Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef öyle

Kan vermişmiydin canım? İnşallah bebiştendir diyelimde
Ben birkaç ay önce yaşadım böyle bir durum. Yumurtlama kanamam olur tam yumurtlama zamanı oldu geçti aradan 1 hafta geçti biraz önce yazdığım gibi aralıklarla kahverengi akıntı ve kanama geldi. Ama mesela kan sabah gelip kesiliyordu birkaç gün kahverengi lekelenme oluyordu. Sonra olmam gereken adet tahrifinden 2 gün önce kesildi ve adetim 1 hafta sonra geldi. Yaklaşık 1 hafta gelmiştir bu kanama ve ben doktora gittim doktor yumurtan var dedi buda yumurta kanaması dedi. Ama benim hiç parlak kırmızı kan gelmemişti yumurtlama kanamam ya kahverengi yada çok az pembe gelirdi. Doktor kırmızı kanda gelebilir dedi. Gerçekten de yumurtam 1 hafta geç çatlamış demek ki adet tarihim gecikti yada 2 sefer yumurtladım :)
Ama bunlar ihmale gelmez nette o kadar çok şey yazıyorki korktum bian bence sende doktora git. Ben birde o ay grip olmuştum 2-3 gün parol ilacını içmiştim belki de oda etki etmiş olabilir.

Yok gülüm benim toplam 1 hafta aralıklarla sürdü. Bir gün var iki gün yok gibi.. sökülmedi bir türlü.. bakalım ne çıkacak.. senin minik ne alemde? Uslu duruyor mu bakalım :)

İlgin için teşekkür ederim gülüm benim de yumurta geç çatladıysa olabilir dediğin gibi. Kan vermedim ama yazdıkların mantıklı. Bu ay da kaçırdık fırsatı bu durumda :) tek canımı sıkan ağrılar.. miyom falan yoktur inşallah, o da kanama yapıyormuş. En son Ağustos ayında muayene oldum temizdi

D vitamini ve folbiol kullanıyordum bunlar adeti geciktirir mı acaba ? Bir de testere dişli aslan pençesi nasıl yapılıyor kullanan var mı?

D vitamini ve folbiol kullanıyordum bunlar adeti geciktirir mı acaba ? Bir de testere dişli aslan pençesi nasıl yapılıyor kullanan var mı?
Canım 10 aydır folbiol içiyorum 2 aydr adetlerim gecikiyo oda havalardan yani folbiol geciktirmez ama d vitamini ni bilmiyorum

Kafama ikinci bir mevzu takıldı 1 1melegimolsun ben 7-8 ocakta ovulasyon testinde piki gördüm ama ilk kanama 14 ocakta oldu. Bu durumda 1 hafta boyunca çatlamadan beklemiş mi oluyor yumurta.. kafa çorba oldu...

( hqyırlısı buymuş demek ki cnm vardır bunda da bir şey çok umutluydum ben adetin gelmesini hala sancı falan varmış
Keşke gelse adetim. Hastanelerden de hicbir zaman randevu alinmiyor hep dolu mübarek. Illaha sabahin 6sında orda olacan fiş alacan ohoo

Kızlar merhaba,

Bu ay klomen kullandım. Dr a kontrle gittim. Yumurtalarım var ama yeteri kadar büyümemiş. 3 gün sonra tekrra kontrole gidicem. Bende pko var geç yumurtlama oluyo. Geçen ay ilaçsız 1 yumurtam oluşmuştu 18mm di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…