- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ilacın varsa iç. Bana da günde 30 damla dediler bitmek üzereValla cnm tam hatrlamıyorm ama günde 2 defa kullanılan devit 3 10 damla ama dedilerki sen hiç güneş görmüyon mu acaba şimdi devam ediym mi ilacıma adetime 4 gün var faydası olr mu
Oh missss. Stres yapma sen. Bebişin gelir sana :)Ayn cnm bn test yapmıcam bu defa gecikirse bakacaz ovilasyonda kullandm bu ay doktor hiçbişynz yok dedi bana da eşimede çok şükr bu ay klomen verdi bu ay kullandm artk son günler insan takmasada bu son günler takılıyor kafaya
Yeni evliysen 1 yıl deneme sonrası tedaviye başlıyorlar cnm evet 1 yıla kadar olmaması normal sayılıyorBen de adetin 4.gunundeyim. Ama yumurtaliklarimın gelişip gelismedigine bakmak için 15.gun gel dedi. Ama cars günü adet bitiyor hem de yine randevum var. O zaman bakar insaallah yumurtlara. Bir de 8 aydır deniyoruz dedim bir yıl olmadan muayene etmiyoruz dedi ama yine da baktı saolsun. Asinda adet bitince 6.ayım olacak. 8 ayım dedim ya uzun bi süreç deil mi. Yani detaylı muayene etmeleri gerekiyordu
Bkliyoruzzzz
Hadi ya üzülme ovilasyon testi yanılttı deseneben pazar günü regl oldum canım
Ben dee
Hala mi almadin sonucuIlacın varsa iç. Bana da günde 30 damla dediler bitmek üzere
Alllahım sesini duysnn İnşaAllaaa kullanxam devit 3 de bitene ladar baklmOh missss. Stres yapma sen. Bebişin gelir sana :)
Anladım canım sorun olursa verir doktor napalim:) Geçmiş olsun canım inşaallah bu sefer hamile kalıp bebisin sonuna kadar seninle olur. Sabırla geçecek bu günler. Sonunda mukafatımızı alacağız insaallah. Yeter ki hep gönülden inanalım.yumurta geliştiriyorsan yeteri kadar sağlıklı vermesine gerek yokki bizim yumurta daha verimli sağlıklı gelişsin die doktor veriyor aslında kndi kendine hamile kalabiliyorsun ama mesafeler uzun demişti geçen sene mayıs ayında hamile kaldım temmuz başı düşükle sonuçlandı sonrasında 1ay korundum bidha da korunmadım ama malesef kalamadım ewlendiğimden beri hiç korunmuyorum malesef sabırla her testi acıyı çekiyoruz allah mutlulugunu da tattırdın hepimize amin
geçen ay bnde bal tarçın çörek otu yaptım yumurtam çok iyi şekilde büyümüştü yalnız gebelik oluşmadı malesef
O zaman bekle canim demek ki daha var yumurtlamana bide bu ay kur vs yaptın miDengesiz valla canım son 4 ayda 33 gün- 25 gün-29 gün- 28 gün diye gitmiş. Geçen ay 14. Gün yumurtlamışım bu ay tık yok daha
Rabbim müjdeli haber almanı nasip etsnKızlar benim bat 23 ocak bekliyorum inş vardır gebelik amin
Allah ol deyince olur canım Canını sıkmaEvet nasipte olmayınca olmuyordenediğim kaçıncı kür hiç birinde sonuç alamadım kısmet artık nediyim
Amin inşallah hepimiz hamiş olalım aminRabbim müjdeli haber almanı nasip etsn
Bide benim düzenli olmasina ragmen 19. Gun pik yapti 14 15 te cok siliktiEvet nasipte olmayınca olmuyordenediğim kaçıncı kür hiç birinde sonuç alamadım kısmet artık nediyim
Hamile misin canım hayırlı olsun adetten önce mi belli olduBide benim düzenli olmasina ragmen 19. Gun pik yapti 14 15 te cok silikti
O zaman bekle canim demek ki daha var yumurtlamana bide bu ay kur vs yaptın mi
Bide benim düzenli olmasina ragmen 19. Gun pik yapti 14 15 te cok silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?