Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bundan 2 ay önce iki ay boyunca idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve iyileştim sukur şimdi hamama gitmeyi düşünüyorum hem belki rahatlama olur diye acaba geçmişte olan enfeksiyon tekrar edermi yada bi sıkıntı olurmu vajinal enfeksiyon falan

Ya ben kan testine inanmadım niyeyse. Içimdeki his inanma diyor. Hadi diğerleri gerçekten bozuktu. Erken gebelik testide mı bozuk. O ilişkiden 5-6 gün sonrasını bile gösterir yazıyor. Acaba 4 gün önce falan tuttu da o yüzden mi silik çıktı acaba. Çünkü göğüslerim hala büyük. Alt taraflarım hala sızlıyor. Bilmiyorum ya çok istiyorum diye mi acaba. Burda bir arkadaş demişti 9 gün önceki kan testim negatifti. Şimdi pozitif diye

Zaman çabuk geçiyor işte canım inşallah su gibi geçer 9 ayın sağ salim. Sağlıkla kucağına aldığın zamanın olsun hayırlısıyla. İlk zamanlarda yaşadığın şeyleri çoğu gebe yaşıyor tedirgin olma tedbiri elden bırakma kafi neyseki anneciğin başında

Sonuç kaç çıkmıştı canım? Geç döllenme olabilir mi acaba?

Kizlar yarina randevum var bebisin kalp atislari icin ultrasona girecem insalllh bi sorun cikmaz allahim.

Ayyyy çok şükür inşallah pıtpıtpıt duyarsınız dünyanın en güzel sesini Ne güzel Allahım hayatınızın en güzel anı yaşanacak yarın inşallah videoya alsın eşin kesinlikleee

Sonuç kaç çıkmıştı canım? Geç döllenme olabilir mi acaba?
0 cıktı. Erken gebelik testindeki çizgi de hala aynı duruyor. İlişkiden 5-6 gün sonrasında bile kesin sonuç diyor. Belki diyorum tekrar yumurtladım ve o tuttu. O yüzden kanda 0 testte silik çıktı.

Kızlar regel takvimi dogru mu sizce 25 aralik adet gördüm takvime göre bugün oluyor 28 günde bir acaba 25 i gecmesimi lazım

Kızlar bu sonuçtan ne çıkarmalıyım? Çarşambaya randevum var ama şimdiden merak ettim. Anlayan varsa bi yardım etsin de değeriendirsin. Ben pek anlamıyorum

Ayyyy çok şükür inşallah pıtpıtpıt duyarsınız dünyanın en güzel sesini Ne güzel Allahım hayatınızın en güzel anı yaşanacak yarın inşallah videoya alsın eşin kesinlikleee
Canimmmmm insallah sende en yakin zamanda duyarsin o pıt pıt sesleri canimmm benim cok sagol bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…