Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı böyleymiş bgnden sonra adet gününü beklemekten başka yapacak bişey yok bnm 3yılda her ayım bu şeklde ggeçti kan ver sonuç bekle hayal kur ama fos üzülme olurmu bak daha çok yenisin
Aynen yapacak bir şey. Ilk defa yaklaştım bu kadar yine çıkmadı.

Üzüldüğüm tek şey eşimin annesine söylemesi ve onun da herkese duyurması. Ne güzel istemiyoruz sanıyorlardı. Her ay dürtüp dururlar artık. Ilerleyen zamanlarda da dedikodu döner arkamdan. Bebeğin olmamasından çok bu üzdü beni

Dün sökülür diye bekliyordum ama gelmedi, günlerce kanlı akıntı oldu ve durdu. Bugün bişey yok.
Canım bu akıntı ne zaman başladı? Birde kan hergün mü geliyor yoksa mesela 2-3 gün kahverengi leke akıntı şeklinde sonraki gün tek bir sefer kanlı akıntı yada pıhtı şeklinde sonra kan kesilip arkasından yine 2-3 gün kahverengi sonra yine kan şeklinde mi?

Aynen yapacak bir şey. Ilk defa yaklaştım bu kadar yine çıkmadı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sakın şuan beni kimse anlayamaz diye düşünme çünkü yaşadığın olayı defalarca yaşayan o kadar çok insan var ki amaan olmuyor ne yapayım moduna geçtim gerçekten bende senin gibiydim ama alıştım umarım seninki alışma boyuta gelmez bi an önce hamile kalırsın yeterki psikolojini iyi tut ve unutma Herşey Allahtan OL der ve Olur

Hesap sat'a göre yapılır canım. Senin bebiş 4 haftayı geçti o hesaba göre

Ögreniyoruz hep birlikte gecen ay bende kan vermistim 15.30 dediler ama yarım saat once aradigimda sonuç çıkmıştı. Bi arayıp şansını dene belki şu an bile belli olmuştur.
Ay msji tam okumadan 15.30u görünce bir an hcg oranın sandim,amma şey kaçırmışım diye hayıflanıp tebrik msjini bile yaziyordum
Allah söyletti belkide ne durumdasın canım basldinizmi tedaviye

Bak ben kan testi bile vermiyorum artık :)

Stres yaptin ya canim biraz ondandir rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah sakin uzulme
Üzülsem de elime bir şey geçmeyecek. Tek üzüldüğüm nokta herkesin korunuyor sanması ve eşimin söylemesi ile her şeyi öğrenmiş olmaları. Onlar da strese sokar artık beni

Üzülsem de elime bir şey geçmeyecek. Tek üzüldüğüm nokta herkesin korunuyor sanması ve eşimin söylemesi ile her şeyi öğrenmiş olmaları. Onlar da strese sokar artık beni
Canim benim ben gecen sene ocak ayinda kahverengi lekelenmemle evde test yapmistim pozitifti doktora gittim kan vermeye 25 cikti pozitif doktor yeni oldugu icin testi tekrarlicaz DEDI daha sonra negatiflesti bizde anneme kayinvalideme falan soledik kayinvalidemde mubarek hemen herkese solemis ee ne oldu ortada bisi yok doktor rahimde tutunma olmamis dedi bende onlara soledim oda herkese oyle solemek zorunda kaldi kimseye cevap vermek zorunda degilsin daha erkendi tam netlesmemisti dersin olur biter kimse umrunda olmasin biliyorum insanlar birin yanina bin katiyo ama bosver dön arkani yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…