- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Oyle bncillik yk baskan hic olmayanlar siradaİnşallah yavrum amiiiiinnn bende buranın bir totemine bakayım dedim tutarsa hemeen devredicem valla, yoksa ikinciyi yapana kadar devretmesem mi
Aldığınız testin ismi ne acaba bende merak ediyorum almak istiyorum :)Ya çok heyecanlıyım ben elimde değil ölecem meraktantest erken gebelik testi ama çok ince silik yani. Acaba geç döllenme olduğu için mi öyle. Kanda belli olur mu ki. Çünkü bu test ilişkiden 5-6 gün sonrasında bile gösterir diyor. Size de çok soru soruyorum ama testler mahfetti beni kusura bakmayın :)
Inşallah canım. Sana da az kalmış sayılır hayırlı haberler al inşallah :)Benim bat tarihime daha var canım şubatın ilk haftası ama tarihi unutmuşken bakmıyorum paranoya yapıyorum sonra
İyi bari çok şükür sonuçların iyi kafana takma olur elbet üstüne düştüğümüz için olmuyor. Belkide gerek kalmaz rahim filmi çekilmenee
Ismine bakmadim açıp hemen yaptım. Erken gebelik testi. %98.9 sonuç yazıyorduAldığınız testin ismi ne acaba bende merak ediyorum almak istiyorum :)
çok geçmiş olsun canım benim bende yaşadım 3 tane doğum yaptım 5 aylık yaşamadılar 1 tane oğlum hayatta.4 kürtaj 4 doğum gördüm.ama bence kürtajdan sonra çok daha kolay hamile kalınır ben öyle duydum çünkü için temizlenmiş oluyor.bence sen o rahim filminide çekil belki doktorların göremediği kör noktoyıda görürler belkide hiç birşey çıkmaz inş kuzumay ne acayip şeyler var tövbe yarabbim rabbim kimseye yaşatmasın.. benim düşüğüm 5 haftalıktı bebek yoktu kese vardı sadece oda düştü kürtajlada temizlediler ama bir çok arkadaşım kesede düşmüş kürtaja gerek yoktu dediler benimde aklımda şüphe kaldı kürtajdan sonra zor hamile kalırsın diyorlar
seymaka topigin başına gecmissin canim hayırlı olsunn her başına gecen hamiş kaldı. InşaAllah sıra da sende :) sonra da bize gelsin insaallah
Büyümüştür tabiki hatta çoğalmıştır bile belkiKızlar klomen dün bitti bugün doktorum gel dedi sizce büyümüş müdür yumurtalarım
seymaka kuzum bnm yeni gelmeyisice bat 20 subat...
haklısın canım çektiricem mutlakaKuzenimde tam senesinde kaldi gelismemis ve kurtaj olmustu.1 sene sonra yine ayni zamanda kaldi yine gelismedi bu kez ikizdi.
Bu kez testleri yapildi 3 ay sonra cikacaklar vardi onlari bekliyor.Rahim filmi istemediler o olmayan 1 senede mesela.
Ama sen doktorun istediyse bence zaman kaybetme.
En yuksek zamanlar canim sonucta tabii ki
Sen kendi kendini kahrediyorsun arkadasim.incecik cizgi varsa vardir tabii ki
Gec dollenmedir senin döngün ne kadar?
20-21.gunlere geliyorsa yumurtlaman oyledir kesin zaten?
Ben herseyi deniyorum, hacamat yaptirdim, suluk yaptirdim, faydasi oldu biraz ama devamlilik gerekiyor onlarda da, hamileyken yapilamiyor, hamile olmaya calistigim icin de oyle miyim degil miyim derken yaptiramadan sure bitiyor :) O merhemi arastirayim ben bi adini verebilirsen internetten bulurum belki.Aynen oyle valla katiliyirum sana adetten once bir vuruyo öldüruyo zaten ben epeyidir agri kesici falan kullanmiyorum ecznlerde satilan kucuk bir kutuda merhem var şanlı markanin agriyinca basinda agriyan yere suruyosun yakiyo agrisini cekiyo tavsiye ederim ilac icmektense o daha mantikli
çok geçmiş oldun canım .. inşallah canım bu ay gerek kalmazda hamiş kalırım ve sağlıklı olurçok geçmiş olsun canım benim bende yaşadım 3 tane doğum yaptım 5 aylık yaşamadılar 1 tane oğlum hayatta.4 kürtaj 4 doğum gördüm.ama bence kürtajdan sonra çok daha kolay hamile kalınır ben öyle duydum çünkü için temizlenmiş oluyor.bence sen o rahim filminide çekil belki doktorların göremediği kör noktoyıda görürler belkide hiç birşey çıkmaz inş kuzum
Insaallahhhh canım benimmİnşallah kuzum uğurlu gelirde sıramı hemen devrederim
Adetin bitince başladın değil mi testi yapmayaBen sanırım yumurtlamıyorum bu ay14.günüm ve hiiiç bir belirtim yok ne bir kasık ağrım ne bir akıntım. Vücut ısım bile bunu gösteriyor hele ovulasyon testim pik bile yapmadı kafayı yiyicem sanırım
Ahaaha yada bebislere urup taksin alacak olanAyyyy Allah mı söyletti acabaainşallah valla olmuşken patır patır olsun e bu topic öyle işe yarıcaksa devretmiyorum parayla satıyorum ahahajkaka
Sen hormonlara baktirdin mı? Benim hep normal çıktı şimdiye kadar. Yıllardır kadın doğum hastanelerinde süründüm. Her zaman her şeyim normal çıktı. Doktorlar bile şaşırıyordu. Geçen ayın sonlarında bir sayfada insülin direncini duydum. Yumurtalar şeker tutarmış. Hemen adetin 3. Günü dahiliyeye gittim. Komple normal çıktı ama D vitaminim yok denecek kadar az çıktı. Bu yumurtanın gelişip çatlamasını önler ve kısırlık yapar. Belki de yıllardır tek sorunum buydu ve hiç bakmadılar. D vitamini aldım bu ay ve yumurtlama günüm tam zamanında oldu. Şimdi de adetim gecikti. Eğer gebelik varsa bunun sayesinde olabilir. Sen baktır canım her şeyin normalse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?