesi öğrendim canım 55 çıktı değerim geçen ayin 18 inde düşük yapmaya başlamıştım adet olmadım hic korunuyordu sözde esim ama şüphelendim bi baktirayim dedim 55 çıktı hemen randevu aldım düşük önleyici iğne ilaç başlatır diye bu sefer tedbirli gitmek istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagimiza yavruları tesekkur ederim canim
inşallah canim4 haftalıkmış daha :) inşallah sıkıca tutunmuştur bu sefer
Bilmiyorum vallaha. Sağlık ocağı ertesi gündü. En azından bugün öğrenecem diye yaptırdımNiye o kadar geç
Ablam cok tatlisin yaa
seymaka . Hayırlı ugurlu olsun bebis gelsin baskan düşsün ugur getirsin insallah
Hadi bakalım hayırlı olsunnn. Hemen şans getirsin sana :)İnşallah yavrum amiiiiinnn bende buranın bir totemine bakayım dedim tutarsa hemeen devredicem valla, yoksa ikinciyi yapana kadar devretmesem mi
Başkan değişmiş hadi bakalım kim başkan oluyorsa hamile kalıyor uğurlu topikbol hamişli haberler duyarız inşallah
O zaman ikiz dogur da anlasalimİnşallah yavrum amiiiiinnn bende buranın bir totemine bakayım dedim tutarsa hemeen devredicem valla, yoksa ikinciyi yapana kadar devretmesem mi
Ya çok heyecanlıyım ben elimde değil ölecem meraktantest erken gebelik testi ama çok ince silik yani. Acaba geç döllenme olduğu için mi öyle. Kanda belli olur mu ki. Çünkü bu test ilişkiden 5-6 gün sonrasında bile gösterir diyor. Size de çok soru soruyorum ama testler mahfetti beni kusura bakmayın :)
O zaman ikiz dogur da anlasalim
Benimde canım :)Son 3 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?