Yarım saat ve sonrası çıkan sonuçları dikkate almayın falan diyorlar, ilk 5 dk gördüğün neyse o doğrudur benceBar var gordum ben bundan yaptım cızgı belırır gıbı oldu bılac saat sonra cızgının yerı beyaz oldu noye acaba
Var var hadi gozun aydin cnmBende anlamadımki istiyorum diye kendi kendime mi görüyorum diyorum bu erken testya olsa daha belli bir sekilde çıkardı demi
Ver bunda ciktiysa kanda kesinlikle cikarYarın kan veriyim mi sizce yoksa bekleyim mi biraz daha
Bekle bence adet günün tam bir geçsinYarın kan veriyim mi sizce yoksa bekleyim mi biraz daha
Aynen canım.. test erken sonuç verse de HCG değerinin büyüklüğüne göre ince, kalın, soluk veya koyu çıkacak sonuçta..Şunu bi unutun gozunuzu seveyim
Erken test sadece normal testten daha duyarli ,
daha koyu cikmasi gerekmiyor kii
Ona bakarsak normal testide reglden en az 3-5 gun sonra yapmak gerekiyor
hakaten hayalet cizgi var belirtin flan varmi cnm yada sabah ilk idrar la yapsan farklimi olur acaba
Canim çörek otu çok geç yumurtlamıyor,20den sonra yumurtladım ben ye artık ovulasyon testi yapmaktan gına gelmişti
Normal yani telaş yapma sen yumurtlasın ins
Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
ben bu bal tarcınla çörek otuyla bı kere hamıle kaldım gene yaptım ama bu ay olmadı malesef adetım yenı bıttı gene baslasam mı yapsam mı kararsızım
Amin canım.Allah razı olsun ben sıramı savdım artık senden bekliyoruz güzel haberleriGözün aydın canımm sağlıklı devam eder inşallah sürecin
Gozun aydin saglikla kucagina alirsin insallahKızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
Amin canım.Allah razı olsun.Darısı başınaGozun aydin saglikla kucagina alirsin insallah
Yarım saat ve sonrası çıkan sonuçları dikkate almayın falan diyorlar, ilk 5 dk gördüğün neyse o doğrudur bence
Hiçbir belirtimde yok ne yapsamki şimdi kafam karıstıhakaten hayalet cizgi var belirtin flan varmi cnm yada sabah ilk idrar la yapsan farklimi olur acaba
Canım benim de yumurtlama zamanında normal yumurtam çatladı kanaması geldi çünkü. aradan birkaç gün geçince tekrar akıntı gelmeye başladı ikinci yumurtam oluşmuş ki doktora gittiğimde 14 m lik yumurta var demişti. Belki senin de ikinci yumurtadır canım inşallah kist değildir.Kafama ikinci bir mevzu takıldı 1 1melegimolsun ben 7-8 ocakta ovulasyon testinde piki gördüm ama ilk kanama 14 ocakta oldu. Bu durumda 1 hafta boyunca çatlamadan beklemiş mi oluyor yumurta.. kafa çorba oldu...
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna.. güzel haberler vermeye devam edersin inşallahKızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
ben erken ogrendim gittiYarın kan veriyim mi sizce yoksa bekleyim mi biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?