Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya o kadar uzun mu gün. Üroloji bölümü mu yapıyor canım testi

Hadi ya o kadar uzun mu gün. Üroloji bölümü mu yapıyor canım testi

Evet urolojiden randevu aliniyor sonra onlar mikrobiyolojiye yonlendiriyolar. Yediklerimiz ictiklerimiz eskilerdeki kadar saglikli degil biliyosunuz. Bizde o kadar ileri tarihli olunca sasirmistik, gorevli cok sira var demisti. Disarda 75 liraya yaptirdik, simdi de devlet sirasini bekliyoruz

Bugun beyaz yapıskan hafıf akıntm oldu karnmda cok gaz gezıyo bugn ıkı kere sol kasık segırdı
Geçtimi peki günün benim de yapışkan akıntım gelmişti sonra akıntım falan kesildi hiç yok sen yine de dikkat et kendine cnm

75 de uygunmuş ya. Eşim de kabul ederse yaptırırız :)

Bende silik çizgiyi görüp umutlandim ama bugün adet oldum malesef yeni bat 18 şubat

Katılıyorum :)
Aslinda hic sikintisizda gecmiyor genelde,kendine ozgu donem donem bazi seylerde olabiliyor.O yuzden canini hic sikma.Sen pozitif oldukca inan hersey daha da duzelir❤
Kesinlikle, dr larında üstüne bastığı şey stres yok yok yok:) Tevekkül edince zaten rahatlıyor insan, yiyecek rızkı varsa her türlü dünyaya gelecek ama yoksa Allah korusun istediğin kadar yat dikkat et nafile.
Ha bir de sizler gibi pozitif, güzel enerjili insanlar da çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…