- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Kızlar klomen dediğiniz Ne oluyor?Cocuk istediğini söylediğinde bi sorun var mı bakıyorlar genelde veriyorlar adetin 4 günü başlıyorsun
İnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramıteşekkür ediyorum tatlım herkese moral oluyorsun Allahim tez zamanda kucağını bebişle doldursun
İnşallah canım benim inşallahSağolasın kuzum çok teşekkür ederim amin inşallaaaahhhepimizin kucağı olsun tez vakitte aynı anda göbek atalım şurda
Hos geldin canim allah kabul etsin dualarini canim.Evet ama firsat buldukça yazmaya okumaya çalışıyorum kopamiyorum sizden esim diyor sosyal medya olarak mi
Geldim canim eyup sultanda hepimiz icin dua ettim ama kar var yarin sanırım buz gibi hava şansa
Ay deme öyle yaaa geceleri uyuyamam valla
Ama benim kırmızılar geldi gelecek canım ağrı karnının altına oturdu bile,keşke olaydiiiiiiiiii
Kür icin yarim litre klorsuz suyla 6-7 keciboynuzu kaynatilip suyu sabah 1 bardak aksam 1 bardak olmak uzere hergun taze yapilip icilcek yaziyordu. Bu sekilde yapiliyor degil mi? Birde herhangi bir aktardan keciboynuzu alsak olur dimi? Kaliteli kalitesiz nasil anlariz bilmiyorum cunku. Klorsuz su olarak hazir su kullansak olur dimi? Sanirim çesme suyu olmamasi gerekiyor
Bende silik çizgiyi görüp umutlandim ama bugün adet oldum malesefyeni bat 18 şubat
Canim benim rabbim sana da nsip etsin ...Hadi inşallah kuzuumm tutunsun sana sıkı sıkı minnakanneciğini de üzmesin evet tabiki, bi tekmelesin sonlara doğru çıkmak istiyoruuuum diye okadar
Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya daha iyi çalışmamız lazımKızlarrr aradım ve sonuç 0
Tşk edrm canim sağolKuzum ben cevap vermek isterdim ama hamiş arkadaşlar belirtilerine göre daha güzel yorumlar dedim. Akıntılarsa değişiklik gösteriyor kimisi çok kuru geciriyor bu süreci hamişken kimiside aynen böle akıntısı bitmiyor. Bat a bir hafta var daha canım kendini telaşlandırma ki çarçabuk geçsin sıra teste gelsiin
Canim benim rabbim sana da nsip etsin ...
İlaveten eşin iyileşince akşam yemekten sonra türk kahvesi içir, sipocanlara hareket gelsin, hızlansınlarİnşallah canım benim test aldım zaten kenara çekildim bekliyorum antibiyotikten sonra ki sıramıteşekkür ediyorum tatlım herkese moral oluyorsun Allahim tez zamanda kucağını bebişle doldursun
Bilmiyorum sadece bu yazıyor sonuçta. Diğer hormonlara adetin 3. günü bakılıyor diye biliyorum.Canim yüksek sanki enfazla 119 129 olmalı diye biliyorum,figer değerin nasıl fsh,lh,amh gibi
Bol bol portakal mandalina yedir vitamin patlaması yaşasın
İlaveten eşin iyileşince akşam yemekten sonra türk kahvesi içir, sipocanlara hareket gelsin, hızlansınlar
Tabi ki. Aklıma şey de geldi. Normal testler tamam bozuktu dağıldı falan sonra belirdi. Ama ben erken gebelik testinde ilk 5 dakikada o silik çizgiyi gördüm. Eşim de gördü yani. Hala da aynen duruyor o şekilde ilişki üzerinden 5-6 gün sonra geç de bile gösterir diyor test. Belki de diyorum sonraki dönemlerde yumurtladım ve o mu tuttu acaba. Kanda çıkmıyor ama hassas testte silik çıkıyorHayırlısı olsun canım bir dahaki aya daha iyi çalışmamız lazım
CitirTurtam ay sende de varmış aralıklar zaten. Doktor bana normal dediyse seninki biraz yüksek olabilir canım
Tamam tatlım çok teşekkür ediyorum Bir eşim iyileşsin zaten o sipocanlara rahat yok bendenİlaveten eşin iyileşince akşam yemekten sonra türk kahvesi içir, sipocanlara hareket gelsin, hızlansınlar
Tabi ki. Aklıma şey de geldi. Normal testler tamam bozuktu dağıldı falan sonra belirdi. Ama ben erken gebelik testinde ilk 5 dakikada o silik çizgiyi gördüm. Eşim de gördü yani. Hala da aynen duruyor o şekilde ilişki üzerinden 5-6 gün sonra geç de bile gösterir diyor test. Belki de diyorum sonraki dönemlerde yumurtladım ve o mu tuttu acaba. Kanda çıkmıyor ama hassas testte silik çıkıyor
Vallaha ben de anlamıyorum canım. Doktora göstermedin mı kiEvet sabahtan beri nette bişeyler okuyorum hem türk hem alman sayfalarında ama bişey anladıysam arap olayım kafam çok karıştı
Duble kahve yap şekerim hızlandırır sipocanlarıTürk kahvesi etki ediyor mu cidden yaa çok duydum bunu
Ben de umutlanmadım ama az önce okudum bir sürü insan varmış geç döllenme nedeniyle kanda çok geç çıkan. 1 hafta içinde olmazsam tekrar kan verecem. Yine negatifse doktora giderim. Çünkü ara ara sızılar oluyor . Ben de yarın testere dişli aslan pençesine başlayacaktım. Bebek varsa zararı olur mu kiValla bir topikte kızın biride aynı senin yaşadığını yazmıştı onu bulursam atıcam sanada. Demişki; idrar testi negatifti hamile değilim sandım kırmızıları bekledim gelen giden olmadı kan testi yaptım yine gelen giden yoktu. İkna olmadım yine idrar yaptım yine bişey çıkmadı. En son doktora gittim neden adet göremiyorum diye yumurtalarıma baktı ve dediki hamilesin ! Ne kanda ne idrarda öğrenmiş. Çok çok garip bence ama mümkün demekki. Umutlandırmak ve sonrasında üzmek istemem asla ! Ama böyle bir durumda var. İnşallah kalbinin sesi güzel sonuçlar çıkarır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?