Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben çok kötü hasta oldum ya bogazım şişti kulagıma vurdu artık dünde çok az da olsa silik çizgi çıktı diye ilaç da kullanmak istemedim kan tahlili yaptırmak için bat ı bekliyorum sizce bu süreçte ne yapabilirim çok hastayım

Yat dinlen cnm bende grip olmuştum hiç bir ilaç içemedin limon sık sıcak suyla bal kat iç cnm iyi gelir

Gunaydın kızlar bugun neler olcak bakalım 10.gun ılıskıden sonra vebadeyen 25. Gunum nezaman bellı olur varsa da pek umutlundegılım kısmet bakalım

Canım sende geç yumurtladın mı kürden sonra
hiç bilmiyorum onu ama 13.gün doktora yumurtlama takibi yaptırmaya gittiğimde bayağı büyümüş en geç yarın çatlayacak demişti bu ay ovulasyon testı aldım bakalım belkı de gec yumurtluyorum ondan tutturamıyorum

VosVos35 . Ablam bi gidebilsen doktora hepimizin icini rahatlatacan inan kii . bence bir sıkıntı yok gonlum bebisten yana insallahh
Gerek kalmadı gülüm, beklenen adet bu sabah söküldü şimdi yeni ayda yeni çalışmalar, kaldığımız yerden devam.. testere dişli aslan pençesi favorim

Günaydın canım, doktora git ve hamilelik şüphen olduğunu belirt, uygun ilaçlar yazacaktır.
Vücuttaki iltihap da en az ilaç kadar zarar verir bebeğe, o yüzden her ihtimale karşı doktora gitmende fayda var.

Mutlaka etiketle beni sonucunu valla merak ederim canım hayırlısı olsun
Söküldü canım bu sabah.. Kür araştırmaya başlıyorum şimdi. Aslan pençesi alıp içeyim diyorum. Adette içiliyor mu yoksa bitince mi içmeli.. seymaka sen ne dersin başkan? Kürlerden sorumlu devlet bakanı olarak bu kür hakkında da araştırma yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…