Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama baksana o 5 gün bile bozmuş düzeni.. muhtemelen benimki de ondan cozuttu.. bu ay aslan pençesi içeyim bari normale dönsün hormonlar
Yok canım çörek otunu ben bu ay yaptım. O geciken ay sadece parol ilacı içmiştim başka hiçbirşey yapmamıştım.

Saol canım ama rabbimde bana sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 4 + 6 günlük hamileyim ben
O zaman sag salim bebişlerimize kavuşalım diyim :)Hamilelik takvimi eklememişsin o yanılttı beni

O zaman sag salim bebişlerimize kavuşalım diyim :)Hamilelik takvimi eklememişsin o yanılttı beni
Nasıl yapıcam bilmiyorum ki ondan yapamadım sana sordum ama görmedin herhalde bu arada amin canım inşallah sağlıkla gelsinler :))

İnşallah kuzum inşallah.. seninde aynı böyleydi ama malesef olmadı o yüzden bende fazla umutlanmak istemiyorum
Ama benim günüm geçmişti. Senin daha varmış. Inşallah koyulaşır o zamanla :)

Canim iyi olmana çok sevindim. Cuma gunu cok saglikli goreceksin bebegini insallah. Sana iyice yerleşiyordur, büyüyordur annesi endişelenme
Arada yaz lutfen merak ediyorum. Cuma gunü mutlaka haber ver.

Ben de o yuzden test aldim zaten, 14.gunse daha normal, merak etme, gec dollenme oluyordur belki. Hangi testi kullaniyorsun? High fertility gosterdi mi hic?

Kızlar bi belim bi kasiklarim ağrıyor anlamadım kalkarken ani harekette kramp giriyo Sol kaşığıma özellikle bide bugün arada başım dönüyo yer kayıyor sanki anlamadım valla hele sabah kızımı kucağıma aldım oynattim biraz ani hareket yaptım nasıl sizi girdi kasigima

Ben de o yuzden test aldim zaten, 14.gunse daha normal, merak etme, gec dollenme oluyordur belki. Hangi testi kullaniyorsun? High fertility gosterdi mi hic?

Yok canım ben ov. Testi aşamasındayım daha yumurtlamadım da sanırsam hala

Aynen canım bekliyorum
Herşey o zaman belli olacak

Kimse yok mu testere dişli aslan pençesini kullanan. Nette bir diyor günde 1 bardak 30 gün. Bir yerde diyor 2 kez. Nasıl yapacam bilmiyorum

Tamamdir, cok sagol, bak iste o kadar kotu birsey ki su migren aciyi aciyla gecirmeye calisiyoruz resmen Neyse insallah hayirlisiyla bir an once hamile kaliriz da gecer.

O kadar kusur kadı kızında da olurmuş benim de 3 ay bitene kadar tehlike vardı geçti gitti çok şükür.. sen de atlatmak uzeresin Allah'ın izniyle.. sonrası çok keyifli olacak inşallah

Tamamdir, cok sagol, bak iste o kadar kotu birsey ki su migren aciyi aciyla gecirmeye calisiyoruz resmen Neyse insallah hayirlisiyla bir an once hamile kaliriz da gecer.
Amin canim insallah valla sorma o aciyi ceken bilir katlanilacak sey degil hamule kalsak unuturuz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…