- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Inşallah canım benimHayırlısı olsun canım inş vardır
Son 2 saatHala mi almadin sonucu
Kafana göre bırakma canım doktor ihtiyacına göre yazar. Bitmediyse bırakma devam et. Folik asit de al eczaneden bebeğin gelişimi için en az 3 ay öncesinden başlaniyormuşAlllahım sesini duysnn İnşaAllaaa kullanxam devit 3 de bitene ladar baklm
Hamile kalmadan dogurcam valla :))Son 2 saat
Ah bir de beni düşün. Az önce bir ağrı ve akıntı oldu. Aha dedim sonuç alamadan adet oldum. Yine beyaz akıntıymış. Normalde de hic akintim olmazHamile kalmadan dogurcam valla :))
Evet büyütüyor ama burda çok kişi yazdı, 4-5 gün geç yumurtladım diye.. testlere devam et nasılsa yakalarsınÇörek otu bal tarçın yaptım dün bitti kürüm büyütüyodu sözde ama bilemedim
Canim çörek otu çok geç yumurtlamıyor,20den sonra yumurtladım ben ye artık ovulasyon testi yapmaktan gına gelmiştiHadi yaa işte belli olmuyo ne zaman olacağı yumurtlayım da artık geçte olsa farketmez
Kuzm sen ne alemdesin ya ne zamandır takip edemedim,bitti mi reglEvet büyütüyor ama burda çok kişi yazdı, 4-5 gün geç yumurtladım diye.. testlere devam et nasılsa yakalarsın
Tamam cnm bnmm İnşaAllahKafana göre bırakma canım doktor ihtiyacına göre yazar. Bitmediyse bırakma devam et. Folik asit de al eczaneden bebeğin gelişimi için en az 3 ay öncesinden başlaniyormuş
Reglim sökülmeden kesildi canım.. uygulama günlüklerime bakıyorum, adetin 20.günü birkaç damla ve sonraki günlerde 3-4 sefer kanamam oldu ama adet gibi değil. Bazen kırmızı bazen kahverengi.. ben hiç böyle adet olmazdım, paket paket ped tüketirim normalde.. kanamayı görünce yeni bat yazdırdım ama hâlâ sökülmedi. Bugün 28.gün bakalım ne çıkacak altındanKuzm sen ne alemdesin ya ne zamandır takip edemedim,bitti mi regl
Yeni çalışmalr start aldımı
Reglim sökülmeden kesildi canım.. uygulama günlüklerime bakıyorum, adetin 20.günü birkaç damla ve sonraki günlerde 3-4 sefer kanamam oldu ama adet gibi değil. Bazen kırmızı bazen kahverengi.. ben hiç böyle adet olmazdım, paket paket ped tüketirim normalde.. kanamayı görünce yeni bat yazdırdım ama hâlâ sökülmedi. Bugün 28.gün bakalım ne çıkacak altından
ben bu bal tarcınla çörek otuyla bı kere hamıle kaldım gene yaptım ama bu ay olmadı malesef adetım yenı bıttı gene baslasam mı yapsam mı kararsızımEvet nasipte olmayınca olmuyordenediğim kaçıncı kür hiç birinde sonuç alamadım kısmet artık nediyim
haklısın canım rabbım bızı sınıyor ödülümüzü alacağız güzel bir şekilde inşallah hepimizAnladım canım sorun olursa verir doktor napalim:) Geçmiş olsun canım inşaallah bu sefer hamile kalıp bebisin sonuna kadar seninle olur. Sabırla geçecek bu günler. Sonunda mukafatımızı alacağız insaallah. Yeter ki hep gönülden inanalım.
Evet cnm ikili dostinex içtim yaklaşık bi ay sonra kan verdim düşmştüProlaktin içinmi tedavi gördün canım ? Nasıl bir tedaviydi dostinex mi kullandın ?
Negatif çıkmasına bozuldum :)) fena yağmur yağıyor korkudan çıkamıyorum. Bir iki gün daha geçsin önce idrarda görmek istiyorum. Çıkarsa giderim kan vermeyeGitmeyecek misin kan vermeye?
Adet sayılmaz bence de.
Negatif çıkmasına bozuldum :)) fena yağmur yağıyor korkudan çıkamıyorum. Bir iki gün daha geçsin önce idrarda görmek istiyorum. Çıkarsa giderim kan vermeye
Prolaktinin kaçtı canım? Benimki 23 kusurdu doktor ilaçlık bir şey yok demistiEvet cnm ikili dostinex içtim yaklaşık bi ay sonra kan verdim düşmştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?