- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
benimde hep erken gelir kuzum aynen ama bu ay daha bir erken geldi..herkesin yerleşme kanaması üstüne görme olayı çok farklı oluyor.belki sen üstüne gördün o garip lekelenmeler buna işaretti inş öyle birşeydir .dilerim Allahtan öyledirSökülmedi doğru dürüst canım.. ama ben kendimi adetim bitmiş gibi hissediyorum.. hafif ağrılarım olmasa hiç adetle alakam yok. Hafif hafif lekelenme devam ediyor. Yarın da gelmezse tekrar test alıp yaparım. Yumurtlama hesabına göre en geç bugün gelmeliydi, benimki gününü beklemez erken gelir çoğu zaman..
Aminnn canim allah insallah tez vakitte bu guzel dualarin hatrina tum bebek isteyen kardeslerimin sesini duyar canlarrrKızlar az evvel okuduğum dualar hepimiz için kabul olsun inşallah
Sizde mümkün olduğunca Yasin, İnşirah, Kenzül Arş, Fetih ve Meryem surelerini okuyun özellikle Meryem suresiİstiğfar duasını hergün zikretmeye çalışın.
100 ya evvel, 100 el mubdiu, 100 Elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahuekber, 707 ya varis okuyun
Ve şunları da unutmayın, Bakara 128 ayeti, Enbiya 89-90 ayeti, Araf 189 ayeti, Hud 69-76 arası ayetleri, Furkan 74 ayeti, Saffat 83-113 arası ayetleri, Nuh 12 ayeti ve Sura 49-50 ayetlerini okuyun. Çocuk dileyenlerin duasıdır bunlar.
Hz. Adem ve Hz. Zekeriyya’nın da çocuk isteme dualarına bir bakın onları da okuyun. İnşallah Allahım dualarımızı kabul eder.
Bu durumda sabrı kolaylaştıran en güzel şey beybilerimize kavuşmak için dua etmek. Önce kendimiz için sonra hepimiz için. İnşallah evlat hasretiyle sınanmayalım, sağlığımız sıhatimiz güzelliğinden birşey kaybetmesin inşallah
Dualarınızda bizide unutmayın sakıııınnn
Canim daha fasulye olamadi askim ya henuz pirinc misss
Başta ben de öyle ümit ettim ama hâlâ devam ediyor olması canımı sıktı biraz.. yarın gelmezse giderim test almayabenimde hep erken gelir kuzum aynen ama bu ay daha bir erken geldi..herkesin yerleşme kanaması üstüne görme olayı çok farklı oluyor.belki sen üstüne gördün o garip lekelenmeler buna işaretti inş öyle birşeydir .dilerim Allahtan öyledir
Amanda yesinler pirinci, fasulye de olacaak kavuncukta inşallah
teyzesi ewet buyucek insallah annesini cok yormadan sikmadan saglikla gelir de yavas yavas level atacaz insallah
Kizlar soruma cvp vermedınız neyse tamam
Canım benim düşükle sonuçlanan gebeligimde hiç akıntım olmmıştı kimilerinin de sürekli akıntısı oluyormuş kişiden kişiye degişebilir yani bence de rahat olKuzum ben cevap vermek isterdim ama hamiş arkadaşlar belirtilerine göre daha güzel yorumlar dedim. Akıntılarsa değişiklik gösteriyor kimisi çok kuru geciriyor bu süreci hamişken kimiside aynen böle akıntısı bitmiyor. Bat a bir hafta var daha canım kendini telaşlandırma ki çarçabuk geçsin sıra teste gelsiin
Bendeki de ne şans bat 12 şubat
Adetim bugün bitti tam da yarın mik mike başlarım diye düşünüyordum kocam dünden beri ateşliantibiyotik ve iğne ile ayakta duruyor ben şimdi acilen ne yapmalıyım ki adamı ayaga kaldırabileyim
O degil de benim iş koyun can derdinde kasap et derdin de
Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak miAynen demi alti yil+8 ay da yolu epey uzun olacak yavrucuk bide hasta olsun istemiyorumsezson canimm dikat ediyorum insallah bisey olmaz kimseninkinede benimkinede allah razi olsun canim teskur ederim bu arada tatile gidcetn gittinmi daha dogrusu istbul geldinmi
Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansaAynen demi alti yil+8 ay da yolu epey uzun olacak yavrucuk bide hasta olsun istemiyorumsezson canimm dikat ediyorum insallah bisey olmaz kimseninkinede benimkinede allah razi olsun canim teskur ederim bu arada tatile gidcetn gittinmi daha dogrusu istbul geldinmi
Yok canim mesajlari simdi okuyorum geciyordum bi baktim bana yazmissinHamile misin canım hayırlı olsun adetten önce mi belli oldu
bu ay da yalan oldu sanırım
Bendeki de ne şans bat 12 şubat
Adetim bugün bitti tam da yarın mik mike başlarım diye düşünüyordum kocam dünden beri ateşliantibiyotik ve iğne ile ayakta duruyor ben şimdi acilen ne yapmalıyım ki adamı ayaga kaldırabileyim
O degil de benim iş koyun can derdinde kasap et derdin de
Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak mi
Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansa
İnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramıAcele etme yavrum zaten antibiyotik iğne falan sipoşlarda inzivaya çekilmiştir. Azcık dinlensin hem kırmızılar daha dün bitmiş sen bence ovulasyon testine başla çift çizgi görene kadar sakince pususa bekleki yiğidonda kendini toplasın bomba gibi olsun
Bol bol meyve ve protein tükettir özellikle muz ve etbol limonlu ekşili salata yap yanınada sıcacık çorba ohhh mis toparlar 1 haftaya kuzum merak etme
Canim yüksek sanki enfazla 119 129 olmalı diye biliyorum,figer değerin nasıl fsh,lh,amh gibiYok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?