- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay kuzum benim ağzından bal damlıyor. Resimde de fark ettiyseniz sevindim. Ben hayal gördüm sandım eşim de fark etti öyle sevindim biraz. Inşallah geç dollenmedir. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kandan sonra daha rahatlayacam. Olmazsa da diğer aya hepimiz tek tek hamiş kalırız inşallah :)Canım çoooook silik gölgen var testte ama geç döllenme de olabilir tabi. Merak etme o kan testi daha da erken çıkar 15:30 a kalmazve senin adetinde de gecikme oldu yani bu bile bir umut. Test negatif çıksa bile üzülme kafan rahatlatacağı için adetinde gelmiş olacak hamiş değilsen stresten göremiyorsun kırmızıları da. İnşallah Allahım hayırlı haberler aldırır sana bugün
Bir de hastaneyi burdaki gibi taciz etmeyim diyorumA AsyaaAyazz sen sor bekleme o saate kadar
Et et 1 saate cikar o testBir de hastaneyi burdaki gibi taciz etmeyim diyorum
Ay kuzum benim ağzından bal damlıyor. Resimde de fark ettiyseniz sevindim. Ben hayal gördüm sandım eşim de fark etti öyle sevindim biraz. Inşallah geç dollenmedir. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kandan sonra daha rahatlayacam. Olmazsa da diğer aya hepimiz tek tek hamiş kalırız inşallah :)
Benimde canım :)
Bence de çıkması lazım. Zaten kalabalık da değil. Daha önce de bir tanıdığım için gitmiştik onda da o saati verdilerEt et 1 saate cikar o test
Hormonlar normal geçen ay yaptırdım sıkıntı yok :) bir hastanede de alttan ultrason çektiler o da iyi. Olmadı rahim filmi çekinirim o da temiz çıkarsa eşimi gönderirim bir de sen git diye. Senin bat ne zaman canım kaçırmış olabilirim ?Amin kuzum amin. Hamiş değilsen de üzülme sakın evet umutlanıyoruz koca ayı boşa geçirdik gibi hissediyoruz ama Allah izin verirse olacak inşallah sadece çok beklemeyiz umarım
Sen hormon testlerini de yaptırmadıysan kırmızıların gelince üçüncü gün onları yaptırırsın en azından kafan daha rahat olur.ama şimdilik en güzelini düşün ki güzel şeyler olsun niyetini bozma. Heyecanla bekliyorum valla inanır mısın kendi sonucum gibi öyle bir hal aldı senin durumun
Sor isteBence de çıkması lazım. Zaten kalabalık da değil. Daha önce de bir tanıdığım için gitmiştik onda da o saati verdiler
Vermiyorlar canım maalesefSor iste
Ben birkac aydir takip ediyorum ama kacirdigim gunler oldugundan tam yumurtlama gununu anlayamadim o sekilde, bu ay da test aldim zaten artik. Yalniz bildigim kadariyla ilk 14 gunde vucut isisi 36-37 civarinda oluyor, yumurtlamadan sonraki gun 0.5-1 derece yukseliyor ve regl olana kadar yuksek kaliyor, regl olunca da dusmeye basliyor, hamilelik varsa da 37 derecenin uzerinde kalmaya devam ediyor.Kızlar vücut ısısını ölçerek yumurtlamasını takip eden bu konuda deneyimli arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek ?
inşallah canım dua edinZeynolin44 canim hayirli olsun tutunsun annesine minişin
Aynen oyle valla katiliyirum sana adetten once bir vuruyo öldüruyo zaten ben epeyidir agri kesici falan kullanmiyorum ecznlerde satilan kucuk bir kutuda merhem var şanlı markanin agriyinca basinda agriyan yere suruyosun yakiyo agrisini cekiyo tavsiye ederim ilac icmektense o daha mantikliHamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
İnşallah cnn benden yarım gidicem inş kendini gösterir göstermezse haftaya kaldık :)ben cumartesi öğrendim canım 55 çıktı değerim geçen ayin 18 inde düşük yapmaya başlamıştım adet olmadım hic korunuyordu sözde esim ama şüphelendim bi baktirayim dedim 55 çıktı hemen randevu aldım düşük önleyici iğne ilaç başlatır diye bu sefer tedbirli gitmek istiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagimiza yavruları tesekkur ederim canim
Çok geç ya çıkcakNiye o kadar geç
ÇOK ZOR YAA VALLAYalniz degilsin :)
BenimdeGünaydın kızlar yeni hafta hepimize yeni umutlar mutluluklar getirsin inşallah.
Bata son 5 gün
Hormonlar normal geçen ay yaptırdım sıkıntı yok :) bir hastanede de alttan ultrason çektiler o da iyi. Olmadı rahim filmi çekinirim o da temiz çıkarsa eşimi gönderirim bir de sen git diye. Senin bat ne zaman canım kaçırmış olabilirim ?
Bugün işten çıkınca test alacağım dayanamıyorummm gider gitmez yapsam mı hemen yoksa sabah mı yapsam acabaaBekliyoruz ohalde birlikte canm
Ben birkac aydir takip ediyorum ama kacirdigim gunler oldugundan tam yumurtlama gununu anlayamadim o sekilde, bu ay da test aldim zaten artik. Yalniz bildigim kadariyla ilk 14 gunde vucut isisi 36-37 civarinda oluyor, yumurtlamadan sonraki gun 0.5-1 derece yukseliyor ve regl olana kadar yuksek kaliyor, regl olunca da dusmeye basliyor, hamilelik varsa da 37 derecenin uzerinde kalmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?