Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şunu bi unutun gozunuzu seveyim
Erken test sadece normal testten daha duyarli ,
daha koyu cikmasi gerekmiyor kii
Ona bakarsak normal testide reglden en az 3-5 gun sonra yapmak gerekiyor
Aynen canım.. test erken sonuç verse de HCG değerinin büyüklüğüne göre ince, kalın, soluk veya koyu çıkacak sonuçta..

Valla benimde boyle basladi kanda 64 cikti sonu husran oldu o yuzden bir daha hamilelik belirtim olursa adet gunumu 2 hafta gecmeden test falan yapmayacagim

ben bu bal tarcınla çörek otuyla bı kere hamıle kaldım gene yaptım ama bu ay olmadı malesef adetım yenı bıttı gene baslasam mı yapsam mı kararsızım

E artık geç kalmışsın kuzum ikinci gün başlanıyor ya istersen soğan kürü dene

Kafama ikinci bir mevzu takıldı 1 1melegimolsun ben 7-8 ocakta ovulasyon testinde piki gördüm ama ilk kanama 14 ocakta oldu. Bu durumda 1 hafta boyunca çatlamadan beklemiş mi oluyor yumurta.. kafa çorba oldu...
Canım benim de yumurtlama zamanında normal yumurtam çatladı kanaması geldi çünkü. aradan birkaç gün geçince tekrar akıntı gelmeye başladı ikinci yumurtam oluşmuş ki doktora gittiğimde 14 m lik yumurta var demişti. Belki senin de ikinci yumurtadır canım inşallah kist değildir.

Yarın kan veriyim mi sizce yoksa bekleyim mi biraz daha
ben erken ogrendim gitti adet gunumu gecmesini bekleyemedim ve hayal kirikligi yasadim. Dayana bilirsen eger adetinin gecmesini bekle derim. Insallah hersey istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…