- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Hahaa 2 buçuk saat sonra gidecem almayaÇıksın artık bu sonuç bizim evin gündemi oldu senin bu testlerin :)))
Çok önemli bir vitamin gebelik için. Mutlaka gitben hafta da bi şişeyi içiyordum tadı berbattı suyla karıştırmak zorunda kalıyordum keske bana da damla verselerdı 8 kutu kullandım ama sonradan doktora gıtmedım bıdha kontrole
Bu ovasyon testine ne zaman baslaniyir ben hic denemedim bu ay eger olmazsa onumuzdeki ay deneyim diyorum benimde adet baslangic sureleri degisken cunku 29 gun 32 gun 31 gun belli olmuyor genelde telefondaki programa uyuyorum
Sendere prolaktin yüksekti düşürdük onu öle başladk tedaviye inş çıkmamıştır bidaha
geçen ay bnde bal tarçın çörek otu yaptım yumurtam çok iyi şekilde büyümüştü yalnız gebelik oluşmadı malesefÇörek otu bal tarçın yaptım dün bitti kürüm büyütüyodu sözde ama bilemedim
Ben cars günü yani adetim tam o gün bitiyor. O gunde randevum var.Ona göre bakıp anlayabilir deil mi. Benim 11,12 günlerde yumurtlama oluyor. Ben de bugun doktorla gorustum muayene etti ama klomen vermedi. Bu ay da yumurta takibini deneyim dedim. InşaAllah bu ay sorun olmadan hayirlisyla gelir bebisler.doktor veriyor ama reçetesiz de alabiliyorsun yalnız yumurta geliştiği için doktorun 14 gün çağırıp yumurta takibi yapıyor büyüdü mü geliştimi die doktor kontrolü olmadan kullanmayın diyorlar
çok sağol canım istiyorsan darısı basinaHayırlı olsun cnm
Seni merakla bekliyorm :)Çok önemli bir vitamin gebelik için. Mutlaka git
yumurta geliştiriyorsan yeteri kadar sağlıklı vermesine gerek yokki bizim yumurta daha verimli sağlıklı gelişsin die doktor veriyor aslında kndi kendine hamile kalabiliyorsun ama mesafeler uzun demişti geçen sene mayıs ayında hamile kaldım temmuz başı düşükle sonuçlandı sonrasında 1ay korundum bidha da korunmadım ama malesef kalamadım ewlendiğimden beri hiç korunmuyorum malesef sabırla her testi acıyı çekiyoruz allah mutlulugunu da tattırdın hepimize aminBen cars günü yani adetim tam o gün bitiyor. O gunde randevum var.Ona göre bakıp anlayabilir deil mi. Benim 11,12 günlerde yumurtlama oluyor. Ben de bugun doktorla gorustum muayene etti ama klomen vermedi. Bu ay da yumurta takibini deneyim dedim. InşaAllah bu ay sorun olmadan hayirlisyla gelir bebisler.
Bana 1 kutu günde 10 damla 2 defa kullandm dahada kullanmadm midem bulandı diye ama önmli mi hamilelik içinDevit 3 verdiler bana 3 kutu. Günde 30 damla damlatıyorum. Eczacı ekmeğe suya olabilir ama direk ağzına damlatsan daha etkili olur dediği için ağzıma damlatıyorum.
Eğer varsa bebişim d vitaminine yoracam bunuSeni merakla bekliyorm :)
8 kutu içince 8 hafta yeterli olmuştur demiştim ama haklısın bi kontrol ettireyim yeniden çok sağolÇok önemli bir vitamin gebelik için. Mutlaka git
Önemli canım d vitamini yumurtaları etkiliyor. Eksikliğinde yumurtaların fonksiyonunu bozup gebeliği engelliyormuş. Kaç çıktı senin değerin?Bana 1 kutu günde 10 damla 2 defa kullandm dahada kullanmadm midem bulandı diye ama önmli mi hamilelik için
8 kutu içince 8 hafta yeterli olmuştur demiştim ama haklısın bi kontrol ettireyim yeniden çok sağol
İnşaAlla Vardr benmde bat a 4 gün var baklm Rabbim her isteyene nasip eder inşaAllahEğer varsa bebişim d vitaminine yoracam bunu
Amin canım benim inşallah. Adet olmadan umut kesilmezİnşaAlla Vardr benmde bat a 4 gün var baklm Rabbim her isteyene nasip eder inşaAllah
Önemli canım d vitamini yumurtaları etkiliyor. Eksikliğinde yumurtaların fonksiyonunu bozup gebeliği engelliyormuş. Kaç çıktı senin değerin?
Önemli canım d vitamini yumurtaları etkiliyor. Eksikliğinde yumurtaların fonksiyonunu bozup gebeliği engelliyormuş. Kaç çıktı senin değerin?
Ayn cnm bn test yapmıcam bu defa gecikirse bakacaz ovilasyonda kullandm bu ay doktor hiçbişynz yok dedi bana da eşimede çok şükr bu ay klomen verdi bu ay kullandm artk son günler insan takmasada bu son günler takılıyor kafayaAmin canım benim inşallah. Adet olmadan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?