Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum benim ağzından bal damlıyor. Resimde de fark ettiyseniz sevindim. Ben hayal gördüm sandım eşim de fark etti öyle sevindim biraz. Inşallah geç dollenmedir. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kandan sonra daha rahatlayacam. Olmazsa da diğer aya hepimiz tek tek hamiş kalırız inşallah :)

Amin kuzum amin. Hamiş değilsen de üzülme sakın evet umutlanıyoruz koca ayı boşa geçirdik gibi hissediyoruz ama Allah izin verirse olacak inşallah sadece çok beklemeyiz umarım

Sen hormon testlerini de yaptırmadıysan kırmızıların gelince üçüncü gün onları yaptırırsın en azından kafan daha rahat olur. ama şimdilik en güzelini düşün ki güzel şeyler olsun niyetini bozma. Heyecanla bekliyorum valla inanır mısın kendi sonucum gibi öyle bir hal aldı senin durumun

Hormonlar normal geçen ay yaptırdım sıkıntı yok :) bir hastanede de alttan ultrason çektiler o da iyi. Olmadı rahim filmi çekinirim o da temiz çıkarsa eşimi gönderirim bir de sen git diye. Senin bat ne zaman canım kaçırmış olabilirim ?

Kızlar vücut ısısını ölçerek yumurtlamasını takip eden bu konuda deneyimli arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek ?
Ben birkac aydir takip ediyorum ama kacirdigim gunler oldugundan tam yumurtlama gununu anlayamadim o sekilde, bu ay da test aldim zaten artik. Yalniz bildigim kadariyla ilk 14 gunde vucut isisi 36-37 civarinda oluyor, yumurtlamadan sonraki gun 0.5-1 derece yukseliyor ve regl olana kadar yuksek kaliyor, regl olunca da dusmeye basliyor, hamilelik varsa da 37 derecenin uzerinde kalmaya devam ediyor.

Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
Aynen oyle valla katiliyirum sana adetten once bir vuruyo öldüruyo zaten ben epeyidir agri kesici falan kullanmiyorum ecznlerde satilan kucuk bir kutuda merhem var şanlı markanin agriyinca basinda agriyan yere suruyosun yakiyo agrisini cekiyo tavsiye ederim ilac icmektense o daha mantikli

İnşallah cnn benden yarım gidicem inş kendini gösterir göstermezse haftaya kaldık :)

Benim bat tarihime daha var canım şubatın ilk haftası ama tarihi unutmuşken bakmıyorum paranoya yapıyorum sonra

İyi bari çok şükür sonuçların iyi kafana takma olur elbet üstüne düştüğümüz için olmuyor. Belkide gerek kalmaz rahim filmi çekilmenee

Ya benim çok dengesiz bir iniyo bir çıkıyo ne olduğuda belli değil anlamıyorum ki ısı takibinden birşey. Riske atmamak için ovulasyon testi yapıyorum bende ama bugün adetimin 14. Günü ve pik yapmadı henüz telaşladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…