- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Kısmet bakalım. Bir rahatlasam. Derin bir oh çekecem :)İnşallah canım inş çıkmasada fazla üzülme vardır herşeyde bir hayır de geç elden bir şey gelmez ama bence sen hamilesin canım içime öyle doğuyor
Belirti var mı canım?Benimde
İnşallah cnm :))Kısmet bakalım. Bir rahatlasam. Derin bir oh çekecem :)
Canim son adet tarihinden hesaplama yapılıyorYine bir soru ve benayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Bebeğin rahime yerleşmesi 10 gün sürse. Ayın 14ü 15i gibi olur. Şimdi varsa 1 haftalık falan oluyor değil mi ? Kanda çıkar mı ki bu. Nette hep 3 haftalıkken çıkar yazmışlar da
çıkmıştır ara bence:)Aynen ya. Yarim saat sonra arayacam. Heyecandan duramıyorum
Hmm iyi o zaman :)) yanlış biliyormusumCanim son adet tarihinden hesaplama yapılıyorYani 5. haftanin icindesidir.
Tamam arıyorum :))çıkmıştır ara bence:)
Ögreniyoruz hep birlikteHmm iyi o zaman :)) yanlış biliyormusum
EeeeeeeTamam arıyorum :))
Negatif :)Eeeeeee
Saka mi ?Kızlarrr aradım ve sonuç 0
Yapacak bir şey yokSaka mi ?
Guluyorsun sakaaaaaaNegatif :)
Hayırlısı böyleymiş bgnden sonra adet gününü beklemekten başka yapacak bişey yok bnm 3yılda her ayım bu şeklde ggeçti kan ver sonuç bekle hayal kur ama fos üzülme olurmu bak daha çok yenisinKızlarrr aradım ve sonuç 0
Inşallah stres falan degildr,hayırlı haberler bekliyordur seniBen günlerdir çekiyorum ağrıyı ama ne köy oldu ne kasaba :) bekle bakalım ne çıkacak. İdrarda negatif çıktı, ağrı da çok belirgin o yüzden biraz daha bekliyorum. Ben normalde de iki üç gün lekelenme yaşarım ama sonra tam sökülür. Bu sefer biraz uzadı canım sıkıldı. Stresten olabilir
Dün sökülür diye bekliyordum ama gelmedi, günlerce kanlı akıntı oldu ve durdu. Bugün bişey yok.Günün geçti mi
Streste çok etkiliyor maalesef
Yok kız niye şaka yapimGuluyorsun sakaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?