Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya çok saçma bir soru belki ama göbek deliği neden ağrır,resmen göbek deligimm ağrıyor üstüne yatınca yada yada dokununca canım açıyor..gobegimmi dutu yoksa

Canım yok daha var belirtiler için büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ama inşallah bebiş vardır:)
Bebiş yok maalesef bugün test yaptı doktor herhalde dediğin gibi enfeksiyon canım. Bi bu eksikti ya bebiş hayali biraz daha uzaklaştı

Canlar merhaba, 4.klomeni kullandim bitti bugun adetin 14.gunu 4 yumurta var bugun em buyugu 15 mm.. Dger 3 kullanismda 14.gunu 20 mm oluyordu ve rahim duvari igne vurulurken 7,5 oluyodu.. Simdi sizce neden gecikti ki yumurta buyumem adetin 17.gunu tekrar cagirdi doktor. O gun catlatma ignesi olmak icin gec degil mi.bu adara dongum 30 gun.. Sevgiler

Merhaba kızlar
Bat son 4
Lekelenme devam ediyor test yapmaktan da korkuyorum geçen ay da beş gün önce öğrendim kşmyasal çıktı

Bakalım inşalllah bu ay olmaz yine
4gün geçsin o zaman bellli olur

Sadece gununu bekleee

Bence piki fln dusunme canim dündü ve daha bugun gecti gunun yani sen eger bugun yapmadiysan test,simdiye kadar yaptiklarinda cikmama ihtimalode gayet normal

Cok sasirdim ya hassasta bile vardi cizgi
Degerin tam 0.100 mü?
Baskalarinida takmayin gozunuzu seveyim
Daha 6 aylik evlisin be canim hayatini yaşa,yasadigin ne guzelliklerde ne zorluklarda baska birileri olmayacak yaninda bunu unutma.

Kızlar ya çok saçma bir soru belki ama göbek deliği neden ağrır,resmen göbek deligimm ağrıyor üstüne yatınca yada yada dokununca canım açıyor..gobegimmi dutu yoksa

Gebelil belirtisi olabiliyor bazen desem

Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı
Ahh canim hepimiz yaşıyoruz ayni duygulari.
Önemli olan gelecek gunleri düşünmek. Şu anı kafan da tekrar tekrar duşunup kendini üzme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…