Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldığınız testin ismi ne acaba bende merak ediyorum almak istiyorum :)

Inşallah canım. Sana da az kalmış sayılır hayırlı haberler al inşallah :)

Moon1224 hayırlısı olsun canım. Insaallah bi dahaki ay tutar. Ben de bugun doktora gittim bakiniyim diye hic bişeyin yok dedi kan tahlil sonuclari yarın cikacak. Ve diyor ki stres en büyük düşman. Hormonları etkiler ve hamilr kalmayi engeller dedi. InşaAllah öncelikle şu stresi üzerimizden alabiliriz. Sonra da gelsin bebisler :)

çok geçmiş olsun canım benim bende yaşadım 3 tane doğum yaptım 5 aylık yaşamadılar 1 tane oğlum hayatta.4 kürtaj 4 doğum gördüm.ama bence kürtajdan sonra çok daha kolay hamile kalınır ben öyle duydum çünkü için temizlenmiş oluyor.bence sen o rahim filminide çekil belki doktorların göremediği kör noktoyıda görürler belkide hiç birşey çıkmaz inş kuzum

Ben sanırım yumurtlamıyorum bu ay 14.günüm ve hiiiç bir belirtim yok ne bir kasık ağrım ne bir akıntım. Vücut ısım bile bunu gösteriyor hele ovulasyon testim pik bile yapmadı kafayı yiyicem sanırım

haklısın canım çektiricem mutlaka

Ben herseyi deniyorum, hacamat yaptirdim, suluk yaptirdim, faydasi oldu biraz ama devamlilik gerekiyor onlarda da, hamileyken yapilamiyor, hamile olmaya calistigim icin de oyle miyim degil miyim derken yaptiramadan sure bitiyor :) O merhemi arastirayim ben bi adini verebilirsen internetten bulurum belki.

çok geçmiş oldun canım .. inşallah canım bu ay gerek kalmazda hamiş kalırım ve sağlıklı olur

Adetin bitince başladın değil mi testi yapmaya

Canm bnmde D-3 vitaminm yokmuş ondan mı sana ne verdiler tedavi için baana damla rkmeğe damlatyorsn bide kanım çok düşüktü kan ilacı verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…