Dr 2 hafta demesine rağmen 20 günü geçti ben hala yatıyorum tedbiri elden bırakmıyorum.Annem hemen geldi bebek gibi bakıyor Allah razı olsun.Hiç korkma canım ben de 6+3te acilde aldım soluğu. Fitille geçti sonraki 6 hafta. Kendini yorma, otur köşe yastığı gibi :) 3 aydan sonra hafif yürüyüşe başlarsın, doktorun da söyler zaten spor yapmanı. Semtinizde belediyenin sağlık ekipleri gebelik takibi yapıyor mu? Bizimkiler arada gebeleri toplayıp hamile egzersizleri yaptırırdı ama ben katılamadım ne yazık ki.. bi daha hamile kalırsam hepsine katılıcam inşallah :)
Yok bnm adetten once oyle bısey olmaz kocama oldular acıyolar ıkı gundur mıdemde cok gaz var cnm yaBenimde cumartesi ins olmayız. Benim her adet öncesi goguslerim şişer seninde öyle mi. Ama bu ay sanki şişmeye daha erken başladı.
Ay kuzum ne dusuncemı bılemedım yaBence korkma güzel düşün guzelolsn kuzum
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inş.. :))Yok canım malesef cumartesi kirmizilari gormezsem inşallah hamile olurum. Benim icin de dua edin.
Bende senin gibiyim canım ne düşünecegimi bilemiyorum umutlansam hayal kırıklığı olur diye korkuyorumAy kuzum ne dusuncemı bılemedım ya
Bende oyle cnm cok gaz var mıdemde ya offoffBende senin gibiyim canım ne düşünecegimi bilemiyorum umutlansam hayal kırıklığı olur diye korkuyorum
Evet canım.. :)Canım sen hamile misinn??
İyicanın senKızlar merhaba nasilsinizzz
Ya anlatsana ilk belirti oldumu nasildiEvet canım.. :)
Ben ümitlendirmedim kendimi pekte fazla düşünmek istemedim açıkçası canım hatta adet olıcam gözüyle bakıyordum işte ben bu zamana kadar pek böbreklerim ağrımazdı bu ay inanılmaz böbreklerim ağrıdı canım ve midem agzıma geliyordu kusmuyodum ve midem inanılmaz yanıyordu ekşime oluyordu ki çok şükğr mide sorunum yok hala da midem ekşiyo çok hamilelikten benim bunlar vardı kişiden kişiye değişir tabi canım ...Ya anlatsana ilk belirti oldumu nasildi
Cnm yumurtlamadn kc gn snra coktı hamışeşıgınEvet canım.. :)
Bide millet uyur normalde hamileliğin de ben hiç uyuyamıyordum sabah 6lara kadar don dur şimdi yeni yeni uyku çöküyo bugün arabada otururken uyudum kaldım :)Ya anlatsana ilk belirti oldumu nasildi
Canım ben yumurtladığımı hiç fark etmedim o yuzden bi şey diyemicem adetim 2 3 gğn geçti öyle öğrendim halada yapmicaktım test kardeşşm yaptırdı zorla oyle çıktı...biliyomusun hatta yumurtlamadım diyodum kendi kendimeCnm yumurtlamadn kc gn snra coktı hamışeşıgın
Hakkında en güzeli nasip olsunCumartesi test yaptım negatifti. Beklemedeyim canım :)
Ben bu ay süt ve maydonoz buharını yaptım canımInşallah canım benim. Testere dişli aslan pençesi kürünü yapmak istiyorum. Nette tam anlamıyla bir şey bulamadım. Nasıl yapmak lazım sen biliyor musun
Tüpte tıkanıklık için mi yoksa iltihap için mi yapılıyor canım oBen bu ay süt ve maydonoz buharını yaptım canım
Malesef bilmiyorum ama yapan arkadaşlar vardır mutlaka cevap verirler
canım çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşşKızlar kan testim pozitif.Hamileymişim 10 gün sonra kese görmeye gidicez.Bazi arkadaşlar haber ver demislerdi o yüzden yazdım.Darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?