Amin canım ama ben bu ay yine hüsranlardayım, pazar regl oldumBen de öyle hayaller çok kurarim. Kurarken de yüzümde koca bi tebessüm. Hayalî bile çok güzel. InşaAllah gerçekleşir.
Evet cnm günde iki kez 5 gün kullandım dün bitti peki hamile kalabildinmi bu benim 2.olacakKlomen çok etkili oluyor günde iki kez mi kullandın ? Ben 5 gün boyunca günde iki kez kullanmıştım faydalı olmuştu
Döngün ortalama kaç gün sürüyor? Pik yapması için yumurtlaman gerekiyor acele etmeBen sanırım yumurtlamıyorum bu ay14.günüm ve hiiiç bir belirtim yok ne bir kasık ağrım ne bir akıntım. Vücut ısım bile bunu gösteriyor hele ovulasyon testim pik bile yapmadı kafayı yiyicem sanırım
Benim öle kontorl etmedi adetimin 3 günü gittim klomen verdi yarın başla dedi 5 gün iki kez içtim şimdi bugünde kontrolüm var hatta ikinci denememYani doktor muayene edip yumurta gelişip gelismedigine göre veriyor klomeni? Anladim canım. Cars yine randevum var. Adetim cars bitiyor benim o gün yumurtalara bakabilir deil mi. Çünkü doktor 15.günü bakiyorz dedi yumurtaya. Ama benim zaten 11,12. Günlerde yunurtlama oluyor.
İnşallah canım....Kızlar klomen dün bitti bugün doktorum gel dedi sizce büyümüş müdür yumurtalarım
Bu ay biraz geç yumurtlama olacak belki de. Ne kürü yaptın sen bu ay?Adetin 7. Günü başlamışım canım ama hiç pik olmadı çok garip değil mi en azından bugün pik olması gerekir bakalım ne olacak ama akıntım falan da yok yani hiç
Bişe olmaz gibi sankiKızlar tarçınlı limonlu su yaptım içicem bir zararı olur mu sizce kan degerlerime bakılıyo sürekli o yüzden merak ettim suyuda zayaıflamak için içicem
Aynen demi alti yil+8 ay da yolu epey uzun olacak yavrucuk bide hasta olsun istemiyorum
Yok kuzum nerdeeee bat gününü bekliyorum Son 1 hafta geri sayım basladiHamilemisin cnm :)
Hadi inş.vardır canım hayırlısınu nasip etsin inş.Yok kuzum nerdeeee bat gününü bekliyorum Son 1 hafta geri sayım basladi
Amin inşallah canm sen hamilemisnHadi inş.vardır canım hayırlısınu nasip etsin inş.
Evet cnm günde iki kez 5 gün kullandım dün bitti peki hamile kalabildinmi bu benim 2.olacak
Bugün işten çıkınca test alacağım dayanamıyorummm gider gitmez yapsam mı hemen yoksa sabah mı yapsam acabaa
Döngün ortalama kaç gün sürüyor? Pik yapması için yumurtlaman gerekiyor acele etme
Canım dün gece 12 gibi erken gebelik testlerinden yaptım. Ama çok ince silik bir çizgi var. Güvenip guvenemeyecegimi bilemedim. Sonuçta hassas oluyor bunlar köyü çıkması gerekirdi. Kan verdim sabah 3 buçukta çıkacakA AsyaaAyazz canm durumlar nasıl test yaptinmi
Canm testin fotosu varmı bakdabilirmiyimInşallah canım benim. Çizgi çok ince ve açıktı. Belki de o kontrol çizgisi. Ama ekran beyazlaştiktan sonra gördüm geç değil bu sefer. Ama niye silik işte. Olsaydı kıpkırmızı olurdu hassas test çünkü
Bu ay biraz geç yumurtlama olacak belki de. Ne kürü yaptın sen bu ay?
Aldığınız testin ismi ne acaba bende merak ediyorum almak istiyorum :)
Ismine bakmadim açıp hemen yaptım. Erken gebelik testi. %98.9 sonuç yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?