Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngün ortalama kaç gün sürüyor? Pik yapması için yumurtlaman gerekiyor acele etme

Benim öle kontorl etmedi adetimin 3 günü gittim klomen verdi yarın başla dedi 5 gün iki kez içtim şimdi bugünde kontrolüm var hatta ikinci denemem

Adetin 7. Günü başlamışım canım ama hiç pik olmadı çok garip değil mi en azından bugün pik olması gerekir bakalım ne olacak ama akıntım falan da yok yani hiç
Bu ay biraz geç yumurtlama olacak belki de. Ne kürü yaptın sen bu ay?

Kızlar tarçınlı limonlu su yaptım içicem bir zararı olur mu sizce kan degerlerime bakılıyo sürekli o yüzden merak ettim suyuda zayaıflamak için içicem

Caanimm K Kaya1333 aman dikkat et 6 yillik yoldan geliyor o bebis koru kendini
Aynen demi alti yil+8 ay da yolu epey uzun olacak yavrucuk bide hasta olsun istemiyorum sezson canimm dikat ediyorum insallah bisey olmaz kimseninkinede benimkinede allah razi olsun canim teskur ederim bu arada tatile gidcetn gittinmi daha dogrusu istbul geldinmi

Döngün ortalama kaç gün sürüyor? Pik yapması için yumurtlaman gerekiyor acele etme

Çok değişkenli mesela, ekimde 25. Gün gelmiş kasımda 33. Gün gelmiş, aralıkta 29. Gün bu ay 28.gün oyüzden bende kestiremiyorum. Applikasyona göre bgn yumurtlama günü olması lazım ama tık yok ne testte ne bende

A AsyaaAyazz canm durumlar nasıl test yaptinmi
Canım dün gece 12 gibi erken gebelik testlerinden yaptım. Ama çok ince silik bir çizgi var. Güvenip guvenemeyecegimi bilemedim. Sonuçta hassas oluyor bunlar köyü çıkması gerekirdi. Kan verdim sabah 3 buçukta çıkacak

Aldığınız testin ismi ne acaba bende merak ediyorum almak istiyorum :)

Ismine bakmadim açıp hemen yaptım. Erken gebelik testi. %98.9 sonuç yazıyordu

Predictor Early erken gebelik testi.

A AsyaaAyazz Acilden giris yapmadiysa hemen cikmaz,verdigi saatte genel sonuclarin cikacagi saattir,ararlar
Bide cidden o cizgi varsa hamilesindir silik olmasi onemli degil dedigim gb degerinle alakali.5bucuk saat ne ki 9 ay seni bekliyor
Bu kadar stres yapma abdest al dua oku rahatla biraz sukret,dua et saglikla sıkı sıki tutunsunn❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…