Canımmm adet olmadın deme adet sancında yok bekle bir hafta gene yap testYa ben kan testine inanmadım niyeyse. Içimdeki his inanma diyor. Hadi diğerleri gerçekten bozuktu. Erken gebelik testide mı bozuk. O ilişkiden 5-6 gün sonrasını bile gösterir yazıyor. Acaba 4 gün önce falan tuttu da o yüzden mi silik çıktı acaba. Çünkü göğüslerim hala büyük. Alt taraflarım hala sızlıyor. Bilmiyorum yaçok istiyorum diye mi acaba. Burda bir arkadaş demişti 9 gün önceki kan testim negatifti. Şimdi pozitif diye
Olmadım canım. Sızı var halaCanımmm adet olmadın deme adet sancında yok bekle bir hafta gene yap test(
Canimmmmm insallah sende en yakin zamanda duyarsin o pıt pıt sesleri canimmm benim cok sagol bitanem.
Off noldun sen böyle yaa doktor başka bir şey dedimi sanaOlmadım canım. Sızı var hala
Canim daha fasulye olamadi askim ya henuz pirinc misssİnşallaaaah kuzuum inşallaho esnada çok aklınıza gelmez kesin video çekmek zaten anı yaşamak çoook daha önemli, mutluluk gözyaşlarınız akacak ilk kez tanışıcaksınız aslında fasulyeyle çünkü pıtpıtları duyulcaaaak
Valla ağzım kulaklarımda yazıyorum şu an çok heyecanlııııığğğğ
Pico dediler ama her şeyim normal çıkıyorOff noldun sen böyle yaa doktor başka bir şey dedimi sana
Dedigin gibi ben kesin unuturum o heycandan kesinnCanim daha fasulye olamadi askim ya henuz pirinc misss
Şu bakalım bekleyelim biraz daha adet olmazsan gene git doktora bencePico dediler ama her şeyim normal çıkıyor
ay kuzum inş güzel haber verirsin bize çok sevinirim inanki bende hasta oldun sanıyordum bu habere çok sevindim konuları geç takip ediyorum ne yazıkkiCumartesi test yaptım negatifti. Beklemedeyim canım :)
Daha yeni test yaptılar hormon. Yine normal her şey. Alttan ultrason çektiler yine normal. Bekleyim bakalım yapacak bir şey yok :)Şu bakalım bekleyelim biraz daha adet olmazsan gene git doktora bence
Yani elden bir şey gelniyorki canım beklemekten başkaDaha yeni test yaptılar hormon. Yine normal her şey. Alttan ultrason çektiler yine normal. Bekleyim bakalım yapacak bir şey yok :)
MaalesefYani elden bir şey gelniyorki canım beklemekten başka
Eki Görüntüle 2098966
Kızlar bu sonuçtan ne çıkarmalıyım? Çarşambaya randevum var ama şimdiden merak ettim. Anlayan varsa bi yardım etsin de değeriendirsin. Ben pek anlamıyorum
canım benim nasılsın iyi haberini aldım çok sevindim bir motive haberide benden gelsin ilk hamileliğimde enfeksiyondan dolayı hep kanama yaşadım doğum günümü bile yatakta geçirdim kalkmadım doktor öyle dedi çünkü kalkmak yok dedi.daha sonra kanama bitti normale döndü o yüzden hiç dertlenme ayakta hamilelik geçirirsin inş bundan sonrası nazla niyazla geçer .tekmeleri vurur karnına oh deymesinler keyfine o zaman:)Aa öyle mi? Yanlış anlama ama insan kendi durumunda olanları görüp doğum yapınca motive oluyor ya.
Darısı başıma inşallah:)
Sökülmedi doğru dürüst canım.. ama ben kendimi adetim bitmiş gibi hissediyorum.. hafif ağrılarım olmasa hiç adetle alakam yok. Hafif hafif lekelenme devam ediyor. Yarın da gelmezse tekrar test alıp yaparım. Yumurtlama hesabına göre en geç bugün gelmeliydi, benimki gününü beklemez erken gelir çoğu zaman..ay kuzum inş güzel haber verirsin bize çok sevinirim inanki bende hasta oldun sanıyordum bu habere çok sevindim konuları geç takip ediyorum ne yazıkki
Canım ben adetin 3. Günü test yaptırdığımda estradiol 31.4 çıkmıştı. Bende değer aralıkları var atım sana. Faz dönemlerini bilmiyorum yorum yapamayacam o yüzdenYok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar????
Aralıklarla bakılırsa normal ama bir yorumda görmüştüm 140 üzeri olması istenmiyormuş.. yine de doktorun daha iyi bilirYok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?