Allah AllahYok kız niye şaka yapim
Aynen yapacak bir şey. Ilk defa yaklaştım bu kadar yine çıkmadı.Hayırlısı böyleymiş bgnden sonra adet gününü beklemekten başka yapacak bişey yok bnm 3yılda her ayım bu şeklde ggeçti kan ver sonuç bekle hayal kur ama fos üzülme olurmu bak daha çok yenisin
Canım bu akıntı ne zaman başladı? Birde kan hergün mü geliyor yoksa mesela 2-3 gün kahverengi leke akıntı şeklinde sonraki gün tek bir sefer kanlı akıntı yada pıhtı şeklinde sonra kan kesilip arkasından yine 2-3 gün kahverengi sonra yine kan şeklinde mi?Dün sökülür diye bekliyordum ama gelmedi, günlerce kanlı akıntı oldu ve durdu. Bugün bişey yok.
Sasirdim acikcasiAynen yapacak bir şey. Ilk defa yaklaştım bu kadar yine çıkmadı.
Hayirlisi olsun canim uzulme stres yapma dicem.ama kolay degil biliyorum pes etmek yok yola devamKızlarrr aradım ve sonuç 0
Adet de gelmiyorSasirdim acikcasi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sakın şuan beni kimse anlayamaz diye düşünme çünkü yaşadığın olayı defalarca yaşayan o kadar çok insan var ki amaan olmuyor ne yapayım moduna geçtim gerçekten bende senin gibiydim ama alıştım umarım seninki alışma boyuta gelmez bi an önce hamile kalırsın yeterki psikolojini iyi tut ve unutma Herşey Allahtan OL der ve OlurAynen yapacak bir şey. Ilk defa yaklaştım bu kadar yine çıkmadı.
Hesap sat'a göre yapılır canım. Senin bebiş 4 haftayı geçti o hesaba göreYine bir soru ve benayın 3ü 4ü gibi yumurtladım. Bebeğin rahime yerleşmesi 10 gün sürse. Ayın 14ü 15i gibi olur. Şimdi varsa 1 haftalık falan oluyor değil mi ? Kanda çıkar mı ki bu. Nette hep 3 haftalıkken çıkar yazmışlar da
Gelsin testere dişli aslan pençesi ve inofolic combi. Ama adet de olmadım niyeyseHayirlisi olsun canim uzulme stres yapma dicem.ama kolay degil biliyorum pes etmek yok yola devam
Ay msji tam okumadan 15.30u görünce bir an hcg oranın sandim,amma şey kaçırmışım diye hayıflanıp tebrik msjini bile yaziyordumÖgreniyoruz hep birliktegecen ay bende kan vermistim 15.30 dediler ama yarım saat once aradigimda sonuç çıkmıştı. Bi arayıp şansını dene belki şu an bile belli olmuştur.
Maalesef abla yokmuş bebiş :)Hesap sat'a göre yapılır canım. Senin bebiş 4 haftayı geçti o hesaba göre
Iyide hamile degilmis kiHesap sat'a göre yapılır canım. Senin bebiş 4 haftayı geçti o hesaba göre
Stres yaptin ya canim biraz ondandir rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah sakin uzulmeGelsin testere dişli aslan pençesi ve inofolic combi. Ama adet de olmadım niyeyse
Feger ne cikmis tam olarakGelsin testere dişli aslan pençesi ve inofolic combi. Ama adet de olmadım niyeyse
Bak ben kan testi bile vermiyorum artık :)Seni o kadar iyi anlıyorum ki sakın şuan beni kimse anlayamaz diye düşünme çünkü yaşadığın olayı defalarca yaşayan o kadar çok insan var ki amaan olmuyor ne yapayım moduna geçtim gerçekten bende senin gibiydim ama alıştım umarım seninki alışma boyuta gelmez bi an önce hamile kalırsın yeterki psikolojini iyi tut ve unutma Herşey Allahtan OL der ve Olur
Üzülsem de elime bir şey geçmeyecek. Tek üzüldüğüm nokta herkesin korunuyor sanması ve eşimin söylemesi ile her şeyi öğrenmiş olmaları. Onlar da strese sokar artık beniStres yaptin ya canim biraz ondandir rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah sakin uzulme
0 cıkmışFeger ne cikmis tam olarak
şaşırdım yokmuş demekki0 cıkmış
Canim benim ben gecen sene ocak ayinda kahverengi lekelenmemle evde test yapmistim pozitifti doktora gittim kan vermeye 25 cikti pozitif doktor yeni oldugu icin testi tekrarlicaz DEDI daha sonra negatiflesti bizde anneme kayinvalideme falan soledik kayinvalidemde mubarek hemen herkese solemis ee ne oldu ortada bisi yok doktor rahimde tutunma olmamis dedi bende onlara soledim oda herkese oyle solemek zorunda kaldi kimseye cevap vermek zorunda degilsin daha erkendi tam netlesmemisti dersin olur biter kimse umrunda olmasin biliyorum insanlar birin yanina bin katiyo ama bosver dön arkani yoluna bakÜzülsem de elime bir şey geçmeyecek. Tek üzüldüğüm nokta herkesin korunuyor sanması ve eşimin söylemesi ile her şeyi öğrenmiş olmaları. Onlar da strese sokar artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?