Sperm durdukca su gbi bir siviya donusuyor. Yani icindeki canli spermler yolunu bulup ilerlerken spermin etrafndaki koruyucu sivi disari akiyor.Kızlar bısı sorcam dün aksam ilişki oldu bu sabah kalktgmda vajınadan su geldi su gibi bişiy sizce nedir
Günaydın kızlar ben çok kötü hasta oldum yabogazım şişti kulagıma vurdu artık dünde çok az da olsa silik çizgi çıktı diye ilaç da kullanmak istemedim kan tahlili yaptırmak için bat ı bekliyorum sizce bu süreçte ne yapabilirim çok hastayım
Canım gunaydin. Bence kan haktır sonuca göre amtibiyotık yazdım. Geç dollenme ihtimaline karşı için rahat etmezsekirmizilari görmeden ilaç istemek istemiyorsan dr à söyle hamilelikte de icilebilecek ilaçlar yazar.
Yat dinlen cnm bende grip olmuştum hiç bir ilaç içemedin limon sık sıcak suyla bal kat iç cnm iyi gelirGünaydın kızlar ben çok kötü hasta oldum yabogazım şişti kulagıma vurdu artık dünde çok az da olsa silik çizgi çıktı diye ilaç da kullanmak istemedim kan tahlili yaptırmak için bat ı bekliyorum sizce bu süreçte ne yapabilirim çok hastayım
İnşallah avardır canım Allah'tan umut kesilmez ...Gunaydın kızlar bugun neler olcak bakalım 10.gun ılıskıden sonra vebadeyen 25. Gunum nezaman bellı olur varsa da pek umutlundegılım kısmet bakalım
Yumurtaların büyüyüp gelişmesini sağlayan ilaç canımKızlar klomen dediğiniz Ne oluyor?
İnş duyarsınız kalp atışlarını da :)Haataneyim kızlar.... Dua edin bana iyi olsun kendini göstersin :)
Ins cnmbelım kasıklrm azcık agrıyo kacıncı gun yapım test ıkı gun sonramıİnşallah avardır canım Allah'tan umut kesilmez ...
Amin canım saol iyi dileklerin için.Darısı başına bitanem-Gul- sanki ben hamileyim gibi sevindim insallah kalp atışlarını da duyarsin içini ferah tut Rabbim dualarini kabul etsin
Kaç gün geçmşti senin cnmIns cnmbelım kasıklrm azcık agrıyo kacıncı gun yapım test ıkı gun sonramı
İnşallahhh cnm :)İnş duyarsınız kalp atışlarını da :)
hiç bilmiyorum onu ama 13.gün doktora yumurtlama takibi yaptırmaya gittiğimde bayağı büyümüş en geç yarın çatlayacak demişti bu ay ovulasyon testı aldım bakalım belkı de gec yumurtluyorum ondan tutturamıyorumCanım sende geç yumurtladın mı kürden sonra
anladım canım ilk defa olduda böle bişi ondan sasırdım.Sperm durdukca su gbi bir siviya donusuyor. Yani icindeki canli spermler yolunu bulup ilerlerken spermin etrafndaki koruyucu sivi disari akiyor.
Gerek kalmadı gülüm, beklenen adet bu sabah söküldüVosVos35 . Ablam bi gidebilsen doktora hepimizin icini rahatlatacan inan kii . bence bir sıkıntı yok gonlum bebisten yana insallahh
Günaydın canım, doktora git ve hamilelik şüphen olduğunu belirt, uygun ilaçlar yazacaktır.Günaydın kızlar ben çok kötü hasta oldum yabogazım şişti kulagıma vurdu artık dünde çok az da olsa silik çizgi çıktı diye ilaç da kullanmak istemedim kan tahlili yaptırmak için bat ı bekliyorum sizce bu süreçte ne yapabilirim çok hastayım
Söküldü canım bu sabah.. Kür araştırmaya başlıyorum şimdi. Aslan pençesi alıp içeyim diyorum. Adette içiliyor mu yoksa bitince mi içmeli..Mutlaka etiketle beni sonucunu valla merak ederim canım hayırlısı olsun
Bugun 10 cnmKaç gün geçmşti senin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?