Ay deme öyle yaaa geceleri uyuyamam vallaSadece gununu bekleee
Bence piki fln dusunme canim dündü ve daha bugun gecti gununyani sen eger bugun yapmadiysan test,simdiye kadar yaptiklarinda cikmama ihtimalode gayet normal
Cok sasirdim ya hassasta bile vardi cizgi
Degerin tam 0.100 mü?
Baskalarinida takmayin gozunuzu seveyim
Daha 6 aylik evlisin be canim hayatini yaşa,yasadigin ne guzelliklerde ne zorluklarda baska birileri olmayacak yaninda bunu unutma.
Gebelil belirtisi olabiliyor bazen desem
Canım öncelikle kürü yap bence.Hem kürü hem pekmez/özü kullanma birden.
Insallah gerek bile kalmaz bi sonraki test iyi cikar
Ay deme öyle yaaa geceleri uyuyamam valla
Ama benim kırmızılar geldi gelecek canım ağrı karnının altına oturdu bile,keşke olaydiiiiiiiiii
Çok teşekkür ederim canım. 15 gün uygulanıyor değil mi :)Ben kullanıyorum canım öğlen ve akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra ılık olarak içeceksin. 1 bardak suyu kaynat sonra 1 tatlı kaşığı aslanpençesi atıp 6 dakika kısık ateşte kaynattıktan sonra ocağı kapatıp sıcakken süz. Ağzı kapalı olarak kaynatmayı unutma canım.
Bat geçti mi canımKızlar nasılsınız barmı gızel haberler bnm gogusşer ıyıce sıstı cok acıyo koyulastı
Kesin bir şey yok ortada. Olsa umrumda olmaz istediği herkese söylesin. Zaten komşular da yok mu yok mu diye sorup duruyorlarmış. Ben ne yapim olmuyor işte. Rahim filmi çekilim diyorum en son çare o. Bir de testere dişli aslan pençesini deneyim de. Olmazsa film için giderim
Pardon canım yanlış anladım ben ya :)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım. Takmamak elde değil ki saçma salak konuşanlar çok oluyor. Onları da Allah'a havale etmek lazım. Herkes bir şekilde sınanıyor bu dünyada. Inşallah biz de evlat hasretiyle sinanmayız. Bende pico var. Ama hep hormonlarım normal çıktı. Tek yapmadigim rahim filmi kaldı. Onu da yapmak sıkıntı hastaneler mahfoldu burda resmen. Bir kür daha yapacam. Olmazsa artık eşim gitsin. Onda da sorun çıkmazsa oluruna bırakacam. Sen de hic canını sıkma. Stres ve sıkıntı daha kötü etkiliyor gebeliğiSizi o kadar iyi anliyorum bizde de herkes tetikte her gordukleri yerde sende yap diyolar. Yapmadigima eminler şuan ama bi sezseler yapipta olmadigini herkes yardim amacli ustume gelcek. Olmadikca aciyan gozlerle bakip tavsiyede bulunmaya devam etcekler. Nasil ve ne
Kadardir korunduguma dair bilgileri yokken "ah ah şu haplari kullanmayin dedik anlamadin" "siz o kadar istemiyoruz derseniz simdi de Allah boyle vermez" tarzi seyler duyabilirim..birde simdi esimde problem cikmisken onu burdan vurabilcekler de var..eger problemi devam ederse bi yerden sonra benim cocugum olmuyor diye duyurmayi planliyorum. Bunu bile planlamak zorunda hissediyorum kendimi.. Boylesi bir tek benim basimi agritir ama bende sorunum olmadigini bildigim icin canimi acitmaz. Ama eşim duyulursa insanlar daha acitici olabiliyor. Ne zor ulkemizde bu sorunların agirligini taşıyabilmek..
Ay kuzum ıns kasıklrm adet olckms gbı agrıyo yadlkkydlntpl sana yazacaktım başkasını etikeyledim ya hamilesin bence cnm sen inş :)
Persembe olmam lazm ccnmBat geçti mi canım
arkadasım sanada tesekkür ederim beni aydınlattın bu gün doktora gittim oda hiçbir sıkıntı yok dedi normal yolla cocuk olabilirsin dedi vitamin ve bası ilaclar verdi takviye hayırlısı olsun hakkımızda insallah hamile kalırım tüm herkez içinde dilerim allah kimseyi cocuksuz bırakmasınGebelik için önemli olan hormonlar bunlar. E2 140'dan fazlaysa, tsh 2,5 üstü, fsh de 10 üzeriyse hamile kalma şansı düşük oluyor. Ama senin değerlerin çok iyi canım.
Benim de agrıyodu canım adet olcam diyodum hatta akıntın varmı pekiAy kuzum ıns kasıklrm adet olckms gbı agrıyo ya
Hiç korkma canım ben de 6+3te acilde aldım soluğu. Fitille geçti sonraki 6 hafta. Kendini yorma, otur köşe yastığı gibi :) 3 aydan sonra hafif yürüyüşe başlarsın, doktorun da söyler zaten spor yapmanı. Semtinizde belediyenin sağlık ekipleri gebelik takibi yapıyor mu? Bizimkiler arada gebeleri toplayıp hamile egzersizleri yaptırırdı ama ben katılamadım ne yazık ki.. bi daha hamile kalırsam hepsine katılıcam inşallah :)Aa öyle mi? Yanlış anlama ama insan kendi durumunda olanları görüp doğum yapınca motive oluyor ya.
Darısı başıma inşallah:)
Günde iki kere sabah akşam 2 su bardagı kaynamış suyun icine atıp 7 dakka kadar kaynatıyosun kenara alıp ılıtıyosn sonrdasüzüp afiyetle içiyoaun ben öle yapıyorm canımInşallah canım benim. Testere dişli aslan pençesi kürünü yapmak istiyorum. Nette tam anlamıyla bir şey bulamadım. Nasıl yapmak lazım sen biliyor musun
Tamam canım benim. Kaç gün yapmam lazım :)Günde iki kere sabah akşam 2 su bardagı kaynamış suyun icine atıp 7 dakka kadar kaynatıyosun kenara alıp ılıtıyosn sonrdasüzüp afiyetle içiyoaun ben öle yapıyorm canım
Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım. Takmamak elde değil ki saçma salak konuşanlar çok oluyor. Onları da Allah'a havale etmek lazım. Herkes bir şekilde sınanıyor bu dünyada. Inşallah biz de evlat hasretiyle sinanmayız. Bende pico var. Ama hep hormonlarım normal çıktı. Tek yapmadigim rahim filmi kaldı. Onu da yapmak sıkıntı hastaneler mahfoldu burda resmen. Bir kür daha yapacam. Olmazsa artık eşim gitsin. Onda da sorun çıkmazsa oluruna bırakacam. Sen de hic canını sıkma. Stres ve sıkıntı daha kötü etkiliyor gebeliği
Bugun beyaz yapıskan hafıf akıntm oldu karnmda cok gaz gezıyo bugn ıkı kere sol kasık segırdıBenim de agrıyodu canım adet olcam diyodum hatta akıntın varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?