Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen çok pinpiriklisin vallahi ben onu anladım bi var bi yok kanda tabiki çıkar 4 günün geçiyor bu kadar işkence etme kendine ver kani kurtul
Maalesef öyleyim canım :)) yaklaşık 5.5 saat var sonucu almaya da

Zeynolin44 canım sen ne kadarlıksın ben sana hayırlı olsun demeyi unuttun hayırlı olsun cnm
ben cumartesi öğrendim canım 55 çıktı değerim geçen ayin 18 inde düşük yapmaya başlamıştım adet olmadım hic korunuyordu sözde esim ama şüphelendim bi baktirayim dedim 55 çıktı hemen randevu aldım düşük önleyici iğne ilaç başlatır diye bu sefer tedbirli gitmek istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagimiza yavruları tesekkur ederim canim

4 haftalıkmış daha :) inşallah sıkıca tutunmuştur bu sefer

İnşallah yavrum amiiiiinnn bende buranın bir totemine bakayım dedim tutarsa hemeen devredicem valla, yoksa ikinciyi yapana kadar devretmesem mi
Hadi bakalım hayırlı olsunnn. Hemen şans getirsin sana :)

Canım çoooook silik gölgen var testte ama geç döllenme de olabilir tabi. Merak etme o kan testi daha da erken çıkar 15:30 a kalmaz ve senin adetinde de gecikme oldu yani bu bile bir umut. Test negatif çıksa bile üzülme kafan rahatlatacağı için adetinde gelmiş olacak hamiş değilsen stresten göremiyorsun kırmızıları da. İnşallah Allahım hayırlı haberler aldırır sana bugün

Kızlar vücut ısısını ölçerek yumurtlamasını takip eden bu konuda deneyimli arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…