Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde hep erken gelir kuzum aynen ama bu ay daha bir erken geldi..herkesin yerleşme kanaması üstüne görme olayı çok farklı oluyor.belki sen üstüne gördün o garip lekelenmeler buna işaretti inş öyle birşeydir .dilerim Allahtan öyledir

CitirTurtam ay sende de varmış aralıklar zaten. Doktor bana normal dediyse seninki biraz yüksek olabilir canım

Aminnn canim allah insallah tez vakitte bu guzel dualarin hatrina tum bebek isteyen kardeslerimin sesini duyar canlarrr

Başta ben de öyle ümit ettim ama hâlâ devam ediyor olması canımı sıktı biraz.. yarın gelmezse giderim test almaya

teyzesi ewet buyucek insallah annesini cok yormadan sikmadan saglikla gelir de yavas yavas level atacaz insallah

Hadi inşallah kuzuumm tutunsun sana sıkı sıkı minnak anneciğini de üzmesin evet tabiki, bi tekmelesin sonlara doğru çıkmak istiyoruuuum diye okadar

Kizlar soruma cvp vermedınız neyse tamam

Kuzum ben cevap vermek isterdim ama hamiş arkadaşlar belirtilerine göre daha güzel yorumlar dedim. Akıntılarsa değişiklik gösteriyor kimisi çok kuru geciriyor bu süreci hamişken kimiside aynen böle akıntısı bitmiyor. Bat a bir hafta var daha canım kendini telaşlandırma ki çarçabuk geçsin sıra teste gelsiin

Bendeki de ne şans bat 12 şubat
Adetim bugün bitti tam da yarın mik mike başlarım diye düşünüyordum kocam dünden beri ateşli antibiyotik ve iğne ile ayakta duruyor ben şimdi acilen ne yapmalıyım ki adamı ayaga kaldırabileyim
O degil de benim iş koyun can derdinde kasap et derdin de

Canım benim düşükle sonuçlanan gebeligimde hiç akıntım olmmıştı kimilerinin de sürekli akıntısı oluyormuş kişiden kişiye degişebilir yani bence de rahat ol

Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak mi
Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansa

Kızlar bu keçiboynuzu kürünü nasıl uyguladınız sperm yükselmesi için, saraçoğlunun sitesinde farklı farklı var bilemedim size sorayım dedim?

Acele etme yavrum zaten antibiyotik iğne falan sipoşlarda inzivaya çekilmiştir. Azcık dinlensin hem kırmızılar daha dün bitmiş sen bence ovulasyon testine başla çift çizgi görene kadar sakince pususa bekleki yiğidonda kendini toplasın bomba gibi olsun

Bol bol meyve ve protein tükettir özellikle muz ve et bol limonlu ekşili salata yap yanınada sıcacık çorba ohhh mis toparlar 1 haftaya kuzum merak etme

Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak mi

Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansa

Allah dualarını kabul etsin canım benim.

İnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramı teşekkür ediyorum tatlım herkese moral oluyorsun Allahim tez zamanda kucağını bebişle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…