Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Sosyaljo senin geri sayım başladı mı canım? Kaç gün kaldı?

Ay yoksa bebismi geliyor,bu anlattigin regl kanaması değil sanki canım ya...
Hemen bir doktora gitsen yada kan versen keşke nasıl sabrediyorsun yaaaaaa
Benimde geliyor,başladı karin ağrım şiddetlenerek artar artık yarin yada öbür gün

Prolaktinin kaçtı canım? Benimki 23 kusurdu doktor ilaçlık bir şey yok demisti
Benim bekarlende vardı evlenmeden kontrolumu yapttırmıştım ne zaman bebek düşündüm olmayınca stres yaptım o zaman cıktı en yüksek 110 oldu elhamdulilah şimdi düştü artık cok düşünmemeye calışıyom no stresss

Değerin düşükse çıkmaz canim.
Sen yine de çok bekleme aklinda olsun.
Yapman gereken bisy varsa da önlem olur
Erken gebelik testi mi denesen diyecemde o da ozelde kan versen daha iyi masallah pek pahali :)
Aynen burda eczanede 35 TL demişlerdi. Değerim çok düşükse sağlıklı bir gebelik olmayabilir ben 7-8 ocakta pik gördüm. Cumartesi 12 günlük olmasını umuyordum ve çıkar diye bekledim. Belki de geç sökülecek ama bana da 1 haftadır eziyet ediyor. Hem ağrı hem kanlı akıntılar.. kendimi biraz dinleyince iyi şeyler doğmuyor içime.. yarın ola hayrola bakalım

En iyisi. Stres yapmamak lazım. Ben de alim sonucumu rahatlayacam inşallah

Merhaba kızlar
Bat son 4
Lekelenme devam ediyor test yapmaktan da korkuyorum geçen ay da beş gün önce öğrendim kşmyasal çıktı

Bakalım inşalllah bu ay olmaz yine
4gün geçsin o zaman bellli olur
Gününü bekle mutlaka canım Allah gönlüne göre versin bu ay inşallah

Ben günlerdir çekiyorum ağrıyı ama ne köy oldu ne kasaba :) bekle bakalım ne çıkacak. İdrarda negatif çıktı, ağrı da çok belirgin o yüzden biraz daha bekliyorum. Ben normalde de iki üç gün lekelenme yaşarım ama sonra tam sökülür. Bu sefer biraz uzadı canım sıkıldı. Stresten olabilir

Günün geçti mi
Streste çok etkiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…