- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Büyütmek için incir kuruoolmuyomuyduÇörek otu bal tarçın yaptım dün bitti kürüm büyütüyodu sözde ama bilemedim
Çok sagol cevapladıgın için canım içiyim o zamanBişe olmaz gibi sanki
Büyütmek için incir kuruoolmuyomuydu
Hapimize inşallahYok kuzum kalamadım malesefçatlatma iğnesi vuruldum akabinde ama olmadı. İnşallah faydalı olur sende
Amin kuzum benim heyecanla bekliyorumPredictor Early erken gebelik testi.
A AsyaaAyazz Acilden giris yapmadiysa hemen cikmaz,verdigi saatte genel sonuclarin cikacagi saattir,ararlar
Bide cidden o cizgi varsa hamilesindir silik olmasi onemli degil dedigim gb degerinle alakali.5bucuk saat ne ki 9 ay seni bekliyor
Bu kadar stres yapma abdest al dua oku rahatla biraz sukret,dua et saglikla sıkı sıki tutunsunn❤
Sendere prolaktin yüksekti düşürdük onu öle başladk tedaviye inş çıkmamıştır bidahaAynen o daha etkili oluyor ama benim prolaktinim yüksek oluyor oyüzden uygulayamadım
Canm testin fotosu varmı bakdabilirmiyim
Anladım canim cok tesekkur ederim. Insaallah size faydası olur.Benim öle kontorl etmedi adetimin 3 günü gittim klomen verdi yarın başla dedi 5 gün iki kez içtim şimdi bugünde kontrolüm var hatta ikinci denemem
doktor veriyor ama reçetesiz de alabiliyorsun yalnız yumurta geliştiği için doktorun 14 gün çağırıp yumurta takibi yapıyor büyüdü mü geliştimi die doktor kontrolü olmadan kullanmayın diyorlarKizlar klomen i doktor kendi mi veriyor duruma gore. Yoksa biz kendi isteğimize göre söyleyip klomen kullanmayı isteyebiliyor muyuz?
Benimkine benziyor :)))
Çokk ince çizgi evet vardır olmasa çıkmaz hele hassas testlerde hiç çıkmaz ama çok küçük belli
Evet canım hamileyim...Amin inşallah canm sen hamilemisn
ben hafta da bi şişeyi içiyordum tadı berbattı suyla karıştırmak zorunda kalıyordum keske bana da damla verselerdı 8 kutu kullandım ama sonradan doktora gıtmedım bıdha kontroleDevit 3 verdiler bana 3 kutu. Günde 30 damla damlatıyorum. Eczacı ekmeğe suya olabilir ama direk ağzına damlatsan daha etkili olur dediği için ağzıma damlatıyorum.
Çıksın artık bu sonuç bizim evin gündemi oldu senin bu testlerin :)))Predictor Early erken gebelik testi.
A AsyaaAyazz Acilden giris yapmadiysa hemen cikmaz,verdigi saatte genel sonuclarin cikacagi saattir,ararlar
Bide cidden o cizgi varsa hamilesindir silik olmasi onemli degil dedigim gb degerinle alakali.5bucuk saat ne ki 9 ay seni bekliyor
Bu kadar stres yapma abdest al dua oku rahatla biraz sukret,dua et saglikla sıkı sıki tutunsunn❤
Seninki de belli değil canım resimde göremedim :) sen de kan verBenimkine benziyor :)))
benim 3.günü başlatıyor her zaman kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor reçetesizde satış varCocuk istediğini söylediğinde bi sorun var mı bakıyorlar genelde veriyorlar adetin 4 günü başlıyorsun
Kaç haftalık maşallah gözün aydın canmEvet canım hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?