Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
ayy ne merakli adammis oyle az erkek gibi olsada karismasa bari millete gercekten tahmmul edemiyorum bende

Delimi ne nasıl söz öle benim 4 yılım dolcak yaklasık 2 bucuk yıldır istiyoz kimse böle ima etmemişti takma kafana sakın uzak dur öle insanlardan da bence
Değişik ya. Daha oğlu 4 aylık evliyken siz yapamıyorsanız biz yapıp verelim size demiş kişi. Ki gelini 1 aylık hamileymiş o zaman. 3.Ayında kalmış hamile. Bana neler ima eder artık

ayy ne merakli adammis oyle az erkek gibi olsada karismasa bari millete gercekten tahmmul edemiyorum bende
He ya canımı sıkarlar artık. Aman ya neyse bir adet de olsam komple rahatlayıp yeni kur yapacm

Bir eniştesi var eşimin mübarek kaynanadan beter. Bana bile daha 1-2 aylık evliyken bekar oğlunu göstererek onun da olur çocuğu siz daha bekleyin dediydi
Değişik ya. Daha oğlu 4 aylık evliyken siz yapamıyorsanız biz yapıp verelim size demiş kişi. Ki gelini 1 aylık hamileymiş o zaman. 3.Ayında kalmış hamile. Bana neler ima eder artık

Cok saygisiz bir enistesi varmis esinizin siz o kisinin sozlerine kulak asmayi sakin.

N Nurr05 cnm testini gördüm hayalet çizgi var günün geçince test yaparsın bidaha niye olumsuz konuşuyon kızz bende negatif bişi var sandım Allah iyiliğini

Yaa sen arada ses ver kuzum. Kaç gundur aklimdasin. Herşey yolunda mi?
Adeti bekliyorum canim 5 gun var. Sonra tedavi başlayacak. Insallah onumuzdeki ay bende mujde veririm.
Ayyyy Amin amin aminnn...Bekliyorum müjdeni
Cuma günü kontrolüm var canım 3 hafta üzerine oldukça heyecanlıyım artık bir an önce görmek ve herşeyim yolunda olduğunu bilmek istiyorum.
Çok şükür Rabbime hiç kanama lekelenme olmadı ama bugün geçmek bilmeyen adet sancım var ara ara vuruyor o da korkutuyor beni :/ Halbu ki adet zamanım değil.Neyse inşallah normal bir durumdur.
Anne olunca anlarsın sözünü dibine kadar yaşıyorum..Endişesi kaygısı bitmiyor..
Rabbim herkesin miniğini korusun,olmayanların da karnını hayırlısı ile doldursun

Yok gülüm benim toplam 1 hafta aralıklarla sürdü. Bir gün var iki gün yok gibi.. sökülmedi bir türlü.. bakalım ne çıkacak.. senin minik ne alemde? Uslu duruyor mu bakalım :)
Bir an önce doktora git de için rahatlasın bari inşallah aksi bir durum yoktur.
Valla teyzesi benim miniğim bana sadece iştahsızlık mide gazı yaptı onun haricinde maşallah subhanallah diyorum.Şu tehlikemizde olmasa herkese benim gibi bir hamilelik geçirmesini temenni edebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…