- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Hadi ya o kadar uzun mu gün. Üroloji bölümü mu yapıyor canım testiBende pico yok ama 6 aydir olmamasi suphelenmeme sebep olmustu. 1 yildan oncesine bisey demiyolar ama icime kurt düştü test yaptirdim. Ama kesin eşimde sorun diye supheleniyodum nedense. Oyle de cikti:/ bende normalde bu ay yumurtlama takibi yaptircaktim ama eşim bu durumdayken ben olmazsa onumuzdeki ay falan giderim belki. Biz ozelde yaptirdik bugun eşimin testini, daha oncede devletten randevu almistik nerdeyse 1 ay sonraya randevu verdiler cok sira varmis. Randevu tarihi gelince devlette yaptircak o zamana kadar kür vs deniycez. Yani cogu erkekte bu sorun var demekki anca sira verdiler. Sizde ertelemeyin derim ben, insaallah sorun cikmaz
Canım öncelikle kürü yap bence.Hem kürü hem pekmez/özü kullanma birden.
Insallah gerek bile kalmaz bi sonraki test iyi cikar
Ben bi ay yapmaya calışıyom aslında güzel bi çay bitki cayı olarak içiyom bazen unutuyomTamam canım benim. Kaç gün yapmam lazım :)
Adetliyken sıkıntı olmuyor değil miBen bi ay yapmaya calışıyom aslında güzel bi çay bitki cayı olarak içiyom bazen unutuyom
Kesin bilgi bilmiyorum amaiçiyom bn bişe oluyomu bilmiyomAdetliyken sıkıntı olmuyor değil mi
Hadi ya o kadar uzun mu gün. Üroloji bölümü mu yapıyor canım testi
Tamam kuzum :) Adet olsam ah sızlıyor hala kasıklarımKesin bilgi bilmiyorum amaiçiyom bn bişe oluyomu bilmiyom
Geçtimi peki günün benim de yapışkan akıntım gelmişti sonra akıntım falan kesildi hiç yok sen yine de dikkat et kendine cnmBugun beyaz yapıskan hafıf akıntm oldu karnmda cok gaz gezıyo bugn ıkı kere sol kasık segırdı
75 de uygunmuş ya. Eşim de kabul ederse yaptırırız :)Evet urolojiden randevu aliniyor sonra onlar mikrobiyolojiye yonlendiriyolar. Yediklerimiz ictiklerimiz eskilerdeki kadar saglikli degil biliyosunuz. Bizde o kadar ileri tarihli olunca sasirmistik, gorevli cok sira var demisti. Disarda 75 liraya yaptirdik, simdi de devlet sirasini bekliyoruz
Gebelik için önemli olan hormonlar bunlar. E2 140'dan fazlaysa, tsh 2,5 üstü, fsh de 10 üzeriyse hamile kalma şansı düşük oluyor. Ama senin değerlerin çok iyi canım.[/QUOay ben temin mesaj yazdım ama yanlıslıkla baskasınamı yazdım bilemedim arkadasım ben tesekkur ederim beni aydınlattığın için bu gün dokdora gittim testlerim de bir sıkıntı olmadığını söyledi bazı vitaminler verdi kullanıcam 6 içinde olmassa tedavilere baslıycaz dedi umarım olur allah kimseyi cocuksuz bırakmasın sevgiler
Kiz onu nerden çıkardın niye adet olasın bebis var inşallah yaAcaba erken adetmı olcam bn ya
Canım sen hamile misinn??Geçtimi peki günün benim de yapışkan akıntım gelmişti sonra akıntım falan kesildi hiç yok sen yine de dikkat et kendine cnm
Korkuyorum hayal kırıklıgından cnmKiz onu nerden çıkardın niye adet olasın bebis var inşallah ya
Bence korkma güzel düşün guzelolsn kuzumKorkuyorum hayal kırıklıgından cnm
Benimde cumartesi ins olmayız. Benim her adet öncesi goguslerim şişer seninde öyle mi. Ama bu ay sanki şişmeye daha erken başladı.Persembe olmam lazm ccnm
Yok canım malesef cumartesi kirmizilari gormezsem inşallah hamile olurum. Benim icin de dua edin.
Kesinlikle, dr larında üstüne bastığı şey stres yok yok yok:) Tevekkül edince zaten rahatlıyor insan, yiyecek rızkı varsa her türlü dünyaya gelecek ama yoksa Allah korusun istediğin kadar yat dikkat et nafile.Katılıyorum :)
Aslinda hic sikintisizda gecmiyor genelde,kendine ozgu donem donem bazi seylerde olabiliyor.O yuzden canini hic sikma.Sen pozitif oldukca inan hersey daha da duzelir❤
Önemli degilPardon canım yanlış anladım ben ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?