Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim bitanesin bi diş gösterelim bakalım şu hormonlara

Günaydın canım geçmiş olsun. Bir kaşık balın üzerine karabiber ekele limon sık yut yakar en azından boğazını hemde zararı yok bence. Ihlamurunda bir zararı olmaz gibi diğer bitki çaylarından içme sadece. Hastayım diye düşünme iyice ağırlaşırsın bişeyim yok diye şartla kendini ve bol bol su iç

Ben klomenle birlikte içmiştim o ay hamile kaldım. Nasip o zamanaymış bu ayda kullandım bakalım ne olacak
bende ilk tedawımde klomen kullandım 3 ay sonra ara vermek ıstedım o ay bal tarcın yaptım o ay hamıle kalmıstım gecen ay tedawıye yenıden basladım klomenle beraber yedım yumurtam kalıtelı ve bayagı gelısmıstı ama olmadı nasıp beklıoruz bu ay klomen devam bakalım allah herseyın hayırlısını nasıp etsn

Teşekkür ederim canım benim bitanesin bi diş gösterelim bakalım şu hormonlara

Oyyy sensin bitane bebeksiii Akıllı olsunlar valla akıllarını alırız o hormonların bu kür baya bayaaa iyi bir kür fsh dengeleyici, adet düzenleyici bütün hormonları hizaya getiren bir kür. Ben bekarken adetim geciktiğinde sökülsün diye civanperçemi içerdim ve tadı çoook kötüydü bu da öyledir diye cesaret edememiştim içmeye. İnşallah vesile olacak kuzum

Canım hormonların iyi sadece fsh biraz yüksek çıkmış o da yumurta rezervini gösteriyor, pko yok ayrıca pko olması için lh in fsh tan yüksek olması gerekiyor
Canım çok teşekkürler. InşaAllah çok fazla engel.olmaz hamileliğe fsh degeri

Bebiş için içelim canooo

O zaman hayaller suyaa

Öyle düşünme kuzum diyorum ya belli olmaz. Ama adetten önce rahim bir kalınlaşır hiç yoktan adet göreceğini biliyorsun vücudun sağlıklı çalışsın ennn önemlisi o, beybiye kendini hazırlasında

Burayı takip ediyorum ama sürekli yazmıyorum sessiz takipçiyim SAT 25 aralık 1 gün geçikti adetim 1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım

hamile değilimdir adım gibi biliyorum ama yinede buraya yazmak istedim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın benim 16 aylık 1 tane var ama rahatsızlığımdan ötürü 2.yi hemen istiyoruz rabbim verirse vermezse olana hayırlı sağlıklı ömür versin

Haataneyim kızlar.... Dua edin bana iyi olsun kendini göstersin :)

İnşallah kuzum bebiş ordam göz kırpar. Dualarımız seninle güzel haberlerle geleceksin ki adını hamiş listesine yazıcam daha

Kizlar kan tahlil sonuclarim. Değerler nasıl sizce. Bilen var mi

Fsh hafiften bir tıkçık yüksek gibi ama sınırı çok az geçmiş. Daha önce yapmadıysan sende bu ay testeredişli aslan pençesi kürüne başla istersen kuzum fsh hormonu için on numara bir dengeleyici hormonları hizaya getiriyor ayrıca 14 şubat bayağı kanlı geçecek belliki herkesn 14 Şubat romantizm yerlerde

Daha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallah

Boşa gitmez kuzum öyle düşünme bence güzel yumurtan illaki 20 mm olacak diye birşey yok. Günde bir kez mi içtin klomen ? İğneyi ne zaman için verdi ? Birde hsg yi doktor mu istedi sen kendin mi gittin çekildin ? Hsg sonrası hamiş kalan çoook bilemiyorum yaaaaaniii

ben hayıt otunda adetlerımı duzene soktum ama hamıle kalamadım bal tarcınla kalmıstım onceden

Bende bal tarçın yaptım ama ov. Testim çift çizgi çıkmıyor yaa deliricemmm geç mi yumurtlamıştın sende canım. Birde ben çay kaşığı ndan azcık fazla yedim sabah akşam acaba bi işe yaramadı mı ya. Doğru düzgün akıntımda yok pıfff

kubra5505 hamileydi kürtaj olmuş kızlar

Haydaaa niyeki yaa off Allahım sabır versin. @kubra5505 canım iyi misin ?

Amin canım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Beybine uzun ömür versin. Sende kısa sürede yeniden evlat sahibi olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…