Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı
20 mm yumurta kendisi çatlar diye mi bekliyor acaba.. inşallah çatlar da iğneye gerek kalmaz. Sen değerlendir bu günleri, bu yumurta süper benceDoktordan geldim yine 20 milimlik yumurtam olmuş carşmba cagrdı tekrar bakcak ona göre iğne vercek
At gülüm biz de bakalımKızlar testi atıyım mı size
Hayalet çizgi var incecik. Bata kaç gün kaldı?
3 günHayalet çizgi var incecik. Bata kaç gün kaldı?
Hadi ya öylesi daha kötü cnımÇok iğrenç bir durum. Bizim burdaki bütün hastaneleri tek bir hastane olarak birleştirdiler . Artık bulunmuyor randevu
Bence var bunda birsey
Bar var gordum ben bundan yaptım cızgı belırır gıbı oldu bılac saat sonra cızgının yerı beyaz oldu noye acaba
Sanki gördüm bir çizgi ama
Bende anlamadımki istiyorum diye kendi kendime mi görüyorum diyorum bu erken testya olsa daha belli bir sekilde çıkardı demiBence var bunda birsey
Belki 1 2 günlüktür canımBende anlamadımki istiyorum diye kendi kendime mi görüyorum diyorum bu erken testya olsa daha belli bir sekilde çıkardı demi
Sabredip iki gün sonra tekrar yapsan. Var da çok yeni gibi geldi bana.. ne olur ne olmaz tekrar etmekte fayda var
Hayir kucuk.oldugu icin hafif digerlerinde yapsaydin hic cikmazdiBende anlamadımki istiyorum diye kendi kendime mi görüyorum diyorum bu erken testya olsa daha belli bir sekilde çıkardı demi
Bende anlamadımki istiyorum diye kendi kendime mi görüyorum diyorum bu erken testya olsa daha belli bir sekilde çıkardı demi
KesinlikleŞunu bi unutun gozunuzu seveyim
Erken test sadece normal testten daha duyarli ,
daha koyu cikmasi gerekmiyor kii
Ona bakarsak normal testide reglden en az 3-5 gun sonra yapmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?