Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alllahım sesini duysnn İnşaAllaaa kullanxam devit 3 de bitene ladar baklm
Kafana göre bırakma canım doktor ihtiyacına göre yazar. Bitmediyse bırakma devam et. Folik asit de al eczaneden bebeğin gelişimi için en az 3 ay öncesinden başlaniyormuş

Kuzm sen ne alemdesin ya ne zamandır takip edemedim,bitti mi regl
Yeni çalışmalr start aldımı
Reglim sökülmeden kesildi canım.. uygulama günlüklerime bakıyorum, adetin 20.günü birkaç damla ve sonraki günlerde 3-4 sefer kanamam oldu ama adet gibi değil. Bazen kırmızı bazen kahverengi.. ben hiç böyle adet olmazdım, paket paket ped tüketirim normalde.. kanamayı görünce yeni bat yazdırdım ama hâlâ sökülmedi. Bugün 28.gün bakalım ne çıkacak altından

Gitmeyecek misin kan vermeye?
Adet sayılmaz bence de.

Evet nasipte olmayınca olmuyor denediğim kaçıncı kür hiç birinde sonuç alamadım kısmet artık nediyim
ben bu bal tarcınla çörek otuyla bı kere hamıle kaldım gene yaptım ama bu ay olmadı malesef adetım yenı bıttı gene baslasam mı yapsam mı kararsızım

haklısın canım rabbım bızı sınıyor ödülümüzü alacağız güzel bir şekilde inşallah hepimiz

Negatif çıkmasına bozuldum :)) fena yağmur yağıyor korkudan çıkamıyorum. Bir iki gün daha geçsin önce idrarda görmek istiyorum. Çıkarsa giderim kan vermeye

Değerin düşükse çıkmaz canim.
Sen yine de çok bekleme aklinda olsun.
Yapman gereken bisy varsa da önlem olur
Erken gebelik testi mi denesen diyecemde o da ozelde kan versen daha iyi masallah pek pahali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…