Sanırım yorumu bana atmıştın tamam teşekkür ediyorum tavsiyeleri harfiyen yapıcam o sipocanların bu ay er yada geç kurtuluşu yok bendenBol bol portakal mandalina yedir vitamin patlaması yaşasın
Pardon senin alıntıladığın yoruma cevap yazacaktım yanlışlık oldu
Canim yaşım kaç,değerlerin normal aslında..Kızlar Estradiol 31.4
Progesteron 0.2
Tsh 1.43
Serbest t4 1.48
Ferritin 60.8
Fsh 9.1
Lh 5.8
Prolaktin 23.9
Total testesin 10
İnsülin 4.95
Kortizol 8.76
Duble kahve yap şekerim hızlandırır sipocanları
Ben de umutlanmadım ama az önce okudum bir sürü insan varmış geç döllenme nedeniyle kanda çok geç çıkan. 1 hafta içinde olmazsam tekrar kan verecem. Yine negatifse doktora giderim. Çünkü ara ara sızılar oluyor . Ben de yarın testere dişli aslan pençesine başlayacaktım. Bebek varsa zararı olur mu ki
Ay bide bunu deniyim barii[/QUOTE
Ben de bende denicem muhakkak bunu.Eşimi bir ayaga kaldırayım da önce bitmesin geceler oyyyy oyyy
23 yaşındayım canım. Normal dedi. Ilaclik bir şey yokmuşCanim yaşım kaç,değerlerin normal aslında..
Sadece fsh ve lh arasındaki fark biraz fazla genelde birbirine yakın isteniyor ve fsh büyük olmalı..
Doktor ne dedi hormonlara
O zaman 1 hafta daha bekleyim tekrar başka yerde kan vereyim. Çıkmazsa da çaya başlarım canım. Hayırlısı bakalım. Inşallah yanıltmıştır bu kan testi :)Sakın içme şu anda bir şey sakince bekle. Güzel beslenmeye bak şu anda. O yazıyı bulamıyorum bayağıda uzun yazmış aslında arkadaş ama benzer bir mevzuya denk geldim onu paylaşıyorum. Hatta okurken denk geldiklerim arasında ultrasonda gördüm diyenlerde var
Canım iyi aksamalr bi kere kanda çıkmayan sonuç hassas gebelik testinde hiç çıkmaz. Dersen ki geç dollenme olmuştur kanda da daha cimayabilir evet olabilir. Ama kendinizi yormayın artık. Dr unuza güvenin bide senin sonucun şu benimki bu bunlarıda boşverin çünkü hormonlar mentrual siklus un 4 evresi var her evrede farklı bir değer de oluyor yani bu kanın verilmiş zamanına göre değişir hadi diyelim iki kişide adetinin ikinci günü kan verdi sonuçlar daha doğrusu normal sonuçlar yine değişir. Çünkü her laboratuvarin kitine göre referans aralığı farklı. Bir kaç gündür baya yıprandin sen şu hatalı testler yüzünden. Bence artık önümüzdeki günlere bakın derim.Maalesef
Yaaacanım benim nasılsın iyi haberini aldım çok sevindim bir motive haberide benden gelsin ilk hamileliğimde enfeksiyondan dolayı hep kanama yaşadım doğum günümü bile yatakta geçirdim kalkmadım doktor öyle dedi çünkü kalkmak yok dedi.daha sonra kanama bitti normale döndü o yüzden hiç dertlenme ayakta hamilelik geçirirsin inş bundan sonrası nazla niyazla geçer .tekmeleri vurur karnına oh deymesinler keyfine o zaman:)
Yok gülüm değilim testim negatif çıktı :) gecikme var 1 gün.. bekliyoruz bakalımTamam tatlım çok teşekkür ediyorum Bir eşim iyileşsin zaten o sipocanlara rahat yok benden
Bu arada sen de hamileymişsin Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
O zaman 1 hafta daha bekleyim tekrar başka yerde kan vereyim. Çıkmazsa da çaya başlarım canım. Hayırlısı bakalım. Inşallah yanıltmıştır bu kan testi :)
Şaşırdım ne yapacağımıCanım iyi aksamalr bi kere kanda çıkmayan sonuç hassas gebelik testinde hiç çıkmaz. Dersen ki geç dollenme olmuştur kanda da daha cimayabilir evet olabilir. Ama kendinizi yormayın artık. Dr unuza güvenin bide senin sonucun şu benimki bu bunlarıda boşverin çünkü hormonlar mentrual siklus un 4 evresi var her evrede farklı bir değer de oluyor yani bu kanın verilmiş zamanına göre değişir hadi diyelim iki kişide adetinin ikinci günü kan verdi sonuçlar daha doğrusu normal sonuçlar yine değişir. Çünkü her laboratuvarin kitine göre referans aralığı farklı. Bir kaç gündür baya yıprandin sen şu hatalı testler yüzünden. Bence artık önümüzdeki günlere bakın derim.
