Amin canım insallah.Darisı başınaHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna.. güzel haberler vermeye devam edersin inşallah
İnşallah canım seninki nasıl oldukiben erken ogrendim gittiadet gunumu gecmesini bekleyemedim ve hayal kirikligi yasadim. Dayana bilirsen eger adetinin gecmesini bekle derim. Insallah hersey istedigin gibi olur
Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
İnşallah canım şekil şekil akıntılar yaşadım bu ay.. sadece 4 gün bal tarçın çörek otu yedim sabahları. Ondan olduysa yok artık diyorum.. daha uzun süre yesem her hafta yumurtliycam herhalde :)))Canım benim de yumurtlama zamanında normal yumurtam çatladı kanaması geldi çünkü. aradan birkaç gün geçince tekrar akıntı gelmeye başladı ikinci yumurtam oluşmuş ki doktora gittiğimde 14 m lik yumurta var demişti. Belki senin de ikinci yumurtadır canım inşallah kist değildir.
sen yarin sabah bida yap cnm bence var gibi golge var cunku yada kan verHiçbir belirtimde yok ne yapsamki şimdi kafam karıstı
InşallahSaglık olsun canim. Olacak insallah.
Ay benimkinin çıplak gözle görünen hali. Inşallah sende vardır canım
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim kaç çıktı değerin?Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
Amin canım.Saol iyi dileklerin için darısı başınaGozunaydiiinn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin,hep iyi haberler duy insallah canim
İnşallah canım umutlanmakda istemiyorum amaAy benimkinin çıplak gözle görünen hali. Inşallah sende vardır canım
SOĞAN KÜRÜNÜ YAPAMIYORUM MIDEMI COK BULANDIRIYORE artık geç kalmışsın kuzum ikinci gün başlanıyor ya istersen soğan kürü dene
Saol canim.Bugün 13.günüm 5.gün embriyosuydu 613 çıktıHayırlı olsun canım çok çok sevindim kaç çıktı değerin?
İnşallah canım şekil şekil akıntılar yaşadım bu ay.. sadece 4 gün bal tarçın çörek otu yedim sabahları. Ondan olduysa yok artık diyorum.. daha uzun süre yesem her hafta yumurtliycam herhalde :)))
Günün geçsin kanı öyle ver bakalımİnşallah canım umutlanmakda istemiyorum ama
İnşallah canım şekil şekil akıntılar yaşadım bu ay.. sadece 4 gün bal tarçın çörek otu yedim sabahları. Ondan olduysa yok artık diyorum.. daha uzun süre yesem her hafta yumurtliycam herhalde :)))
geçen ay bnde bal tarçın çörek otu yaptım yumurtam çok iyi şekilde büyümüştü yalnız gebelik oluşmadı malesef
Yok canım kimseye söylemedim çıkmama ihtimali daha yüksek çok ince belli belirsiz bi çizgi eşimin bile haberi yokN Nurr05 Canım her turlu bekleyeceksin zaten.En azindan doktora gidene kadar fln yayma haberi hemen :)
Insallah guzel haberler alirsin saglikla devam eder❤
Gunun gecince kan versen,5-6 gun sonrada doktora gitsen iyidir.
Hem o zaman kan verirsen artisi gormus olursunuz,belki de keseyi gorme ihtimali olur baska biseye gerek kalmaz
Canim ben erken ogrendim 9 ocak 2018 boyle hayaletİnşallah canım seninki nasıl olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?