- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Testler bozukmuş :)şaşırdım yokmuş demekki
Her gün değil canım, ilk önce yumurtlamadan 1 hafta sonra bir kaç damla kanlı akıntı oldu sonra kahveye döndü ve durdu. Aradan birkaç gün geçti, biraz daha akıcı bir kanama oldu ama adet gibi değil parlak kırmızı ve az. Yine durdu bir gün ara verdi. Ondan sonra üç gün falan beyaz akıntı içinde kanlı lekeler ve arada hafif kahveye dönüp kesiliyor. Bugün tık yok meselaCanım bu akıntı ne zaman başladı? Birde kan hergün mü geliyor yoksa mesela 2-3 gün kahverengi leke akıntı şeklinde sonraki gün tek bir sefer kanlı akıntı yada pıhtı şeklinde sonra kan kesilip arkasından yine 2-3 gün kahverengi sonra yine kan şeklinde mi?
Canim benim esim annesine söylemisti cocuk istedigimizi. Gecen gun kayinvalidemin komşusu tedavin nasil gidiyor diye sordu. Sinirden ne yapacagimi bilemedim. Dusuncesiz insanlar ne yazikki cok fazla. Bir de direk kadinlarda kusur ararlar kendileri kadin degilmis gibi !Üzüldüğüm tek şey eşimin annesine söylemesi ve onun da herkese duyurması. Ne güzel istemiyoruz sanıyorlardı. Her ay dürtüp dururlar artık. Ilerleyen zamanlarda da dedikodu döner arkamdan. Bebeğin olmamasından çok bu üzdü beni
Ara ara soruyorlardı istemiyoruz diyorduk. Şimdi hep sorup sorup morelimi bozarlar. Uzun bir süre daha olmazsa da laf ederler. O kadar dedim eşime söyleme kesin olmadan diye gitmiş annesine demiş. Hadi o annesine dedi o niye yaydı herkese. Eniştesine kadarCanim benim ben gecen sene ocak ayinda kahverengi lekelenmemle evde test yapmistim pozitifti doktora gittim kan vermeye 25 cikti pozitif doktor yeni oldugu icin testi tekrarlicaz DEDI daha sonra negatiflesti bizde anneme kayinvalideme falan soledik kayinvalidemde mubarek hemen herkese solemis ee ne oldu ortada bisi yok doktor rahimde tutunma olmamis dedi bende onlara soledim oda herkese oyle solemek zorunda kaldi kimseye cevap vermek zorunda degilsin daha erkendi tam netlesmemisti dersin olur biter kimse umrunda olmasin biliyorum insanlar birin yanina bin katiyo ama bosver dön arkani yoluna bak
Benim cumartesi tatlimKizlar hayirli olsun haydi diger hatunlar sira bizdekimin adetine bir hafta kaldi
Ne tuhaf yaa artik testlere de guven olmayacakTestler bozukmuş :)
Aynen öyle. Millet laf edecek yer arıyor zaten. Bebekten çok onlara üzüldüm yemin ederimCanim benim esim annesine söylemisti cocuk istedigimizi. Gecen gun kayinvalidemin komşusu tedavin nasil gidiyor diye sordu. Sinirden ne yapacagimi bilemedim. Dusuncesiz insanlar ne yazikki cok fazla. Bir de direk kadinlarda kusur ararlar kendileri kadin degilmis gibi !
Insallah cok laf söz duymadan bebegin sana gelir yeni ayda.
Iste boyle oluyo canim net bisey yoktu olsaydi zaten ben solerdim de bosver milletide kendine dert etmeAra ara soruyorlardı istemiyoruz diyorduk. Şimdi hep sorup sorup morelimi bozarlar. Uzun bir süre daha olmazsa da laf ederler. O kadar dedim eşime söyleme kesin olmadan diye gitmiş annesine demiş. Hadi o annesine dedi o niye yaydı herkese. Eniştesine kadar
MaalesefNe tuhaf yaa artik testlere de guven olmayacak
takma cnm bizdede oyle ama iki konusurlar susarlarÜzüldüğüm tek şey eşimin annesine söylemesi ve onun da herkese duyurması. Ne güzel istemiyoruz sanıyorlardı. Her ay dürtüp dururlar artık. Ilerleyen zamanlarda da dedikodu döner arkamdan. Bebeğin olmamasından çok bu üzdü beni
Kendi testim negatif çıkmış gibi bozuldumTestler bozukmuş :)
Etiketini görünce nasıl heyecanlandım bi an:) hadi inşallah diyerek açtım.Başladınız mı tüp bebek tedavisine canım?Canımmmm tam adet olmadan niye çok iş yaptın. Dikkat et her zaman.biumutsa bu sekilde mi olmustu. Tam hatirlayamadim ama hamile oldugunu ogrenmistik. İzmir de olsam ben bakardim çocuguna valla. Tek olmak cok zor. Ben de tüp bebek yaptiricam ama kimsem yok burda. Sinir bir durum. Seni cok iyi anliyorum.
