- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Yok canım çörek otunu ben bu ay yaptım. O geciken ay sadece parol ilacı içmiştim başka hiçbirşey yapmamıştım.Ama baksana o 5 gün bile bozmuş düzeni.. muhtemelen benimki de ondan cozuttu.. bu ay aslan pençesi içeyim bari normale dönsün hormonlar
O zaman sag salim bebişlerimize kavuşalım diyim :)Hamilelik takvimi eklememişsin o yanılttı beniSaol canım ama rabbimde bana sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 4 + 6 günlük hamileyim ben
Biraz öyle. Pat diye söyler her şeyiCok saygisiz bir enistesi varmis esinizin siz o kisinin sozlerine kulak asmayi sakin.
Doktorum online diye bir site var oraya yazim dedim beceremedim bir türlü çok karışıkHayır canım engellemez zaten max. 20 diye biliyorum stres yapmazaan düşer bile ;(
Nasıl yapıcam bilmiyorum ki ondan yapamadım sana sordum ama görmedin herhalde bu arada amin canım inşallah sağlıkla gelsinler :))O zaman sag salim bebişlerimize kavuşalım diyim :)Hamilelik takvimi eklememişsin o yanılttı beni
Ben deYuuhhhh diyorumAyyy nefret ederim böyle erkeklerden
Ama benim günüm geçmişti. Senin daha varmış. Inşallah koyulaşır o zamanla :)İnşallah kuzum inşallah.. seninde aynı böyleydi ama malesef olmadı o yüzden bende fazla umutlanmak istemiyorum
Canim iyi olmana çok sevindim. Cuma gunu cok saglikli goreceksin bebegini insallah. Sana iyice yerleşiyordur, büyüyordur annesi endişelenmeAyyyyAmin amin aminnn...Bekliyorum müjdeni
Cuma günü kontrolüm var canım 3 hafta üzerine oldukça heyecanlıyım artık bir an önce görmek ve herşeyim yolunda olduğunu bilmek istiyorum.
Çok şükür Rabbime hiç kanama lekelenme olmadı ama bugün geçmek bilmeyen adet sancım var ara ara vuruyor o da korkutuyor beni :/ Halbu ki adet zamanım değil.Neyse inşallah normal bir durumdur.
Anne olunca anlarsın sözünü dibine kadar yaşıyorum..Endişesi kaygısı bitmiyor..
Rabbim herkesin miniğini korusun,olmayanların da karnını hayırlısı ile doldursun
İnşallah canımmmAma benim günüm geçmişti. Senin daha varmış. Inşallah koyulaşır o zamanla :)
Tamam canım:)Canim iyi olmana çok sevindim. Cuma gunu cok saglikli goreceksin bebegini insallah. Sana iyice yerleşiyordur, büyüyordur annesi endişelenme
Arada yaz lutfen merak ediyorum. Cuma gunü mutlaka haber ver.
Sende canimTamam canım:)
iyi ki varsınız
Ben de o yuzden test aldim zaten, 14.gunse daha normal, merak etme, gec dollenme oluyordur belki. Hangi testi kullaniyorsun? High fertility gosterdi mi hic?Ya benim çok dengesiz bir iniyo bir çıkıyo ne olduğuda belli değil anlamıyorum ki ısı takibinden birşey. Riske atmamak için ovulasyon testi yapıyorum bende ama bugün adetimin 14. Günü ve pik yapmadı henüz telaşladım
Ben de o yuzden test aldim zaten, 14.gunse daha normal, merak etme, gec dollenme oluyordur belki. Hangi testi kullaniyorsun? High fertility gosterdi mi hic?
Dün sökülür diye bekliyordum ama gelmedi, günlerce kanlı akıntı oldu ve durdu. Bugün bişey yok.
Aynen canım bekliyorumSadece gununu bekleee
Bence piki fln dusunme canim dündü ve daha bugun gecti gununyani sen eger bugun yapmadiysan test,simdiye kadar yaptiklarinda cikmama ihtimalode gayet normal
Cok sasirdim ya hassasta bile vardi cizgi
Degerin tam 0.100 mü?
Baskalarinida takmayin gozunuzu seveyim
Daha 6 aylik evlisin be canim hayatini yaşa,yasadigin ne guzelliklerde ne zorluklarda baska birileri olmayacak yaninda bunu unutma.
Gebelil belirtisi olabiliyor bazen desem
Tamamdir, cok sagol, bak iste o kadar kotu birsey ki su migren aciyi aciyla gecirmeye calisiyoruz resmenCanim ecznlerde satiliyo 4 tl falan şanlı merhem diye geciyo bi yesil kapakli var sadece menthollu bide kirmizi kapakli var biberli yakiyo hemde menthol var ben yesil kullaniyoduk fayda etmedi kirmiziyi kullaniyorum kipkirmizi yapiyo surunce yakiyo agriyo cekiyo cok iyi insallah sifa bulursun
O kadar kusur kadı kızında da olurmuşBir an önce doktora git de için rahatlasın bari inşallah aksi bir durum yoktur.
Valla teyzesi benim miniğim bana sadece iştahsızlık mide gazı yaptı onun haricinde maşallah subhanallah diyorum.Şu tehlikemizde olmasa herkese benim gibi bir hamilelik geçirmesini temenni edebilirim:)
Amin canim insallah valla sorma o aciyi ceken bilir katlanilacak sey degil hamule kalsak unuturuz belki :)Tamamdir, cok sagol, bak iste o kadar kotu birsey ki su migren aciyi aciyla gecirmeye calisiyoruz resmenNeyse insallah hayirlisiyla bir an once hamile kaliriz da gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?