Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm adet olmadın deme adet sancında yok bekle bir hafta gene yap test (

Kizlar iyi akşamlar adetime bı hafta var akşamları yataga girince bacaklarım agrıyo şiddetli normalmi acaba bide akıntım bitmedi hiç adetten önce olurdu genelde sonrada devam etti hep

Kızlar az evvel okuduğum dualar hepimiz için kabul olsun inşallah

Sizde mümkün olduğunca Yasin, İnşirah, Kenzül Arş, Fetih ve Meryem surelerini okuyun özellikle Meryem suresi İstiğfar duasını hergün zikretmeye çalışın.

100 ya evvel, 100 el mubdiu, 100 Elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahuekber, 707 ya varis okuyun

Ve şunları da unutmayın, Bakara 128 ayeti, Enbiya 89-90 ayeti, Araf 189 ayeti, Hud 69-76 arası ayetleri, Furkan 74 ayeti, Saffat 83-113 arası ayetleri, Nuh 12 ayeti ve Sura 49-50 ayetlerini okuyun. Çocuk dileyenlerin duasıdır bunlar.

Hz. Adem ve Hz. Zekeriyya’nın da çocuk isteme dualarına bir bakın onları da okuyun. İnşallah Allahım dualarımızı kabul eder.

Bu durumda sabrı kolaylaştıran en güzel şey beybilerimize kavuşmak için dua etmek. Önce kendimiz için sonra hepimiz için. İnşallah evlat hasretiyle sınanmayalım, sağlığımız sıhatimiz güzelliğinden birşey kaybetmesin inşallah

Dualarınızda bizide unutmayın sakıııınnn

Canimmmmm insallah sende en yakin zamanda duyarsin o pıt pıt sesleri canimmm benim cok sagol bitanem.

İnşallaaaah kuzuum inşallah o esnada çok aklınıza gelmez kesin video çekmek zaten anı yaşamak çoook daha önemli, mutluluk gözyaşlarınız akacak ilk kez tanışıcaksınız aslında fasulyeyle çünkü pıtpıtları duyulcaaaak

Valla ağzım kulaklarımda yazıyorum şu an çok heyecanlııııığğğğ

Canim daha fasulye olamadi askim ya henuz pirinc misss

Şu bakalım bekleyelim biraz daha adet olmazsan gene git doktora bence
Daha yeni test yaptılar hormon. Yine normal her şey. Alttan ultrason çektiler yine normal. Bekleyim bakalım yapacak bir şey yok :)

Aa öyle mi? Yanlış anlama ama insan kendi durumunda olanları görüp doğum yapınca motive oluyor ya.
Darısı başıma inşallah:)
canım benim nasılsın iyi haberini aldım çok sevindim bir motive haberide benden gelsin ilk hamileliğimde enfeksiyondan dolayı hep kanama yaşadım doğum günümü bile yatakta geçirdim kalkmadım doktor öyle dedi çünkü kalkmak yok dedi.daha sonra kanama bitti normale döndü o yüzden hiç dertlenme ayakta hamilelik geçirirsin inş bundan sonrası nazla niyazla geçer .tekmeleri vurur karnına oh deymesinler keyfine o zaman:)

ay kuzum inş güzel haber verirsin bize çok sevinirim inanki bende hasta oldun sanıyordum bu habere çok sevindim konuları geç takip ediyorum ne yazıkki
Sökülmedi doğru dürüst canım.. ama ben kendimi adetim bitmiş gibi hissediyorum.. hafif ağrılarım olmasa hiç adetle alakam yok. Hafif hafif lekelenme devam ediyor. Yarın da gelmezse tekrar test alıp yaparım. Yumurtlama hesabına göre en geç bugün gelmeliydi, benimki gününü beklemez erken gelir çoğu zaman..

Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar????
Canım ben adetin 3. Günü test yaptırdığımda estradiol 31.4 çıkmıştı. Bende değer aralıkları var atım sana. Faz dönemlerini bilmiyorum yorum yapamayacam o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…