Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramı teşekkür ediyorum tatlım herkese moral oluyorsun Allahim tez zamanda kucağını bebişle doldursun

Sağolasın kuzum çok teşekkür ederim amin inşallaaaahh hepimizin kucağı olsun tez vakitte aynı anda göbek atalım şurda

Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak mi

Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansa
Hos geldin canim allah kabul etsin dualarini canim.

Ay deme öyle yaaa geceleri uyuyamam valla
Ama benim kırmızılar geldi gelecek canım ağrı karnının altına oturdu bile,keşke olaydiiiiiiiiii

Valla nasip :))))))

Cok detayini bilmiyorum canim yapmadim hic.
Kaynatip soguyan suyuda kullanabilirsin diyorlar.Saracoglu'nun sitesinde detaylari ile yazar ?

Bende silik çizgiyi görüp umutlandim ama bugün adet oldum malesef yeni bat 18 şubat

Cidden artik bilinmedik test almamak lazim demek ki yaa cok ilginc

Tşk edrm canim sağol

İnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramı teşekkür ediyorum tatlım herkese moral oluyorsun Allahim tez zamanda kucağını bebişle doldursun
İlaveten eşin iyileşince akşam yemekten sonra türk kahvesi içir, sipocanlara hareket gelsin, hızlansınlar

Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya daha iyi çalışmamız lazım
Tabi ki. Aklıma şey de geldi. Normal testler tamam bozuktu dağıldı falan sonra belirdi. Ama ben erken gebelik testinde ilk 5 dakikada o silik çizgiyi gördüm. Eşim de gördü yani. Hala da aynen duruyor o şekilde ilişki üzerinden 5-6 gün sonra geç de bile gösterir diyor test. Belki de diyorum sonraki dönemlerde yumurtladım ve o mu tuttu acaba. Kanda çıkmıyor ama hassas testte silik çıkıyor

İlaveten eşin iyileşince akşam yemekten sonra türk kahvesi içir, sipocanlara hareket gelsin, hızlansınlar
Tamam tatlım çok teşekkür ediyorum Bir eşim iyileşsin zaten o sipocanlara rahat yok benden
Bu arada sen de hamileymişsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Valla bir topikte kızın biride aynı senin yaşadığını yazmıştı onu bulursam atıcam sanada. Demişki; idrar testi negatifti hamile değilim sandım kırmızıları bekledim gelen giden olmadı kan testi yaptım yine gelen giden yoktu. İkna olmadım yine idrar yaptım yine bişey çıkmadı. En son doktora gittim neden adet göremiyorum diye yumurtalarıma baktı ve dediki hamilesin ! Ne kanda ne idrarda öğrenmiş. Çok çok garip bence ama mümkün demekki. Umutlandırmak ve sonrasında üzmek istemem asla ! Ama böyle bir durumda var. İnşallah kalbinin sesi güzel sonuçlar çıkarır kuzum

Evet sabahtan beri nette bişeyler okuyorum hem türk hem alman sayfalarında ama bişey anladıysam arap olayım kafam çok karıştı
Vallaha ben de anlamıyorum canım. Doktora göstermedin mı ki

Ben de umutlanmadım ama az önce okudum bir sürü insan varmış geç döllenme nedeniyle kanda çok geç çıkan. 1 hafta içinde olmazsam tekrar kan verecem. Yine negatifse doktora giderim. Çünkü ara ara sızılar oluyor . Ben de yarın testere dişli aslan pençesine başlayacaktım. Bebek varsa zararı olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…