- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Maalesef öyleAynen oyle soyle canim esimde hemen oldu sanmia oylesine solemis dersin zaten net bisey olsa ben solerdim emin olun de kim ne derse desin bizimkilerde hep diyo millete kolay geliyo hersey insan basina gelmeden bilmez bunlari sen beni anliyosun ben seni ama onlar anlamaz onlara hersey kolay geliyo iste
Susmaz onlar vallahabiz ugrasmiyoruz siz yapip verin de enistene o zaman:) saka bi yana nasip de herkes susar
uzulme gercekten canim dert edio kendine skntı yapicagina sole oyle gitsin onlar alsin skntıyıMaalesef öyle
Kan vermişmiydin canım? İnşallah bebiştendir diyelimdeHer gün değil canım, ilk bir kaç damla kanlı akıntı oldu sonra kahveye döndü ve durdu. Aradan birkaç gün geçti, biraz daha akıcı bir kanama oldu ama adet gibi değil parlak kırmızı ve az. Yine durdu bir gün ara verdi. Ondan sonra üç gün falan beyaz akıntı içinde kanlı lekeler ve arada hafif kahveye dönüp kesiliyor. Bugün tık yok mesela
Yok gülüm benim toplam 1 hafta aralıklarla sürdü. Bir gün var iki gün yok gibi.. sökülmedi bir türlü.. bakalım ne çıkacak.. senin minik ne alemde? Uslu duruyor mu bakalım :)
son 2 aydir benimde adetlerim hep gecikiyor cnm stresten gercekten ne o oluyor ne oSusmaz onlar vallaha
Inşallah gelir. Gelse de rahatlasamson 2 aydir benimde adetlerim hep gecikiyor cnm stresten gercekten ne o oluyor ne o
İlgin için teşekkür ederim gülüm benim de yumurta geç çatladıysa olabilir dediğin gibi. Kan vermedim ama yazdıkların mantıklı. Bu ay da kaçırdık fırsatı bu durumda :) tek canımı sıkan ağrılar.. miyom falan yoktur inşallah, o da kanama yapıyormuş. En son Ağustos ayında muayene oldum temizdiKan vermişmiydin canım? İnşallah bebiştendir diyelimde
Ben birkaç ay önce yaşadım böyle bir durum. Yumurtlama kanamam olur tam yumurtlama zamanı oldu geçti aradan 1 hafta geçti biraz önce yazdığım gibi aralıklarla kahverengi akıntı ve kanama geldi. Ama mesela kan sabah gelip kesiliyordu birkaç gün kahverengi lekelenme oluyordu. Sonra olmam gereken adet tahrifinden 2 gün önce kesildi ve adetim 1 hafta sonra geldi. Yaklaşık 1 hafta gelmiştir bu kanama ve ben doktora gittim doktor yumurtan var dedi buda yumurta kanaması dedi. Ama benim hiç parlak kırmızı kan gelmemişti yumurtlama kanamam ya kahverengi yada çok az pembe gelirdi. Doktor kırmızı kanda gelebilir dedi. Gerçekten de yumurtam 1 hafta geç çatlamış demek ki adet tarihim gecikti yada 2 sefer yumurtladım :)
Ama bunlar ihmale gelmez nette o kadar çok şey yazıyorki korktum bian bence sende doktora git. Ben birde o ay grip olmuştum 2-3 gün parol ilacını içmiştim belki de oda etki etmiş olabilir.
Aynı bıraktığın yerdeyim,bende regle hazırlanıyorum son 2 günBen biraz eksik yazmisim
Adet olmayi bekliyorum canim 5 günüm var geçikme olmazsa tabi. Sonra da tedavi başlayacak.
Sen nasılsin son durumlar nedir?
Canım 10 aydır folbiol içiyorum 2 aydr adetlerim gecikiyo oda havalardan yani folbiol geciktirmez ama d vitamini ni bilmiyorumD vitamini ve folbiol kullanıyordum bunlar adeti geciktirir mı acaba ? Bir de testere dişli aslan pençesi nasıl yapılıyor kullanan var mı?
Stresten demek ki o zaman :)Canım 10 aydır folbiol içiyorum 2 aydr adetlerim gecikiyo oda havalardan yani folbiol geciktirmez ama d vitamini ni bilmiyorum
Şaka yapıyonKızlarrr aradım ve sonuç 0
Maalesef canımŞaka yapıyon
Maalesef canım
Keşke gelse adetim. Hastanelerden de hicbir zaman randevu alinmiyor hep dolu mübarek. Illaha sabahin 6sında orda olacan fiş alacan ohoo( hqyırlısı buymuş demek ki cnm vardır bunda da bir şey çok umutluydum ben adetin gelmesini hala sancı falan varmış
hadi bakalim bekliyorzKızlar test yapacağım biraz sonra dua edin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?