Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testi mi bunlar? Kiminde var çizgi ama

Adetim 3 gün geçti. Normalde akıntım olmaz ama az az akıntı oluyor 2. Kez yumurtlama olur mu ki. Kafayı yedim he

Eltim de aradı saolsun bebiş var mı diye. Dedim yok. Zaten istemiyorduk günüm geçince şüphe duydum yaptım çıkmadı dedim :)

Kızlarrr aradım ve sonuç 0

Üzülme canım nasip böyleymiş keşke baştan testler bozuk çıkmasaydı da bukadar ümitlenmemiş olsaydık. Olacak inşallah üzülme şimdi ki kırmızılar sökülebilsin az daha gecikirse doktora git bakalım neden gecikme olmuş 35 güne kadar doktorlar gecikme saymıyor ama

Şu erkeklerin ağızlarını bir güzel dikmek lazım. Benimkide hemen anasına sölücek diye ödüm kopuyor böle durumlarda oyüzden eşime de mi sölemesem acaba bi süre diye kendikendime düşünmüyor değilim hayır annesidir söylesinde enişte konu komşu nedir yani biz herkesn herşeyini biliyormuyuz ? Takma kafana diyen diceğini desin bizede alttan alttan geliyor laflar yerine göre cevap verirsn yerine göre duymazdan gelirsin zaten bir süre sonra onlarda sıkılıyor aynı şeyi tekrar etmekten sen bunu sorun edip eşinle aranı açma yeterki

Moralim çok bozuldu bu ay içime güzel şeyler doğmuştu.. yine hayal kırıklığı

Kırma kuzum hayalini insan üzülüyor elinde değil anlıyorum ama umudunu yitirme, olacak inşallah. Sağlıklı bir insanın gebe kalabilme ihtimali tek bir ay %25 ve doktorlar 1 sene içerisnde hamile kalamazsanız gelin diyorlar yani illa o ay hamile kalacaz diye birşey yok ama işte tezcanlılık istek heyecan hayal kırıklığı yaşatıyor hepimize. İnşallah güzel şeylerde yazıcaz burada sıkma sen canını

@Sosyaljo kuzum sen niye kırmızılara şartların kendini belki bebiş var allahalaaaaaahhh

Evet gebelik testi onlar ama bebek tutunamadi iste kanda 64 cikti iste dusuk oluyor hala kanamam var bugun 3 gun oldu kanama baslayali
Kanama bittikten sonra yavaş yavaş sıfırlanır herhalde canım, takipte kalmakta fayda var. Bugünkü beyaz çıkmış, baya düşmüş değer demek ki

Benimde kahverengi akintim geldi adetime 5 gun var ama sanirim gelicek arkasi test yaptim zaten simdi negatid cikti aman biktim valla salicam ucunu artik yoruldum ya

ayy canim elticim diyeydin:))bu eltiler bi alem oluyorlar nedendir anlamiyorum
Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi

Kanama bittikten sonra yavaş yavaş sıfırlanır herhalde canım, takipte kalmakta fayda var. Bugünkü beyaz çıkmış, baya düşmüş değer demek ki
Evet doktorumda dedi hcg sifirlanir kanaman bitince dedi o yuzden artik adetimi 2 hafta gecmeden test falan yapmayacagim artik insani yipratiyor resmen

Niye umudunu kaybettin kii. Testte vardı çizgi ? N Nurr05

Ahh evet testlerin bitmisti.Tühh,doğru dusunuyorsun sonucta yaptigin bisy vardı.İyice karisti sonu hayırlara çıksın inşallah❤

Hayırlısıyla bi sonraki sağlikla devam eder insallah❤

Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
Delimi ne nasıl söz öle benim 4 yılım dolcak yaklasık 2 bucuk yıldır istiyoz kimse böle ima etmemişti takma kafana sakın uzak dur öle insanlardan da bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…