- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
GelmesiiiinnnnnAynı bıraktığın yerdeyim,bende regle hazırlanıyorum son 2 gün
Evet bende randevu bulamadım erkenden gitcez fiş alıcaz yaKeşke gelse adetim. Hastanelerden de hicbir zaman randevu alinmiyor hep dolu mübarek. Illaha sabahin 6sında orda olacan fiş alacan ohoo
Ne sonucu cnmEn iyisi. Stres yapmamak lazım. Ben de alim sonucumu rahatlayacam inşallah
Olabilir bence dikkat et ağır iş faln yaparken kayma oluyomuş göbekteKızlar ya çok saçma bir soru belki ama göbek deliği neden ağrır,resmen göbek deligimm ağrıyor üstüne yatınca yada yada dokununca canım açıyor..gobegimmi dutu yoksa
Bebiş yok maalesef bugün test yaptı doktorCanım yok daha var belirtiler için büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu ama inşallah bebiş vardır:)
Sonuc ne oldu canım ?Kızlar test yapacağım biraz sonra dua edin nolurr
inş canım inş dualarım buradaki herkese.çok geçmiş oldun canım .. inşallah canım bu ay gerek kalmazda hamiş kalırım ve sağlıklı olur
Çok iğrenç bir durum. Bizim burdaki bütün hastaneleri tek bir hastane olarak birleştirdiler . Artık bulunmuyor randevuEvet bende randevu bulamadım erkenden gitcez fiş alıcaz ya
Gebelik testi yaptım kan verdim. 0 cıktı canımNe sonucu cnm
Canim Adana da miydin sende ?Çok iğrenç bir durum. Bizim burdaki bütün hastaneleri tek bir hastane olarak birleştirdiler . Artık bulunmuyor randevu
NegatifSonuc ne oldu canım ?
Saglık olsun canim. Olacak insallah.Negatif
Ay cıktımı yoksa cabuk söle heycanlamdımmGebelik testi yaptım kan verdim. 0 cıktı canım
Merhaba kızlar
Bat son 4
Lekelenme devam ediyor test yapmaktan da korkuyorum geçen ay da beş gün önce öğrendim kşmyasal çıktı
Bakalım inşalllah bu ay olmaz yine
4gün geçsin o zaman bellli olur
Aynen burda eczanede 35 TL demişlerdi. Değerim çok düşükse sağlıklı bir gebelik olmayabilirben 7-8 ocakta pik gördüm. Cumartesi 12 günlük olmasını umuyordum ve çıkar diye bekledim. Belki de geç sökülecek ama bana da 1 haftadır eziyet ediyor. Hem ağrı hem kanlı akıntılar.. kendimi biraz dinleyince iyi şeyler doğmuyor içime.. yarın ola hayrola bakalım
Üzüldüğüm tek şey eşimin annesine söylemesi ve onun da herkese duyurması. Ne güzel istemiyoruz sanıyorlardı. Her ay dürtüp dururlar artık. Ilerleyen zamanlarda da dedikodu döner arkamdan. Bebeğin olmamasından çok bu üzdü beni
Kızlar ya çok saçma bir soru belki ama göbek deliği neden ağrır,resmen göbek deligimm ağrıyor üstüne yatınca yada yada dokununca canım açıyor..gobegimmi dutu yoksa
Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığıSaglık olsun canim. Olacak insallah.
ne kadar suredir deniyosun cnmMoralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı
Ahh canim hepimiz yaşıyoruz ayni duygulari.Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?