Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovasyon testine ne zaman baslaniyir ben hic denemedim bu ay eger olmazsa onumuzdeki ay deneyim diyorum benimde adet baslangic sureleri degisken cunku 29 gun 32 gun 31 gun belli olmuyor genelde telefondaki programa uyuyorum

Gerci teldeki programa gore adetim hep tutuyor acaba yumurtlamayimi hesaplamayi tutturamiyor

Amin kuzum benim heyecanla bekliyorum

Kizlar klomen i doktor kendi mi veriyor duruma gore. Yoksa biz kendi isteğimize göre söyleyip klomen kullanmayı isteyebiliyor muyuz?
doktor veriyor ama reçetesiz de alabiliyorsun yalnız yumurta geliştiği için doktorun 14 gün çağırıp yumurta takibi yapıyor büyüdü mü geliştimi die doktor kontrolü olmadan kullanmayın diyorlar

Devit 3 verdiler bana 3 kutu. Günde 30 damla damlatıyorum. Eczacı ekmeğe suya olabilir ama direk ağzına damlatsan daha etkili olur dediği için ağzıma damlatıyorum.
ben hafta da bi şişeyi içiyordum tadı berbattı suyla karıştırmak zorunda kalıyordum keske bana da damla verselerdı 8 kutu kullandım ama sonradan doktora gıtmedım bıdha kontrole

Çıksın artık bu sonuç bizim evin gündemi oldu senin bu testlerin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…