- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Hadi bakalım inşallah :)Kızlar yumurta takibi için hastaneye geldim inş büyümüştr yumoşlarımm sonra bol bol degerlendiririz ay bitene kadarKarnım agrıya heyecandan
Reglim sökülmeden kesildi canım.. uygulama günlüklerime bakıyorum, adetin 20.günü birkaç damla ve sonraki günlerde 3-4 sefer kanamam oldu ama adet gibi değil. Bazen kırmızı bazen kahverengi.. ben hiç böyle adet olmazdım, paket paket ped tüketirim normalde.. kanamayı görünce yeni bat yazdırdım ama hâlâ sökülmedi. Bugün 28.gün bakalım ne çıkacak altından
@Sosyaljo senin geri sayım başladı mı canım? Kaç gün kaldı?
Ayy inşallah bu ay hepimizin melekleri gelir mutlu haberler veririzHadi bakalım inşallah :)
AminnnnnnnAyy inşallah bu ay hepimizin melekleri gelir mutlu haberler veririz
Benim bekarlende vardı evlenmeden kontrolumu yapttırmıştım ne zaman bebek düşündüm olmayınca stres yaptım o zaman cıktı en yüksek 110 oldu elhamdulilah şimdi düştü artık cok düşünmemeye calışıyom no stresssProlaktinin kaçtı canım? Benimki 23 kusurdu doktor ilaçlık bir şey yok demisti
Aynen burda eczanede 35 TL demişlerdi. Değerim çok düşükse sağlıklı bir gebelik olmayabilirDeğerin düşükse çıkmaz canim.
Sen yine de çok bekleme aklinda olsun.
Yapman gereken bisy varsa da önlem olur
Erken gebelik testi mi denesen diyecemde o da ozelde kan versen daha iyi masallah pek pahali :)
En iyisi. Stres yapmamak lazım. Ben de alim sonucumu rahatlayacam inşallahBenim bekarlende vardı evlenmeden kontrolumu yapttırmıştım ne zaman bebek düşündüm olmayınca stres yaptım o zaman cıktı en yüksek 110 oldu elhamdulilah şimdi düştü artık cok düşünmemeye calışıyom no stresss
Gününü bekle mutlaka canım Allah gönlüne göre versin bu ay inşallahMerhaba kızlar
Bat son 4
Lekelenme devam ediyor test yapmaktan da korkuyorum geçen ay da beş gün önce öğrendim kşmyasal çıktı
Bakalım inşalllah bu ay olmaz yine
4gün geçsin o zaman bellli olur
Az kaldı hadi güzel sonuç çıksın inşallah heyecanla bekliyoruzEn iyisi. Stres yapmamak lazım. Ben de alim sonucumu rahatlayacam inşallah
Ben günlerdir çekiyorum ağrıyı ama ne köy oldu ne kasaba :) bekle bakalım ne çıkacak. İdrarda negatif çıktı, ağrı da çok belirgin o yüzden biraz daha bekliyorum. Ben normalde de iki üç gün lekelenme yaşarım ama sonra tam sökülür. Bu sefer biraz uzadı canım sıkıldı. Stresten olabilirAy yoksa bebismi geliyor,bu anlattigin regl kanaması değil sanki canım ya...
Hemen bir doktora gitsen yada kan versen keşke nasıl sabrediyorsun yaaaaaa
Benimde geliyor,başladı karin ağrım şiddetlenerek artar artık yarin yada öbür gün
Alda hepimiz rahatlayalım canım ya <3En iyisi. Stres yapmamak lazım. Ben de alim sonucumu rahatlayacam inşallah
Aynen beklicem geçsin öyle test yaparım ya da günümde olurum bakalım hayırlısıGününü bekle mutlaka canım Allah gönlüne göre versin bu ay inşallah
Aynen ya. Yarim saat sonra arayacam. Heyecandan duramıyorumAz kaldı hadi güzel sonuç çıksın inşallah heyecanla bekliyoruz
Inşallah çıkar. Yarim saat sonra arayacam hastaneyi :)Alda hepimiz rahatlayalım canım ya <3
Ben günlerdir çekiyorum ağrıyı ama ne köy oldu ne kasaba :) bekle bakalım ne çıkacak. İdrarda negatif çıktı, ağrı da çok belirgin o yüzden biraz daha bekliyorum. Ben normalde de iki üç gün lekelenme yaşarım ama sonra tam sökülür. Bu sefer biraz uzadı canım sıkıldı. Stresten olabilir
Aynen ya. Yarim saat sonra arayacam. Heyecandan duramıyorum
Inşallah canım benim :)Hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşalllah vardır
İnşallah canım inş çıkmasada fazla üzülme vardır herşeyde bir hayır de geç elden bir şey gelmez ama bence sen hamilesin canım içime öyle doğuyorInşallah çıkar. Yarim saat sonra arayacam hastaneyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?