Amin canım çok saol.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahcanım çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşş
İnşallah cnnm bense gidicem inş ben de de bir sorun çıkmaz ..Kizlar yarina randevum var bebisin kalp atislari icin ultrasona girecem insalllh bi sorun cikmaz allahim.
Insallah guzel hberleri aliriz canim ne kadarlik senin kiİnşallah cnnm bense gidicem inş ben de de bir sorun çıkmaz ..
Bende ıyim sukur yeni aya umutla hazırlanıyorum bugün adet bitti ya nasip bakalimİyicanın sen
Tahminmce 4 haftalık galiba cnm yarın öğrencez bakalım inşallah saol güzel dileklerin için :)Insallah guzel hberleri aliriz canim ne kadarlik senin ki
Dr 2 hafta demesine rağmen 20 günü geçti ben hala yatıyorum tedbiri elden bırakmıyorum.Annem hemen geldi bebek gibi bakıyor Allah razı olsun.
Karnım iyice büyüyene kadar aktif hayatıma geri dönemem gibime geliyor o denli korktum:)
Son aylarda dr da uygun görürse platese başlarım belki ya da en güzeli hergün düzenli yürüyüş.O aşamalar uzak geliyor şu an bana.Gerçi zaman su misali 2 ayı bitiyorum bile.Darısı kalan 7 aya:)
Sonuç kaç çıkmıştı canım? Geç döllenme olabilir mi acaba?Ya ben kan testine inanmadım niyeyse. Içimdeki his inanma diyor. Hadi diğerleri gerçekten bozuktu. Erken gebelik testide mı bozuk. O ilişkiden 5-6 gün sonrasını bile gösterir yazıyor. Acaba 4 gün önce falan tuttu da o yüzden mi silik çıktı acaba. Çünkü göğüslerim hala büyük. Alt taraflarım hala sızlıyor. Bilmiyorum yaçok istiyorum diye mi acaba. Burda bir arkadaş demişti 9 gün önceki kan testim negatifti. Şimdi pozitif diye
Kizlar yarina randevum var bebisin kalp atislari icin ultrasona girecem insalllh bi sorun cikmaz allahim.
İltihap ve tıkanıklık için yapılıyorTüpte tıkanıklık için mi yoksa iltihap için mi yapılıyor canım o
0 cıktı. Erken gebelik testindeki çizgi de hala aynı duruyor. İlişkiden 5-6 gün sonrasında bile kesin sonuç diyor. Belki diyorum tekrar yumurtladım ve o tuttu. O yüzden kanda 0 testte silik çıktı.Sonuç kaç çıkmıştı canım? Geç döllenme olabilir mi acaba?
Ben de denerim olmazsa :)İltihap ve tıkanıklık için yapılıyor
Benden iltihap çıkmadı denemiş oldum bakalım
1 ay boyunca içeceksin canımÇok teşekkür ederim canım. 15 gün uygulanıyor değil mi :)
Tamam canım1 ay boyunca içeceksin canım
Canimmmmm insallah sende en yakin zamanda duyarsin o pıt pıt sesleri canimmm benim cok sagol bitanem.Ayyyy çok şükür inşallah pıtpıtpıt duyarsınız dünyanın en güzel sesiniNe güzel Allahım hayatınızın en güzel anı yaşanacak yarın inşallah videoya alsın eşin kesinlikleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?