Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gönlünü rahat tut kuzum çokta bekleme bence cidden eziyet oluyor neyse bilinsin belki stresten sökülemiyorsun belkide hamişsin doktor ona göre bir yol gösterir vakit kaybetmeden

Ama baksana o 5 gün bile bozmuş düzeni.. muhtemelen benimki de ondan cozuttu.. bu ay aslan pençesi içeyim bari normale dönsün hormonlar

Kızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağıga almayı nasip etsin inş...

Yok canım kimseye söylemedim çıkmama ihtimali daha yüksek çok ince belli belirsiz bi çizgi eşimin bile haberi yok

En guzeli o bence :) Bu sürprizi kaçırma Hem gununu bekle hem nasil surpriz yapsam diye dusun :)

'Acaba akşam eşimle gitsekte onlar baba oğul beklerken ben kan versem' diyor mu iç sesin
Eşim eve gelir, yemeğini yer ve TV karşısında uyuyakalır :) mümkünü yok acile gitmez bu kadar erken.. haa, eğer testte çıkmış olsaydı düşük olur korkusuyla götürür hemen, o ayrı.. ben şu an farklı bir fikre kanalize oldum.. muhtemelen geç yumurtladım ve kanamalı oldu çatlama süreci.. bu da fırsat kaçtı demek benim için.. + adet gecikmesi de bonus...

Hadi ya üzülme ovilasyon testi yanılttı desene
tam yanılttı mı anlamadım ben de, çünkü diğer bayanların bat tan birkaç gün önce ikisi de kopkoyu olmuş, benimkiler tam olarak aşırı koyu olmadı ama gitgide daha da belirginleşmişti

InaySu Gecmis olsun.Sen yine de kanaman biter lekelenmelerin fln devam ederse kan ver sıfırlandığını gör canım

O zaman pik??

Gönlünü rahat tut kuzum çokta bekleme bence cidden eziyet oluyor neyse bilinsin belki stresten sökülemiyorsun belkide hamişsin doktor ona göre bir yol gösterir vakit kaybetmeden
Bugün 28.gün canım birkaç gün daha geçmeden gidemem gibi.. belki geç yumurtladım ve adet ondan gecikiyor..

20 mm yumurta kendisi çatlar diye mi bekliyor acaba.. inşallah çatlar da iğneye gerek kalmaz. Sen değerlendir bu günleri, bu yumurta süper bence
Aynen degerlendircem cnm inşallah güzel sonuç alırız bu arada bugn olsa birliktelik yarında gerekli mi sizce yani çarşambayımı bekliyim salı yapmayalımmı

Testler bitince silindiğini göremedim canım. İki gün üstüste koyuydu, sonrasını bilmiyorum. Ekteki 7 ocakta çekildi. Ertesi gün çizgiler aynı koyulukta çıktı ama fotoğraf çekmeden attım. Belki de iki kere yumurtladım..

Eklentiler

• 2018-01-07-15-42-39-541.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
InaySu Gecmis olsun.Sen yine de kanaman biter lekelenmelerin fln devam ederse kan ver sıfırlandığını gör canım
Evet zaten 21 ekim 2017 kurtaj oldum bebegimin kalbi atmadi sonra bir ay ara verdim iste bu ayda 9 ocak 2018 boyle tutunamadi onumuzde ki ay Turkiyeye gelecegim asilama yada tup bebek dusunuyorum yasim geciyor cunki o yuzden acele ediyorum birazda. Bu ay yaptigim testleri yukleyim bakin bir
gebelik testi bunlar,zaten en ustteki bugun yaptigim

Eklentiler

• IMG_7909.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Cok net cizgi:)

cnm nerde yasiyosun ki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…