ayy ne merakli adammis oyle az erkek gibi olsada karismasa bari millete gercekten tahmmul edemiyorum bendeBir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
Değişik ya. Daha oğlu 4 aylık evliyken siz yapamıyorsanız biz yapıp verelim size demiş kişi. Ki gelini 1 aylık hamileymiş o zaman. 3.Ayında kalmış hamile. Bana neler ima eder artıkDelimi ne nasıl söz öle benim 4 yılım dolcak yaklasık 2 bucuk yıldır istiyoz kimse böle ima etmemişti takma kafana sakın uzak dur öle insanlardan da bence
He ya canımı sıkarlar artık. Aman ya neyse bir adet de olsam komple rahatlayıp yeni kur yapacmayy ne merakli adammis oyle az erkek gibi olsada karismasa bari millete gercekten tahmmul edemiyorum bende
İlk başta göremedim çizgiyi sonra görünce size attım acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye
Ollleeey bee işte buuAy gelsin de başlayım yeni aya bomba gibi hazırlanmaya :)
Hmm gördüm ben de inşallah bebiş tutunur sıkı sıkı :)İlk başta göremedim çizgiyi sonra görünce size attım acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye
Evveet :) prolaktinim 23 küsür acaba bu engeller mı yaOllleeey bee işte buu
Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
Değişik ya. Daha oğlu 4 aylık evliyken siz yapamıyorsanız biz yapıp verelim size demiş kişi. Ki gelini 1 aylık hamileymiş o zaman. 3.Ayında kalmış hamile. Bana neler ima eder artık
İnşallah kuzum inşallah.. seninde aynı böyleydi ama malesef olmadı o yüzden bende fazla umutlanmak istemiyorumHmm gördüm ben de inşallah bebiş tutunur sıkı sıkı :)
Yuuhhhh diyorumBir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
Evveet :) prolaktinim 23 küsür acaba bu engeller mı ya
Aynen bir bekle bakalım gelen giden olcakmı gecikince gider verirsin kaç günün kaldı ?Bat günü gelince kan mı veriyim o zaman daha kesin olur demii
Saol canım ama rabbimde bana sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 4 + 6 günlük hamileyim benAmin canım.Darisı başına insallah
AyyyyYaa sen arada ses ver kuzum. Kaç gundur aklimdasin. Herşey yolunda mi?
Adeti bekliyorum canim 5 gun var. Sonra tedavi başlayacak. Insallah onumuzdeki ay bende mujde veririm.
Bir an önce doktora git de için rahatlasın bari inşallah aksi bir durum yoktur.Yok gülüm benim toplam 1 hafta aralıklarla sürdü. Bir gün var iki gün yok gibi.. sökülmedi bir türlü.. bakalım ne çıkacak.. senin minik ne alemde? Uslu duruyor mu bakalım :)
3 günüm kaldı canımAynen bir bekle bakalım gelen giden olcakmı gecikince gider verirsin kaç günün kaldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?