Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına

Gozunaydiiinn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin,hep iyi haberler duy insallah canim

İnşallah canım şekil şekil akıntılar yaşadım bu ay.. sadece 4 gün bal tarçın çörek otu yedim sabahları. Ondan olduysa yok artık diyorum.. daha uzun süre yesem her hafta yumurtliycam herhalde :)))

N Nurr05 Canım her turlu bekleyeceksin zaten.En azindan doktora gidene kadar fln yayma haberi hemen :)
Insallah guzel haberler alirsin saglikla devam eder❤
Gunun gecince kan versen,5-6 gun sonrada doktora gitsen iyidir.
Hem o zaman kan verirsen artisi gormus olursunuz,belki de keseyi gorme ihtimali olur baska biseye gerek kalmaz

Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim kaç çıktı değerin?

İnşallah canım şekil şekil akıntılar yaşadım bu ay.. sadece 4 gün bal tarçın çörek otu yedim sabahları. Ondan olduysa yok artık diyorum.. daha uzun süre yesem her hafta yumurtliycam herhalde :)))
Ayda 1 sefer olması zaten kötü sürekli yumurtlayalım denk getiremiyoruz bi türlü. Eskiler hiç bilmezmiş bu günleri nasıl kalıyormuş hamile ya
Bende çörek otu kürünü 5 gün yiyebildim daha fazla midem almadı

'Acaba akşam eşimle gitsekte onlar baba oğul beklerken ben kan versem' diyor mu iç sesin

Yok canım kimseye söylemedim çıkmama ihtimali daha yüksek çok ince belli belirsiz bi çizgi eşimin bile haberi yok

İnşallah canım seninki nasıl olduki
Canim ben erken ogrendim 9 ocak 2018 boyle hayalet
Cizgi cikti sonra hergun daha kirmizi olmaya basladi kan testimde 64 hcg cikti ama adet gunum gecmemisti adet gunum 15-18 ocak arasiydi doktorum tebrikler hamilesin dedi bu cumartesi gunu kahverengi leke basladi sonra kirmiziya dondu 3 gundur kanamam var az once test yaptim cizgi yoktu, doktorum dusuk yapiyorsun dedi
Zaten yaptigim testlerde hcg dusmeye basladigi cizginin renginden anlasiliyordu kimyasal gebelik yasamisim. Boyle oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…