Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm dikkat hamile olabilirsin benimde bu belirtilerin vardı

Merhaba kizlar. Ben gecen hafta hemogram ve hormon testi yaptirdim sonuclarim normal cikti. Eşim de bugun sperm testi yaptirdi. Fakat biraz gerilmiş cok fazla ornek verememis:/ sonuclari cikti 1milyondan az sperm cikmis ama canli birkac tane varmis onlar da hareketsizmis:/ doktor gerginlikten oturu olmus olabilir dedi, testi tekrar etcekler..

1 hafta sonra tekrar yapicak. Bu surede keciboynuzu kürü deneyecegiz. Kür haricinde keciboynuzu pekmezi veya özü kullanalim diyoruz ama fazla kullanmanin da zarari olur mu bilemedik. Bir de marka falan onerebilecek var mi pekmez veya oz icin

Boşver takma milleti
Konuşacak çok şey bulurlar illaki

Hakkında hayırlısı olsun inşallah önümizde ki ay güzel haberler alırsın

Boşver takma milleti
Konuşacak çok şey bulurlar illaki

Hakkında hayırlısı olsun inşallah önümizde ki ay güzel haberler alırsın
Inşallah canım benim. Testere dişli aslan pençesi kürünü yapmak istiyorum. Nette tam anlamıyla bir şey bulamadım. Nasıl yapmak lazım sen biliyor musun

Bu ovasyon testine ne zaman baslaniyir ben hic denemedim bu ay eger olmazsa onumuzdeki ay deneyim diyorum benimde adet baslangic sureleri degisken cunku 29 gun 32 gun 31 gun belli olmuyor genelde telefondaki programa uyuyorum
Reglin biter bitmez baslayabilirsin, ben de birkac ay deneyip oyle aldim ama keske onceden alsaymisim, cunku testin gosterdigine gore erken dollenme oluyor, onceki aylarda bilseydim ona gore hareket ederdim. Zaten bu yumurtlma cok kisisel bi durum, genel tarihler verilse de kesinlikle bunyeye gore degisiyor, ben bunu anladim. O yuzden bir an once test al bence.

O kadar kusur kadı kızında da olurmuş benim de 3 ay bitene kadar tehlike vardı geçti gitti çok şükür.. sen de atlatmak uzeresin Allah'ın izniyle.. sonrası çok keyifli olacak inşallah
Aa öyle mi? Yanlış anlama ama insan kendi durumunda olanları görüp doğum yapınca motive oluyor ya.
Darısı başıma inşallah:)

Nasıl yapıcam bilmiyorum ki ondan yapamadım sana sordum ama görmedin herhalde bu arada amin canım inşallah sağlıkla gelsinler :))
Görmedim canım.Profilden giriyosun kisel bilgiler yazan yere bebeğiniz tahmini doğum tarihi yazıyo aralarda( - )tire işareti olucak sekilde yazınca oluyo canım.

Erkek anneleri icin bu coook onemli birsey, o yuzden hemen duyulsun istiyorlar sevinclerini paylasmak icin.

Canım öncelikle kürü yap bence.Hem kürü hem pekmez/özü kullanma birden.
Insallah gerek bile kalmaz bi sonraki test iyi cikar

Erkek anneleri icin bu coook onemli birsey, o yuzden hemen duyulsun istiyorlar sevinclerini paylasmak icin.
Kesin bir şey yok ortada. Olsa umrumda olmaz istediği herkese söylesin. Zaten komşular da yok mu yok mu diye sorup duruyorlarmış. Ben ne yapim olmuyor işte. Rahim filmi çekilim diyorum en son çare o. Bir de testere dişli aslan pençesini deneyim de. Olmazsa film için giderim

Aa öyle mi? Yanlış anlama ama insan kendi durumunda olanları görüp doğum yapınca motive oluyor ya.
Darısı başıma inşallah:)

Katılıyorum :)
Aslinda hic sikintisizda gecmiyor genelde,kendine ozgu donem donem bazi seylerde olabiliyor.O yuzden canini hic sikma.Sen pozitif oldukca inan hersey daha da duzelir❤

Kimse yok mu testere dişli aslan pençesini kullanan. Nette bir diyor günde 1 bardak 30 gün. Bir yerde diyor 2 kez. Nasıl yapacam bilmiyorum
Ben kullanıyorum canım öğlen ve akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra ılık olarak içeceksin. 1 bardak suyu kaynat sonra 1 tatlı kaşığı aslanpençesi atıp 6 dakika kısık ateşte kaynattıktan sonra ocağı kapatıp sıcakken süz. Ağzı kapalı olarak kaynatmayı unutma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…