Normalde düzensiz olur canım. Pico var dediler ama hormonlarım doktorlara göre hep normal çıktı. Soğan kürü sayesinde düzenli adet oluyordum. Çünkü o yumurtamı geliştiriyordu. Geçen ay yaptım adet oldum. Bu ay yaptım hala olmadı. 30 günde bir olurum ama belki 35e kaymıştır yarın olurum inşallah ne deyim :) yarın 35. Gün olacak
Olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallah, çok geçmiş olsunBebiş yok maalesef bugün test yaptı doktorherhalde dediğin gibi enfeksiyon canım. Bi bu eksikti ya bebiş hayali biraz daha uzaklaştı
Bir tane dr arkadasin adeti bir hafta geçtikten sonra çıkmıştı gebeliği. İnşallah öyledir ama suan bekle bence.Şaşırdım ne yapacağımıerken testler ilişkiden 4-5 gün sonrasını gösterir diyor. O yüzden dedim belki çıkmadı diye de. En iyisi 1 hafta daha sakince bekleyim. Tekrar kan verip rahatlarım :)
Aynen canım çok şükür anneler olmasa ne yaparmışız biz Allah onları başımızdan eksik etmesin..
Maalesef çoğu gebeliklerde türlü türlü sıkıntılar tehlikeler var sorunsuz hamilelik geçirenler çok şanslı:)
Allah sizlerede en hayırlısından güzelinden hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Hcg önce kanda olur sonra idrara gecer canim.Yani idrarda cikip kanda cikmama ihtimali pek yoktur.
Degerin tam 0.100 mü cikti dedim cevap yazmadin?
Insallah gec dollenmedir ne diyelim
Ama bazi seyleri once netlestir kafanda rahatla
Canim testte cikmayip sonradan cikma ihtimali hep var.Ama cikip yanlis olma ihtimali az aslinda ama o da artik testlerin ne kadar basitlestirildigi ile alakali sanirim.Bu kadar cok cesit yerine tek ve saglam utunler olsa keske.
Benimde degerim yuksek olmasina ragmen idrar testinde cikmamisti.
Bende öyleyim canım çok şükür en büyük fobimi Rabbim yaşatmadı bana kusmam bulantım koku hassasiyetim falan yok inşallah sizde böyle rahat geçirirsiniz.Amin kuzum inşallaaahAllah başka sıkıntılar göstermesin şıııppp diye bitsin gitsin dinlenme sürecin bittikten sonra keyfini çıkar doya doya aklına kötü şeyler getirme çokta buralarda yazı okuma
Kimisi cidden “ hiç anlamadım hamile olduğumu ne midem bulandı ne anladım ne ettim “ diyor ne güzel valla bizede öyle denk gelsin inşallah
Sabredebiliyor olsak en güzeli adet günü geçince gidip kan vermek. Bazı arkadaşlarada şaşıyorum hamilesin diye umutlandiriyorlar herkesi. Bide şu uzun süre bekleyip sonra çizgi oluşan testler é guvenmeseler çünkü test çizgisi yerinde zaten bir çizgi yeri oluyor Ora betahcg hormonu gelirse pembelesecek yer. Uzun süre bekleyince Control çizgisi yerineden oraya pembelik geçiyor.Yani çift çizgi görsekte sevinemicezinsanın hevesi kursağında kalıyor gerçekten adam gibi on numara güvenilir bir test olsa tedirgin olmazdık maymun ediyorlar insanı.
