Ben klomenle birlikte içmiştim o ay hamile kaldım. Nasip o zamanaymış bu ayda kullandım bakalım ne olacakben hayıt otunda adetlerımı duzene soktum ama hamıle kalamadım bal tarcınla kalmıstım onceden
Hadi ya
Canım hormonların iyi sadece fsh biraz yüksek çıkmış o da yumurta rezervini gösteriyor, pko yok ayrıca pko olması için lh in fsh tan yüksek olması gerekiyorKizlar kan tahlil sonuclarim. Değerler nasıl sizce. Bilen var mi
Teşekkür ederim canım benim bitanesinAhahah ayıpsın vosvosum tabiki hemen engin bilgilerimi aktarayım
Adetin ilk günü başlanabilir ne zaman başlanacağına dair kesin bilgim yok ama başlayanlar adetle beraber başlıyor diye biliyorum. Önemli olan aslan pençesinin “ testeredişli aslan pençesi” olması
1 tatlı kaşığı kuru aslanpençesini 1 su bardağı kaynayan suya atıyorsun. 6 dk kadar kaynıyor ılıyınca süzüp içiyorsun günde iki kere. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor. İçtikten sonra 1 saat birşey yememen lazım1 ay bu kürü uygulamış oluyorsun bir ayın sonunda 1 hafta ara veriyosun hooop tekrar başlıyorsun. Ama bildiğim şu ki bu kür tamamen bittikten sonra bir hafta ara verip 15 gün soğan kürü yapıyorsun kuzum.
Testeredişli aslan pençesi hergün taze olarak yapılcak içine hiiiç bal falan koyma limonda sıkma olduğu gibi fondippp
Hayırlısı olsun inşallah kuzum keşke beybi olsaydıda kırmızılar gelmeseydi ama nasip, inşallah şifa olur
Günaydın kızlar ben çok kötü hasta oldum yabogazım şişti kulagıma vurdu artık dünde çok az da olsa silik çizgi çıktı diye ilaç da kullanmak istemedim kan tahlili yaptırmak için bat ı bekliyorum sizce bu süreçte ne yapabilirim çok hastayım
bende ilk tedawımde klomen kullandım 3 ay sonra ara vermek ıstedım o ay bal tarcın yaptım o ay hamıle kalmıstım gecen ay tedawıye yenıden basladım klomenle beraber yedım yumurtam kalıtelı ve bayagı gelısmıstı ama olmadı nasıp beklıoruz bu ay klomen devam bakalım allah herseyın hayırlısını nasıp etsnBen klomenle birlikte içmiştim o ay hamile kaldım. Nasip o zamanaymış bu ayda kullandım bakalım ne olacak
Teşekkür ederim canım benim bitanesinbi diş gösterelim bakalım şu hormonlara
Bu ay testere dişli aslan pençesi içeyim, hormonlar kendine gelsin, fayda etmezse daha sonra hayıt otuna başlarım canım çok teşekkür ederim ilgin içinBen hayıt otu tohumunu demleyip içtim onuda araştırın çoğu kişi hamile kalmış kullanınca
O zaman hayaller suyaaCanım benim bildiğim; rahim adet öncesi kendini hazırlar ve kalınlaşır ama gebelik belirtisi midir bilmiyorum
Güzel tarih :)) yer gök kırmızı :)) uğur getirsin inşallahCanım benim 14 Şubat tahminle yanj :)
Canım çok teşekkürler. InşaAllah çok fazla engel.olmaz hamileliğe fsh degeriCanım hormonların iyi sadece fsh biraz yüksek çıkmış o da yumurta rezervini gösteriyor, pko yok ayrıca pko olması için lh in fsh tan yüksek olması gerekiyor
:))) insaallah canım benim:)) hepimize hayırlı haberler gelir insaallah bu ay. :)Güzel tarih :)) yer gök kırmızı :)) uğur getirsin inşallah
Bebiş için içelim canoooOyyy sensin bitane bebeksiiiAkıllı olsunlar valla akıllarını alırız o hormonların bu kür baya bayaaa iyi bir kür fsh dengeleyici, adet düzenleyici bütün hormonları hizaya getiren bir kür. Ben bekarken adetim geciktiğinde sökülsün diye civanperçemi içerdim ve tadı çoook kötüydü bu da öyledir diye cesaret edememiştim içmeye. İnşallah vesile olacak kuzum
O zaman hayaller suyaa
Bebiş için içelim canooo
Rica ederim canım yan etkisi yok birde inş hamile kalırsın da gerek kalmaz önümüzdeki ayaBu ay testere dişli aslan pençesi içeyim, hormonlar kendine gelsin, fayda etmezse daha sonra hayıt otuna başlarım canım çok teşekkür ederim ilgin için
Haataneyim kızlar.... Dua edin bana iyi olsun kendini göstersin :)
Kizlar kan tahlil sonuclarim. Değerler nasıl sizce. Bilen var mi
Daha once kalmissin insallah yine kalirsin canim. Bende gecen ay cekildim hsg hersey normal.ayni bende de klomen catlatma ignesi ve takip. Bu ay yumurtam cok kucuk 14gun 15mm idi. Bakalim bosa gitmez insallah
ben hayıt otunda adetlerımı duzene soktum ama hamıle kalamadım bal tarcınla kalmıstım onceden
Burayı takip ediyorum ama sürekli yazmıyorum sessiz takipçiyim SAT 25 aralık 1 gün geçikti adetim 1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım
hamile değilimdir adım gibi biliyorum ama yinede buraya yazmak istedim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın benim 16 aylık 1 tane var ama rahatsızlığımdan ötürü 2.yi hemen istiyoruz rabbim verirse vermezse olana hayırlı sağlıklı ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?