- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Yok canım ultrasonla baktı bişey çıkmadı. Ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor ne diecekBenimde yaklasik ayni degerdeydi canim. Bir de ultrasonda minik kistler gordu ayrica. 3 kutu diane 35 verdi ama ben 1 kutu icip gttm kontrole.kistler 1 kutuda gecti snra yumurta takibi yapti 2 ay. Sonra klomene gectik. Su an 4. Ay deneme. Eger gorunen kistin yoksa ilac vermeyecektr @Yukakita
Istedgni belirt israrla canim :) yoksa doktorlar her sey normal erken vs deyip kendi haline birakmamiiz istiyolar ama kendi haline birakinca da olmuyor isteYok canım ultrasonla baktı bişey çıkmadı. Ben de yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama bakalım doktor ne diecek
tabi çekildim bütün herşey temiz 3 ay kullandım klomen snra ara vermek ıstedım bı kac ay o ara hamıle kaldım ama malesef bebek gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı 3.kaybım oldu genetık test yaptırdım kan pıhtılasma sorunum oldugu ortaya cıktı bakalım smdıde hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum her ay klomen takıp nasıp dıyorum artıkAyy insallah canim yaa... Olsun artik.. Hsg felan cekildin mi canim
Sabredebiliyor olsak en güzeli adet günü geçince gidip kan vermek. Bazı arkadaşlarada şaşıyorum hamilesin diye umutlandiriyorlar herkesi. Bide şu uzun süre bekleyip sonra çizgi oluşan testler é guvenmeseler çünkü test çizgisi yerinde zaten bir çizgi yeri oluyor Ora betahcg hormonu gelirse pembelesecek yer. Uzun süre bekleyince Control çizgisi yerineden oraya pembelik geçiyor.
Söküldü canım bu sabah.. Kür araştırmaya başlıyorum şimdi. Aslan pençesi alıp içeyim diyorum. Adette içiliyor mu yoksa bitince mi içmeli..seymaka sen ne dersin başkan? Kürlerden sorumlu devlet bakanı olarak bu kür hakkında da araştırma yaptın mı
Daha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallahtabi çekildim bütün herşey temiz 3 ay kullandım klomen snra ara vermek ıstedım bı kac ay o ara hamıle kaldım ama malesef bebek gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı 3.kaybım oldu genetık test yaptırdım kan pıhtılasma sorunum oldugu ortaya cıktı bakalım smdıde hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum her ay klomen takıp nasıp dıyorum artık
Iyi ki söyledin canım ya. Şimdi doktor gerek yok deseydi ben de demek ki gerek yok derdim:) ama e2 yüksek çıkmış sanki. Kafam karıştı. Yaş da geçiyor zaten. Şu endişeleri atabilsem üzerimdenIstedgni belirt israrla canim :) yoksa doktorlar her sey normal erken vs deyip kendi haline birakmamiiz istiyolar ama kendi haline birakinca da olmuyor iste
Kızlar doktor ultrasonla baktı rahimde kalınlasma var dedi bu adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi acaba kafam karıştı
Yok canım adet oldum. Önümüzdeki ay inşallah :)O zaman Allah söyletti bana tatlım inşallah hamilesindir
gitmez merak etme bal tarçın çörek otunu yap bıdha kı ay yumurtaları ıyı gelıstırıyor gercektenDaha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallah
Ben hayıt otu tohumunu demleyip içtim onuda araştırın çoğu kişi hamile kalmış kullanıncaSöküldü canım bu sabah.. Kür araştırmaya başlıyorum şimdi. Aslan pençesi alıp içeyim diyorum. Adette içiliyor mu yoksa bitince mi içmeli..seymaka sen ne dersin başkan? Kürlerden sorumlu devlet bakanı olarak bu kür hakkında da araştırma yaptın mı
18 şubat beni de ekler misin cnmEklendiniz kızlarİnşallah hamişlere de eklemek nasip olur.
Hamiş ve Bat’ı güncellenmeyen varsa iletin kızlar yazalım ki şansımız olsun
ben hayıt otunda adetlerımı duzene soktum ama hamıle kalamadım bal tarcınla kalmıstım oncedenBen hayıt otu tohumunu demleyip içtim onuda araştırın çoğu kişi hamile kalmış kullanınca
Canım benim 14 Şubat tahminle yanj :)Eklendiniz kızlarİnşallah hamişlere de eklemek nasip olur.
günaydın kızçeler ^^ bat tarihi gelen geçen bebişi olanseymaka yı etiketleyip yenileyin tarihleri arada en meraklı benim sanırım güzel güzel haberler duymak istiyorum
- @Sessizgemi86 1 ocak
kubra5505 1 ocak - @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @annesinineseri 18 ocak
- @AsyaaAyazz 18 ocak
- @efrahesila 18 ocak
- @P u d i n g 18 ocak
- @mushi2317 19 ocak
- @Sanderling 22 ocak
- @glycl06 23 ocak
Benimde 3 şubat batEklendiniz kızlarİnşallah hamişlere de eklemek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?