Oyyy maşallah çok güzel katlana katlana ilerlesin inşallah.. benim kese görüldüğünde hcg 5300 lerdeydi. Senin de tahmini cumartesi-pazar günü kese görülür inşallah canım.Saol canim.Bugün 13.günüm 5.gün embriyosuydu 613 çıktı
Aynen burda eczanede 35 TL demişlerdi. Değerim çok düşükse sağlıklı bir gebelik olmayabilirben 7-8 ocakta pik gördüm. Cumartesi 12 günlük olmasını umuyordum ve çıkar diye bekledim. Belki de geç sökülecek ama bana da 1 haftadır eziyet ediyor. Hem ağrı hem kanlı akıntılar.. kendimi biraz dinleyince iyi şeyler doğmuyor içime.. yarın ola hayrola bakalım
Ama baksana o 5 gün bile bozmuş düzeni.. muhtemelen benimki de ondan cozuttu.. bu ay aslan pençesi içeyim bari normale dönsün hormonlarAyda 1 sefer olması zaten kötü sürekli yumurtlayalım denk getiremiyoruz bi türlü. Eskiler hiç bilmezmiş bu günleri nasıl kalıyormuş hamile ya
Bende çörek otu kürünü 5 gün yiyebildim daha fazla midem almadı
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağıga almayı nasip etsin inş...Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
Yok canım kimseye söylemedim çıkmama ihtimali daha yüksek çok ince belli belirsiz bi çizgi eşimin bile haberi yok
Eşim eve gelir, yemeğini yer ve TV karşısında uyuyakalır :) mümkünü yok acile gitmez bu kadar erken.. haa, eğer testte çıkmış olsaydı düşük olur korkusuyla götürür hemen, o ayrı.. ben şu an farklı bir fikre kanalize oldum.. muhtemelen geç yumurtladım ve kanamalı oldu çatlama süreci.. bu da fırsat kaçtı demek benim için.. + adet gecikmesi de bonus...'Acaba akşam eşimle gitsekte onlar baba oğul beklerken ben kan versem' diyor mu iç sesin
tam yanılttı mı anlamadım ben de, çünkü diğer bayanların bat tan birkaç gün önce ikisi de kopkoyu olmuş, benimkiler tam olarak aşırı koyu olmadı ama gitgide daha da belirginleşmiştiHadi ya üzülme ovilasyon testi yanılttı desene
Cnm bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsun ben beceremedim bir türlüAmin canım.Allah razı olsun.Darısı başına
Eşim eve gelir, yemeğini yer ve TV karşısında uyuyakalır :) mümkünü yok acile gitmez bu kadar erken.. haa, eğer testte çıkmış olsaydı düşük olur korkusuyla götürür hemen, o ayrı.. ben şu an farklı bir fikre kanalize oldum.. muhtemelen geç yumurtladım ve kanamalı oldu çatlama süreci.. bu da fırsat kaçtı demek benim için.. + adet gecikmesi de bonus...
Bugün 28.gün canım birkaç gün daha geçmeden gidemem gibi.. belki geç yumurtladım ve adet ondan gecikiyor..Gönlünü rahat tut kuzum çokta bekleme bence cidden eziyet oluyor neyse bilinsin belki stresten sökülemiyorsun belkide hamişsin doktor ona göre bir yol gösterir vakit kaybetmeden
Aynen degerlendircem cnm inşallah güzel sonuç alırız bu arada bugn olsa birliktelik yarında gerekli mi sizce yani çarşambayımı bekliyim salı yapmayalımmı20 mm yumurta kendisi çatlar diye mi bekliyor acaba.. inşallah çatlar da iğneye gerek kalmaz. Sen değerlendir bu günleri, bu yumurta süper bence
Testler bitince silindiğini göremedim canım. İki gün üstüste koyuydu, sonrasını bilmiyorum. Ekteki 7 ocakta çekildi. Ertesi gün çizgiler aynı koyulukta çıktı ama fotoğraf çekmeden attım. Belki de iki kere yumurtladım..O zaman pik??
Bugün yeterli olur bence, sonra Dr'un programına göre devam edersinAynen degerlendircem cnm inşallah güzel sonuç alırız bu arada bugn olsa birliktelik yarında gerekli mi sizce yani çarşambayımı bekliyim salı yapmayalımmı
Evet zaten 21 ekim 2017 kurtaj oldum bebegimin kalbi atmadi sonra bir ay ara verdim iste bu ayda 9 ocak 2018 boyle tutunamadi onumuzde ki ay Turkiyeye gelecegim asilama yada tup bebek dusunuyorum yasim geciyor cunki o yuzden acele ediyorum birazda. Bu ay yaptigim testleri yukleyim bakin birInaySu Gecmis olsun.Sen yine de kanaman biter lekelenmelerin fln devam ederse kan ver sıfırlandığını gör canım
Cok net cizgi:)Testler bitince silindiğini göremedim canım. İki gün üstüste koyuydu, sonrasını bilmiyorum. Ekteki 7 ocakta çekildi. Ertesi gün çizgiler aynı koyulukta çıktı ama fotoğraf çekmeden attım. Belki de iki kere yumurtladım..
Tamam cnm cok sagolBugün yeterli olur bence, sonra Dr'un programına göre devam edersin
cnm nerde yasiyosun ki senEvet zaten 21 ekim 2017 kurtaj oldum bebegimin kalbi atmadi sonra bir ay ara verdim iste bu ayda 9 ocak 2018 boyle tutunamadi onumuzde ki ay Turkiyeye gelecegim asilama yada tup bebek dusunuyorum yasim geciyor cunki o yuzden acele ediyorum birazda. Bu ay yaptigim testleri yukleyim bakin bir
Ovulasyon testi canım o :)Cok net cizgi:)
cnm nerde yasiyosun ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?