Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ultrasonla baktı bişey çıkmadı. Ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor ne diecek

Yok canım ultrasonla baktı bişey çıkmadı. Ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor ne diecek
Istedgni belirt israrla canim :) yoksa doktorlar her sey normal erken vs deyip kendi haline birakmamiiz istiyolar ama kendi haline birakinca da olmuyor iste

Ayy insallah canim yaa... Olsun artik.. Hsg felan cekildin mi canim
tabi çekildim bütün herşey temiz 3 ay kullandım klomen snra ara vermek ıstedım bı kac ay o ara hamıle kaldım ama malesef bebek gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı 3.kaybım oldu genetık test yaptırdım kan pıhtılasma sorunum oldugu ortaya cıktı bakalım smdıde hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum her ay klomen takıp nasıp dıyorum artık

Aynen öyle canım. Var

Ahahah ayıpsın vosvosum tabiki hemen engin bilgilerimi aktarayım

Adetin ilk günü başlanabilir ne zaman başlanacağına dair kesin bilgim yok ama başlayanlar adetle beraber başlıyor diye biliyorum. Önemli olan aslan pençesinin “ testeredişli aslan pençesi” olması

1 tatlı kaşığı kuru aslanpençesini 1 su bardağı kaynayan suya atıyorsun. 6 dk kadar kaynıyor ılıyınca süzüp içiyorsun günde iki kere. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor. İçtikten sonra 1 saat birşey yememen lazım 1 ay bu kürü uygulamış oluyorsun bir ayın sonunda 1 hafta ara veriyosun hooop tekrar başlıyorsun. Ama bildiğim şu ki bu kür tamamen bittikten sonra bir hafta ara verip 15 gün soğan kürü yapıyorsun kuzum.

Testeredişli aslan pençesi hergün taze olarak yapılcak içine hiiiç bal falan koyma limonda sıkma olduğu gibi fondippp

Hayırlısı olsun inşallah kuzum keşke beybi olsaydıda kırmızılar gelmeseydi ama nasip, inşallah şifa olur

Daha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallah

Istedgni belirt israrla canim :) yoksa doktorlar her sey normal erken vs deyip kendi haline birakmamiiz istiyolar ama kendi haline birakinca da olmuyor iste
Iyi ki söyledin canım ya. Şimdi doktor gerek yok deseydi ben de demek ki gerek yok derdim:) ama e2 yüksek çıkmış sanki. Kafam karıştı. Yaş da geçiyor zaten. Şu endişeleri atabilsem üzerimden

Kızlar doktor ultrasonla baktı rahimde kalınlasma var dedi bu adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi acaba kafam karıştı

Canım benim bildiğim; rahim adet öncesi kendini hazırlar ve kalınlaşır ama gebelik belirtisi midir bilmiyorum

Daha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallah
gitmez merak etme bal tarçın çörek otunu yap bıdha kı ay yumurtaları ıyı gelıstırıyor gercekten

Ben hayıt otu tohumunu demleyip içtim onuda araştırın çoğu kişi hamile kalmış kullanınca

merhaba kızlar ben 27 aralıkta adet oldum ve 2 ocakta hsg çektirdim hiçbir sıkıntı çıkmadı herşey çok güzel dedi doktorum ayrıca bat 26 ocak

şimdi çok istediğimdenmidir nedir hamile gibi hissediyorum kendimi (bir düşüğüm var onda bu belirtiler olmadı), bel ağrısı, sağ kasığımda çimdiklenme tarzında batma, nefes alamıyorum gibi geliyor bazen, burnumda kaşıntı, göğüslerim iki beden büyüdü nerdeyse ve aşırı asabiyim yani adete 3 gün kala bunlar olabilir mi çıldırcam artık

kubra5505 hamileydi kürtaj olmuş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…