- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Amin canim çok tsk ederim allah seninde kucağına aldirsinAnooom yerim onu maşallah paşaya hayırlı başarılı bir eğitim hayatı olsun inşallah.Ve tez vakit kardeş gelsin ona:)
Ay canım benim cokkk tsk ederim bakalım öğleden sonra getirirler bekliyorum bende hemen yapicam benim yumurta erken çatladığı için boşuna almışım gibi geliyo.takvimde dün yumurtlama günüydü. Bizde hiç eş geçmedik 2 gündür bakalım bugün ne çıkacakN nalyecetemtahin canimm sen yap testleri biz yardimci oluruz sana sonra piki gorup hoop adet zamani bebis haberi verirsiiinn
Olsun canım en azından belirsizlikten kurtuldun bu aya bomba gibi hazır oluruz ikimizdeSöküldü canım bu sabah.. Kür araştırmaya başlıyorum şimdi. Aslan pençesi alıp içeyim diyorum. Adette içiliyor mu yoksa bitince mi içmeli..seymaka sen ne dersin başkan? Kürlerden sorumlu devlet bakanı olarak bu kür hakkında da araştırma yaptın mı
Bıkac gun aksama olma ıhtımalı var basıma gelmıstıYa kizlar yumurtlama her zamankinden gec olursa adette gec mi gelir ??
Evet öyle oluyor. Geçen ay benim yumurtlama iki Gün geçikti. Adet de gecikmisti.Ya kizlar yumurtlama her zamankinden gec olursa adette gec mi gelir ??
Lh tsh ayniya yakin olmasi lazim birazcik pko var.. Dgerleri guzel dye biliyrmKizlar kan tahlil sonuclarim. Değerler nasıl sizce. Bilen var mi
Evet canım yumurtlamadan sonra 13 14 günleri gelir ama bazende 16 17 gün sonrasını bulabilir.benim bu ay etken çatladı yumurta döngü 28ken 24e düştü erken geldiYa kizlar yumurtlama her zamankinden gec olursa adette gec mi gelir ??
Dongum 30 klomen kullaniyorum hep 14.de catlatma ignesi olurken bu kez 17-19u bulacak sanki cunku yumrtalar daha cok kucuk. Ondan dedim adette gec mi olur bu ay. Sagolun canimEvet canım yumurtlamadan sonra 13 14 günleri gelir ama bazende 16 17 gün sonrasını bulabilir.benim bu ay etken çatladı yumurta döngü 28ken 24e düştü erken geldi
Yani bunun için ilaç filan kullanmam gerekecek midir? Bu arada cevabinz için çok teşekkür ederim.Lh tsh ayniya yakin olmasi lazim birazcik pko var.. Dgerleri guzel dye biliyrm
Haklısın canım başladım bile takviyelereAdamı bir kaldırıcan tam kaldırıcan yaniSen vitamine proteine boğ iyileşsin düz duvara tırmancak seviyeye gelsin ozaman geceyi gündüze katarsınız artıkın
BENIM 5. BUA Y INSALLAH SONUC OLUMLU OLUR IKIMIZ ICINDEMerhaba kizlar 4. Klomen bat 8 subatseymaka
O zaman Allah söyletti bana tatlım inşallah hamilesindirYok gülüm değilim testim negatif çıktı :) gecikme var 1 gün.. bekliyoruz bakalım
Ayy insallah canim yaa... Olsun artik.. Hsg felan cekildin mi canimBENIM 5. BUA Y INSALLAH SONUC OLUMLU OLUR IKIMIZ ICINDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?