Gebelik testi mi bunlar? Kiminde var çizgi amaEvet zaten 21 ekim 2017 kurtaj oldum bebegimin kalbi atmadi sonra bir ay ara verdim iste bu ayda 9 ocak 2018 boyle tutunamadi onumuzde ki ay Turkiyeye gelecegim asilama yada tup bebek dusunuyorum yasim geciyor cunki o yuzden acele ediyorum birazda. Bu ay yaptigim testleri yukleyim bakin bir
gebelik testi bunlar,zaten en ustteki bugun yaptigim
Evet gebelik testi onlar ama bebek tutunamadi iste kanda 64 cikti iste dusuk oluyor hala kanamam var bugun 3 gun oldu kanama baslayaliGebelik testi mi bunlar?
anladim cnm bende fransa o yuzden sordumda yakinmiyiz acaba dieHollanda
Kızlarrr aradım ve sonuç 0
Üzüldüğüm tek şey eşimin annesine söylemesi ve onun da herkese duyurması. Ne güzel istemiyoruz sanıyorlardı. Her ay dürtüp dururlar artık. Ilerleyen zamanlarda da dedikodu döner arkamdan. Bebeğin olmamasından çok bu üzdü beni
Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı
Adetim 3 gün geçti. Normalde akıntım olmaz ama az az akıntı oluyor 2. Kez yumurtlama olur mu ki. Kafayı yedim he
Kanama bittikten sonra yavaş yavaş sıfırlanır herhalde canım, takipte kalmakta fayda var. Bugünkü beyaz çıkmış, baya düşmüş değer demek kiEvet gebelik testi onlar ama bebek tutunamadi iste kanda 64 cikti iste dusuk oluyor hala kanamam var bugun 3 gun oldu kanama baslayali
ayy canim elticim diyeydin:))bu eltiler bi alem oluyorlar nedendir anlamiyorumEltim de aradı saolsun bebiş var mı diye. Dedim yok. Zaten istemiyorduk günüm geçince şüphe duydum yaptım çıkmadı dedim :)
anladim cnm bende fransa o yuzden sordumda yakinmiyiz acaba die
Üzülme canım nasip böyleymiş keşke baştan testler bozuk çıkmasaydı da bukadar ümitlenmemiş olsaydık. Olacak inşallah üzülme şimdi ki kırmızılar sökülebilsin az daha gecikirse doktora git bakalım neden gecikme olmuş 35 güne kadar doktorlar gecikme saymıyor ama
Şu erkeklerin ağızlarını bir güzel dikmek lazım. Benimkide hemen anasına sölücek diye ödüm kopuyor böle durumlarda oyüzden eşime de mi sölemesem acaba bi süre diye kendikendime düşünmüyor değilimhayır annesidir söylesinde enişte konu komşu nedir yani biz herkesn herşeyini biliyormuyuz ? Takma kafana diyen diceğini desin bizede alttan alttan geliyor laflar yerine göre cevap verirsn yerine göre duymazdan gelirsin zaten bir süre sonra onlarda sıkılıyor aynı şeyi tekrar etmekten sen bunu sorun edip eşinle aranı açma yeterki
Eltim de aradı az önceinşallah gelir kırmızılar randevu da bulamadım bir türlü hastanelerden ya. Bir de akıntım oluyor normalde hiç olmaz. Acaba 2. Kez mı yumurtluyorum. Agrım da var. Belki adet olacam dedim yumurtlama belirtisi bunlar. Yumurtlama günümdeki lekelenme de belki üşüttüğüm içindir
Kırma kuzum hayalini insan üzülüyor elinde değil anlıyorum ama umudunu yitirme, olacak inşallah. Sağlıklı bir insanın gebe kalabilme ihtimali tek bir ay %25 ve doktorlar 1 sene içerisnde hamile kalamazsanız gelin diyorlar yani illa o ay hamile kalacaz diye birşey yok ama işte tezcanlılık istek heyecan hayal kırıklığı yaşatıyor hepimize. İnşallah güzel şeylerde yazıcaz burada sıkma sen canını
@Sosyaljo kuzum sen niye kırmızılara şartların kendini belki bebiş var allahalaaaaaahhh
pekte guzel degil cnm acikcasi:)ama hollanda yi bilemem
Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydiayy canim elticim diyeydin:))bu eltiler bi alem oluyorlar nedendir anlamiyorum
Evet doktorumda dedi hcg sifirlanir kanaman bitince dedi o yuzden artik adetimi 2 hafta gecmeden test falan yapmayacagim artik insani yipratiyor resmenKanama bittikten sonra yavaş yavaş sıfırlanır herhalde canım, takipte kalmakta fayda var. Bugünkü beyaz çıkmış, baya düşmüş değer demek ki
Amin canım.Darisı başına insallahHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağıga almayı nasip etsin inş...
Niye umudunu kaybettin kii. Testte vardı çizgi ? N Nurr05Üzülme canım nasip böyleymiş keşke baştan testler bozuk çıkmasaydı da bukadar ümitlenmemiş olsaydık. Olacak inşallah üzülme şimdi ki kırmızılar sökülebilsin az daha gecikirse doktora git bakalım neden gecikme olmuş 35 güne kadar doktorlar gecikme saymıyor ama
Şu erkeklerin ağızlarını bir güzel dikmek lazım. Benimkide hemen anasına sölücek diye ödüm kopuyor böle durumlarda oyüzden eşime de mi sölemesem acaba bi süre diye kendikendime düşünmüyor değilimhayır annesidir söylesinde enişte konu komşu nedir yani biz herkesn herşeyini biliyormuyuz ? Takma kafana diyen diceğini desin bizede alttan alttan geliyor laflar yerine göre cevap verirsn yerine göre duymazdan gelirsin zaten bir süre sonra onlarda sıkılıyor aynı şeyi tekrar etmekten sen bunu sorun edip eşinle aranı açma yeterki
Kırma kuzum hayalini insan üzülüyor elinde değil anlıyorum ama umudunu yitirme, olacak inşallah. Sağlıklı bir insanın gebe kalabilme ihtimali tek bir ay %25 ve doktorlar 1 sene içerisnde hamile kalamazsanız gelin diyorlar yani illa o ay hamile kalacaz diye birşey yok ama işte tezcanlılık istek heyecan hayal kırıklığı yaşatıyor hepimize. İnşallah güzel şeylerde yazıcaz burada sıkma sen canını
@Sosyaljo kuzum sen niye kırmızılara şartların kendini belki bebiş var allahalaaaaaahhh
Testler bitince silindiğini göremedim canım. İki gün üstüste koyuydu, sonrasını bilmiyorum. Ekteki 7 ocakta çekildi. Ertesi gün çizgiler aynı koyulukta çıktı ama fotoğraf çekmeden attım. Belki de iki kere yumurtladım..
Hayırlısıyla bi sonraki sağlikla devam eder insallah❤Evet zaten 21 ekim 2017 kurtaj oldum bebegimin kalbi atmadi sonra bir ay ara verdim iste bu ayda 9 ocak 2018 boyle tutunamadi onumuzde ki ay Turkiyeye gelecegim asilama yada tup bebek dusunuyorum yasim geciyor cunki o yuzden acele ediyorum birazda. Bu ay yaptigim testleri yukleyim bakin bir
Ay gelsin de başlayım yeni aya bomba gibi hazırlanmaya :)Bu durumda adet belirtisi olabilir
Delimi ne nasıl söz öle benim 4 yılım dolcak yaklasık 2 bucuk yıldır istiyoz kimse böle ima etmemişti takma kafana sakın uzak dur öle insanlardan da benceBir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?