Normalde düzensiz olur canım. Pico var dediler ama hormonlarım doktorlara göre hep normal çıktı. Soğan kürü sayesinde düzenli adet oluyordum. Çünkü o yumurtamı geliştiriyordu. Geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay yaptım hala olmadı. 30 günde bir olurum ama belki 35e kaymıştır yarın olurum inşallah ne deyim :) yarın 35. Gün olacakİnşallah kuzum bekle bakalım adet olmadan içme çayı aman Allah korusun vallabeklemesi çok zor şimdi ama yapçak birşey yok neler neler denk geliyor araştırdıkça ya aklım şaşıyor cidden, doktorların dediği cidden doğru tam gecikmeden test yapmayın diye. Mesela senin döngün kaç ? Düzenli mi oluyorsun ilk kezmi geciktin böyle ? Bunlarıda düşün kuzum
Aynen canım çok şükür anneler olmasa ne yaparmışız biz Allah onları başımızdan eksik etmesin..Zaman çabuk geçiyor işte canım inşallah su gibi geçer 9 ayın sağ salim. Sağlıkla kucağına aldığın zamanın olsun hayırlısıyla. İlk zamanlarda yaşadığın şeyleri çoğu gebe yaşıyor tedirgin olma tedbiri elden bırakma kafi neyseki anneciğin başında
Tabi ki. Aklıma şey de geldi. Normal testler tamam bozuktu dağıldı falan sonra belirdi. Ama ben erken gebelik testinde ilk 5 dakikada o silik çizgiyi gördüm. Eşim de gördü yani. Hala da aynen duruyor o şekilde ilişki üzerinden 5-6 gün sonra geç de bile gösterir diyor test. Belki de diyorum sonraki dönemlerde yumurtladım ve o mu tuttu acaba. Kanda çıkmıyor ama hassas testte silik çıkıyor
Valla bir topikte kızın biride aynı senin yaşadığını yazmıştı onu bulursam atıcam sanada. Demişki; idrar testi negatifti hamile değilim sandım kırmızıları bekledim gelen giden olmadı kan testi yaptım yine gelen giden yoktu. İkna olmadım yine idrar yaptım yine bişey çıkmadı. En son doktora gittim neden adet göremiyorum diye yumurtalarıma baktı ve dediki hamilesin ! Ne kanda ne idrarda öğrenmiş. Çok çok garip bence ama mümkün demekki. Umutlandırmak ve sonrasında üzmek istemem asla ! Ama böyle bir durumda var. İnşallah kalbinin sesi güzel sonuçlar çıkarır kuzum
Vallaha ben de anlamıyorum canım. Doktora göstermedin mı ki
Hcg önce kanda olur sonra idrara gecer canim.Yani idrarda cikip kanda cikmama ihtimali pek yoktur.
Degerin tam 0.100 mü cikti dedim cevap yazmadin?
Insallah gec dollenmedir ne diyelim
Ama bazi seyleri once netlestir kafanda rahatla
Görmedim canım mesaji. Cok yagmur var diye gitmedim aradim. Sifir dedi sadece. Küsür söylemedi
Canim testte cikmayip sonradan cikma ihtimali hep var.Ama cikip yanlis olma ihtimali az aslinda ama o da artik testlerin ne kadar basitlestirildigi ile alakali sanirim.Bu kadar cok cesit yerine tek ve saglam utunler olsa keske.
Benimde degerim yuksek olmasina ragmen idrar testinde cikmamisti.
Kız bırak konussun baska birsey dicektim de neyse ayıp olmasın dedimDeğişik ya. Daha oğlu 4 aylık evliyken siz yapamıyorsanız biz yapıp verelim size demiş kişi. Ki gelini 1 aylık hamileymiş o zaman. 3.Ayında kalmış hamile. Bana neler ima eder artık
Normal o zaman canım takma :)Çarşamba göstereceğim sonucu canım. Boşuna panikliyorum ya değer normal herhalde. Nette bünbir türlü şey yazıyor.
Kan tahlillerinde okunan estradiol seviyesinin normal değer aralıkları aşağıdaki gibidir:
- Erkekte: Her mililitrede 10 – 50 pg/mL
- Menopoza girmemiş kadında: 45 – 400 pg/mL, adet döngüsü içerisinde bu değerler arasında artıp azalır
- Menopoza girmiş kadında: 0 – 30 pg/mL
- Çocuklarda: 0 – 25 pg/mL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?