Parmaktan şeker ölçen cihazlar gibi çıt diye kanı çubuğa damlatıp hemen değerimizi göreceğimiz bir test olsa asıl, kafalar pırıl pırıl olurdu
Ozaman adet olmazsan birhaftaya falan gidip tekrar kan vermelisin testlere güvenmeTabi ki. Aklıma şey de geldi. Normal testler tamam bozuktu dağıldı falan sonra belirdi. Ama ben erken gebelik testinde ilk 5 dakikada o silik çizgiyi gördüm. Eşim de gördü yani. Hala da aynen duruyor o şekilde ilişki üzerinden 5-6 gün sonra geç de bile gösterir diyor test. Belki de diyorum sonraki dönemlerde yumurtladım ve o mu tuttu acaba. Kanda çıkmıyor ama hassas testte silik çıkıyor
Ay kuzum kıyamam ben sana ya ah birde kucağına aldığında o duyguyu tat ilk 40 gün cennet kokusu sonrasında da yaptığı kaka bile değerli oluyor ha az sıçtı ha sarı siyah kakası maden kadar değerli oluyor valla..valla griple birlikte çalışmalar son gaz devam eşimde birşey yok ama ben tamda yumurtlama zamanında grip oldum.yarin hayatımda ilk defa ovulasyon testi kullanıcam yarin kargo geliyor hayırlısı bakalım inş yakın zamanda sana haber veririm bende .bu ay çok önemli oğlum ilk okula başlıcak gelicek sene hamileliği atlatmam lazım bir an önceYaaaistediği kadar teklemelesin tepiklesin o günleri bekliyorum:)
Çok tuhaf birşeymiş hamilelik anne olmak,inan bir gün belirtim kaybolsa diğer günlere nazaran iyi hissetsem acaba birşey mi oldu diye evham yapıyorum elimde değil.Bir kere o tehlikeyi yaşayınca insan hep tedirgin oluyor.Ama ne olursa olsun iyi düşünmeye çalışıyorum karnımı okşayıp sürekli dua lar okuyorum konuşuyorum bebeğimle çünkü biliyorum ki hissediyor..
Neyse.. sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Mutlaka etiketle beni sonucunu valla merak ederim canım hayırlısı olsunBaşta ben de öyle ümit ettim ama hâlâ devam ediyor olması canımı sıktı biraz.. yarın gelmezse giderim test almaya
Anooom yerim onu maşallah paşaya hayırlı başarılı bir eğitim hayatı olsun inşallah.Ve tez vakit kardeş gelsin ona:)Ay kuzum kıyamam ben sana ya ah birde kucağına aldığında o duyguyu tat ilk 40 gün cennet kokusu sonrasında da yaptığı kaka bile değerli oluyor ha az sıçtı ha sarı siyah kakası maden kadar değerli oluyor valla..valla griple birlikte çalışmalar son gaz devam eşimde birşey yok ama ben tamda yumurtlama zamanında grip oldum.yarin hayatımda ilk defa ovulasyon testi kullanıcam yarin kargo geliyor hayırlısı bakalım inş yakın zamanda sana haber veririm bende .bu ay çok önemli oğlum ilk okula başlıcak gelicek sene hamileliği atlatmam lazım bir an önce
Canım ne guzel yazmışsın biz merak ediyoruz zaten yaz tabi ki sürecini herşeyiniKızlar burayı çook özlemişim @Efe2014 iyi ki dürtmüş beni.Ayrı bir sinerji enerji var burda egosuz samimi maşallah diyelim
Şunu bilin ki hepp ama hepp dua’larımdasınız canı gönülden sizden gelen bebiş habelerini bekliyorum ve inanıyorum ki patır patır gelicek o habeler Rabbimin izni ile..
Eminim ki ediyorsunuzdur ama daha çok daha çok en içten şekilde dua edin n’olur özellikle secdede..olmayacak diye bir şey yok bizzat kendimden biliyorum doktorun hemen hamile kalamayabilirsin dediğinde hamileymişim meğer,ümidinizi hiç kaybetmeyin emi..Olacak
Yemin ederim kendimden bahsederken içim burkuluyor içlenen olur diye birilerinin kalbini sızlatırım diye..Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yapmışsamda affola..
Bir an evvel hamiş patlaması yaşansın burada da rahat rahat nazlanalım herkes şikayetlensin mızmızlansın sevincini paylaşsın cinsiyet tahminleri yapalım:)
Çoook istiyorum bunu.
Öpüldünüz hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?