Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerede yaptırdın cnm testi int bakmak için kabul no falan birşey verdiler mi

Canm bnmde D-3 vitaminm yokmuş ondan mı sana ne verdiler tedavi için baana damla rkmeğe damlatyorsn bide kanım çok düşüktü kan ilacı verdiler
Devit 3 verdiler bana 3 kutu. Günde 30 damla damlatıyorum. Eczacı ekmeğe suya olabilir ama direk ağzına damlatsan daha etkili olur dediği için ağzıma damlatıyorum.

Tam olarak 28 gunde bir mi oluyorsun

Kizlar klomen i doktor kendi mi veriyor duruma gore. Yoksa biz kendi isteğimize göre söyleyip klomen kullanmayı isteyebiliyor muyuz?

Hayırlı olsun cnm

Canim ecznlerde satiliyo 4 tl falan şanlı merhem diye geciyo bi yesil kapakli var sadece menthollu bide kirmizi kapakli var biberli yakiyo hemde menthol var ben yesil kullaniyoduk fayda etmedi kirmiziyi kullaniyorum kipkirmizi yapiyo surunce yakiyo agriyo cekiyo cok iyi insallah sifa bulursun

Recete ile alınıyo cnm kendimez alamıyoz
Yani doktor muayene edip yumurta gelişip gelismedigine göre veriyor klomeni? Anladim canım. Cars yine randevum var. Adetim cars bitiyor benim o gün yumurtalara bakabilir deil mi. Çünkü doktor 15.günü bakiyorz dedi yumurtaya. Ama benim zaten 11,12. Günlerde yunurtlama oluyor.

Cocuk istediğini söylediğinde bi sorun var mı bakıyorlar genelde veriyorlar adetin 4 günü başlıyorsun

Adetin bitince başladın değil mi testi yapmaya

Adetin 7. Günü başlamışım canım ama hiç pik olmadı çok garip değil mi en azından bugün pik olması gerekir bakalım ne olacak ama akıntım falan da yok yani hiç

Adetin 7. Günü başlamışım canım ama hiç pik olmadı çok garip değil mi en azından bugün pik olması gerekir bakalım ne olacak ama akıntım falan da yok yani hiç
Belki de geç yumurtlama olacak. Birkac gün daha bak bakalım

Cocuk istediğini söylediğinde bi sorun var mı bakıyorlar genelde veriyorlar adetin 4 günü başlıyorsun
Ben de adetin 4.gunundeyim. Ama yumurtaliklarimın gelişip gelismedigine bakmak için 15.gun gel dedi. Ama cars günü adet bitiyor hem de yine randevum var. O zaman bakar insaallah yumurtlara. Bir de 8 aydır deniyoruz dedim bir yıl olmadan muayene etmiyoruz dedi ama yine da baktı saolsun. Asinda adet bitince 6.ayım olacak. 8 ayım dedim ya uzun bi süreç deil mi. Yani detaylı muayene etmeleri gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…