Doktora gidemeyeceksen bir kan testi yaptirsan nasil olur ?
Ben biraz eksik yazmisimAy msji tam okumadan 15.30u görünce bir an hcg oranın sandim,amma şey kaçırmışım diye hayıflanıp tebrik msjini bile yaziyordum
Allah söyletti belkide ne durumdasın canım basldinizmi tedaviye
Yine istemiyorduk şüphe duydum yaptım o da çıkmadı desem inanırlar mı ki. Eniştesi de gelinleri daha evleneli 3 ay olmuştu sıkıştırmaya başlamıştı e hadi artık olmuyor mu. Biz yapıp size verelim o zaman gibi laflar ediyordu. O da zaten 3. Ayında hamile kalmış doğum yapacak bu ay. Kim bilir esime ve bana neler der gördükçeIste boyle oluyo canim net bisey yoktu olsaydi zaten ben solerdim de bosver milletide kendine dert etme
Yaa sen arada ses ver kuzum. Kaç gundur aklimdasin. Herşey yolunda mi?Etiketini görünce nasıl heyecanlandım bi an:) hadi inşallah diyerek açtım.Başladınız mı tüp bebek tedavisine canım?
VosVos35 Benim 2 gün sürmüştü akıntım çok afedersin çamur gibi kahverengiydi.Adetime 1 hafta kala oldu.İnşallah seninkinin de sebebi güzeldir
Inşallah abla. Bunun üstüne bir de millet laf etmeye başlamasa bariKendi testim negatif çıkmış gibi bozuldumbütün testleri üstüste koyup ezsek iyi gelir mi acep çok sinir bir durum. Neyse biraz üzülüp önündeki maçlara bak gülüm. Olacak bak göreceksin
Evet canim ilk belirti goguslerde oluyor. Benim normalde menşe bir hafta kala şişer o yüzden hiç anlayamiyorumKizlar benim regl donemimde bile goguslerimde degisiklik olmaz hic, hamilelik belirtisi olarak goguslerde agri veya sislik sart mi sizce?
Aynen oyle soyle canim esimde hemen oldu sanmia oylesine solemis dersin zaten net bisey olsa ben solerdim emin olun de kim ne derse desin bizimkilerde hep diyo millete kolay geliyo hersey insan basina gelmeden bilmez bunlari sen beni anliyosun ben seni ama onlar anlamaz onlara hersey kolay geliyo isteYine istemiyorduk şüphe duydum yaptım o da çıkmadı desem inanırlar mı ki. Eniştesi de gelinleri daha evleneli 3 ay olmuştu sıkıştırmaya başlamıştı e hadi artık olmuyor mu. Biz yapıp size verelim o zaman gibi laflar ediyordu. O da zaten 3. Ayında hamile kalmış doğum yapacak bu ay. Kim bilir esime ve bana neler der gördükçe
Inşallahtakma cnm bizdede oyle ama iki konusurlar susarlar
biz ugrasmiyoruz siz yapip verin de enistene o zaman:) saka bi yana nasip de herkes susarYine istemiyorduk şüphe duydum yaptım o da çıkmadı desem inanırlar mı ki. Eniştesi de gelinleri daha evleneli 3 ay olmuştu sıkıştırmaya başlamıştı e hadi artık olmuyor mu. Biz yapıp size verelim o zaman gibi laflar ediyordu. O da zaten 3. Ayında hamile kalmış doğum yapacak bu ay. Kim bilir esime ve bana neler der gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?